A nagy szövegből annyi a valós, hogy a pasi minden faszt válogatás nélkül leszopott amit belógattak neki. A lány meg csak üldögélt a kabinban. Azt sem látta a sötétben hogy ki van ott. Ott lett vége a bulinak, hogy Mi Közöltük, hogy csak a lány érdekel minket, a pasi meg zokon vette ezt. Sepultura.
(Ez egy válasz YoungTitan üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 23:26

Nos, akkor tegyük tisztába a dolgokat:
Az, hogy mindketten szeretünk szopni, nem jelenti azt, hogy akárkit akármikor. Nálunk ha valamelyikünk nemet mond, valamire (valakire), akkor az szent.
A múltkori felhozatal nem hozta lázba hölgy tagunkat, s hiába próbáltam kedvet csinálni neki, nem volt meg a hangulat.
Ha valaki azt gondolja, hogy megjelenéstől, ápoltságtól, viselkedéstől és hangulattól függetlenül ugrunk mindenre és mindenkire, az téved.
Egyébként jópárszor voltunk már, de a múltkor történt először olyan, hogy végül nem találtunk megfelelő jelentkezőket, így mindenki csalódottan távozott...
Hogy te ebből milyen messzemenő következtetéseket vonsz le, a te dolgod, azonban megkérnénk, mellőzd az ilyen állításokat. Köszönjük!
Az, hogy mindketten szeretünk szopni, nem jelenti azt, hogy akárkit akármikor. Nálunk ha valamelyikünk nemet mond, valamire (valakire), akkor az szent.
A múltkori felhozatal nem hozta lázba hölgy tagunkat, s hiába próbáltam kedvet csinálni neki, nem volt meg a hangulat.
Ha valaki azt gondolja, hogy megjelenéstől, ápoltságtól, viselkedéstől és hangulattól függetlenül ugrunk mindenre és mindenkire, az téved.
Egyébként jópárszor voltunk már, de a múltkor történt először olyan, hogy végül nem találtunk megfelelő jelentkezőket, így mindenki csalódottan távozott...
Hogy te ebből milyen messzemenő következtetéseket vonsz le, a te dolgod, azonban megkérnénk, mellőzd az ilyen állításokat. Köszönjük!
Szombaton délelőtt tervezem hogy megyek a Hegedűs Gyulába estleg ha akadna nem nagy farkú pasi aki szintén megy privátban meg beszélhetünk egy talit a dildóm igazira cserélném
Ma este 6körül Gloryban biszex pár mindkét tagja szopna. Nagy farkú, sokat spriccelőt várnak
Nos, akkor tegyük tisztába a dolgokat:
Hogy te ebből milyen messzemenő következtetéseket vonsz le, a te dolgod, azonban megkérnénk, mellőzd az ilyen állításokat. Köszönjük! (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 23:03
Hogy te ebből milyen messzemenő következtetéseket vonsz le, a te dolgod, azonban megkérnénk, mellőzd az ilyen állításokat. Köszönjük! (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak a pasi szokott szopni. Azért jöttünk el a múltkor a Hegedűsből. A lány nem csinál semmit sem. Ezt egyértelműen közöltétek, amikor mondtuk hogy minket a lány érdekel. Nem értem hogy minek hazudozni.
Csak megerősíteni tudom az előttem szólót. A pasi várja a szerszámokat, a lány csak passzív biodíszlet aki semmit sem csinál. Nincs ezzel gond tso', egészségedre, csak korrektebb lenne nyíltan megmondanod hogy csak te akarsz valamit csinálni a lány meg csak nézi.
(Ez egy válasz YoungTitan üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 22:55

Sziasztok!
Hegedűsben mi a helyzet most? Érdemes lenéznünk úgy fél 12 körül? Mindketten szopnánk, ha jó a felhozatal.
Hegedűsben mi a helyzet most? Érdemes lenéznünk úgy fél 12 körül? Mindketten szopnánk, ha jó a felhozatal.
Csak a pasi szokott szopni. Azért jöttünk el a múltkor a Hegedűsből. A lány nem csinál semmit sem. Ezt egyértelműen közöltétek, amikor mondtuk hogy minket a lány érdekel. Nem értem hogy minek hazudozni.
(Ez egy válasz YoungTitan üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 22:55

Sziasztok!
Sziasztok!
Holnap délelőtt valaki Királyba?
Egyenlőre semmi :/
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szólj nekem is ha vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 22:34

Törölt felhasználó (4663184)
VIP

Hegedűsbe mostanság párok,hölgy?

Hegedűsbe mostanság párok,hölgy?

9 körül Gloryban biszex pár mindkét tagja szopna. Nagy farkú, sokat spriccelőt várnak!
Ma este 8 körül a Golryba bi párhoz keresünk bi potens pasikat. Csak bit!
Köszönöm itteni barátaimnak a tegnapi házibulis orgiát!
Juditom: Imádom a tested, az idomaidat és a simizésed
Zsu és Péter: Ahhoz képest, hogy az első többesetek volt, nagyon jó volt Veletek!
Várom a jövő szombatot!
PUSSZ MINDNYÁJATOKNAK!
Timi
Juditom: Imádom a tested, az idomaidat és a simizésed
Zsu és Péter: Ahhoz képest, hogy az első többesetek volt, nagyon jó volt Veletek!
Várom a jövő szombatot!
PUSSZ MINDNYÁJATOKNAK!
Timi
Szerdán este pár glory cafe?
Ha hetero vagy akkor ne a Királyba menj... de a Hegedűsben is ki kell fogni mikor van pár (de készülj fel rá, hogy a Hegedűsben is vannak melegek, biszex pasik)
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2023. 01. 12. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 12. csütörtök 23:10

Sziasztok,melyiket tudjátok ajánlani a Hegedüs vagy a Király mozit gy kis lazulásra?
Sziasztok,melyiket tudjátok ajánlani a Hegedüs vagy a Király mozit gy kis lazulásra?
Ebéd időben egy jó kis glory hole? Párok? Hölgyek?
Írj privát

Írj privát

Sziasztok! Holnap délelőtt jön valaki a Királyba
22óra környékén esetleg hölgy vagy pár lesz a Hegedűsben?