Home office-ban dolgozó nőt vagy párt keresek napközbeni kalandozásra Budapesten. Magas, igényes, potens, napközben ráérő férfi vagyok, Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Sziasztok. 27.én szombaton voltunk a glory ba. Kopasz faszi, szemüveges csaj. A csajt érdekelné az egyik fiú aki ott volt. Ketten voltak a haverjával. Záróra elött kicsivel a barátnőm bent volt a kabinban egy masik fiúval, és akit keresünk kopogtatott, mert be akart ő is menni. Ha magadra ismersz, vagy tudod hogy ki volt az, írj
Hali
Kiràly utcàban mostanàban?
20/5
Bàrmi lehet
Kiràly utcàban mostanàban?
20/5
Bàrmi lehet
Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék szexéhes Nővel vagy párral. Nem kiéhezett vagyok, hanem imádom az érzelemmentes, gyors szexet igényes partnerekkel, ez az, ami most nagyon izgat.
Privátban elértek!

Ma f11re király moziban leszek, borotvált formás farkam van, szopatnék, max. 40es, nem macis/szőrös legyél, vagy cd/transz.
Este 22 után lesz ott nő akinek “ez a dolga”.
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2022. 08. 26. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este a Gloryba csinos hölgy leszopna?
Sziasztok. Hegedűs Gyula utcai moziban ismerős valaki? Tudna nekünk pár szót mondani róla? Inkább privatban irj, azt nem kell visszakeresgetni. Köszönjük
Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy most a Hegedűs utcai mozit is kipróbálom. 9 után már ott leszek, ha valakinek lenne kedve csatlakozni....ott megtalál! Itt még nem jártam, ha nem tetszik akkor utánna a Királyba átmegyek....ott mindig szoktak lenni! Ha Te vagy Ti is jönnétek.....írj vagy írjatok privátban! De igazából ha lesz ott valaki....úgyis találkozni fogunk!
Szép napot!

Sziasztok! Holnap lenne kedve valakinek találkozni szexmoziban? Király vagy Hegedűs....részemről bármelyik megfelel. Privát üzenetben egyeztessünk! Szép napot!
Sziasztok! Olyan budapesti nőt vagy párt keresek akár Most azonnal, akiket izgat egy gyors, vadabb, beszélgetés nélküli szex autóban, autó mellett, szexmoziban vagy màs extra helyen. Ha tetszem az adatlapom alapján, akkor privátban elértek.
Sziasztok! Ma 3 utan a Hegedusben párok esetleg?
Ma nyitàs utan a Kiràlyban? 20/5 uni
Valaki elkiser Gloryba?
holnap de. par?
A napi program kint van a főoldalon, az üzifalon kiírják mikor érkezik a lány. Ezen túlmenően is elég sok "akció" van, de hogy mikor... hát senki sem jós. Általánosság, hogy kora este 19-22h között van a legnagyobb élet, de van amikor nyitásra, van amikor zárás előtt érkezik mozgalmas eseményt tartó pár.
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2022. 08. 23. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Gloryba mikor érdemes menni hölgyet szopatni,dugni? Gangbang
Ma belevalo par vagy holgy ? Hegedus GY ? Mozi ?
Szexéhes, mindenre nyitott női szeretőmmel együtt keresünk nőt harmadiknak Budapesten... Írjatok privátban. A helyszín elsősorban a Glory lenne, de másra is nyitottak vagyunk.
Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalandhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
VASÁRNAP ESTI kalandhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!