Sziasztok! Holnap nyitas körül a Hegedűsben valaki?
Sziasztok! A sziget látogatói nem járnak ilyen helyekre? Tele van velük a város. Szívesen ismerkednénk kedves párokkal.
Sziasztok! Teljesen tapasztalatlan vagyok szexmozi téren, de izgatna kipróbálni. Igazából csak annyi izgatna, hogy valakivel egymás mellett verem, miközben nézzük a filmet. Semmmi szopás és hasonlók. Ilyesmire érdemes mondjuk a Hegedűs Gyula utcaiba lemenni? Szokott ott valaki lenni hétköznap napközben?
Van itt 60-80 éves kor közötti pasi, aki szexmoziban szeretne szexelni? Smárolhatunk, tapi...oral, akár anal is. Az öledbe ülhetek, akár meztelenül. Az idősebbekre bukom. Külső elvárásom nincs, farokméret, vagy aktív, passzív vagy-e.Lehetsz, 130kg is. (sőt a macis, idős, nyugdíjasokra bukom...). Nem az a lényeg. Kialakulhat tartós kötetlen kapcsi is.Ingyenes vagyok! Írj és talizzunk a Hegedűsben ma! BUDAPEST
Köszi szépen. Holnap lenézek azért.
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 08. 09. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 20:34

Ahogy lemész a lépcsőn egy szexshop-ot találsz. A pultnál fizethetsz be a moziba. A belépő árában két részbe is mehetsz. A pult melletti részen a hetero filmeket vetítő terem van és 3 glory hole kabin. A pulttal szemben pedig a meleg filmeket vetítő termek, zárható kabinokkal, az oldalán farok nyilasokkal, hogy tudd adni vagy kapni. a faszt. Ezen kívül tudsz privát kabint is bérelni, ebben az esetben az általad választott filmet vetítik, max 2-en fértek el a kabinban. Párokkal én még ott nem találkoztam, szóló csajjal már igen, aki szexshop vásárlás után benézett. Erősen bi, meleg a hely. Ha egy jót szopatnál (és mindegy ki teszi meg) akkor javasolt, akkor is, ha Te szoptál egy jót. Ennyi
Ahogy lemész a lépcsőn egy szexshop-ot találsz. A pultnál fizethetsz be a moziba. A belépő árában két részbe is mehetsz. A pult melletti részen a hetero filmeket vetítő terem van és 3 glory hole kabin. A pulttal szemben pedig a meleg filmeket vetítő termek, zárható kabinokkal, az oldalán farok nyilasokkal, hogy tudd adni vagy kapni. a faszt. Ezen kívül tudsz privát kabint is bérelni, ebben az esetben az általad választott filmet vetítik, max 2-en fértek el a kabinban. Párokkal én még ott nem találkoztam, szóló csajjal már igen, aki szexshop vásárlás után benézett. Erősen bi, meleg a hely. Ha egy jót szopatnál (és mindegy ki teszi meg) akkor javasolt, akkor is, ha Te szoptál egy jót. Ennyi
(Ez egy válasz 17long5widedick üzenetére (2022. 08. 09. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 17:10

Hogy van ez a hegedüs? Bemész és ott mit kell mondani? Nem peströl de itt vagyok ma holnap… megnézném, nálunk nincs ilyen
Hogy van ez a hegedüs? Bemész és ott mit kell mondani? Nem peströl de itt vagyok ma holnap… megnézném, nálunk nincs ilyen
Köszönöm!
Ma valamelyik moziba aktív ápolt srác?
Hello!
Az az ELTE-n valóban található
glory lyuk?
És ha igen akkor hol ?
Az az ELTE-n valóban található
glory lyuk?
És ha igen akkor hol ?
szia, én megyek hegedűsbe ma 9re, borotvált szép farkam van, szopatnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 07:27
Törölt felhasználó (884272)

Jó reggelt!
Érdemes nyitásra lemenni a Hegedűsbe?
Jó reggelt!
Jó reggelt!
De még ebbe a hónapban szeretnék eljútnni a moziba
Hali az Agusztus 8. Dadikai látogatásuk a királymoziba elmaradt sajnos

Tegnap este nagyon jó buli volt a Glpry caféban! A gangbanges lány gyünyörű volt és nagyon finom! A szőke és a fekete hajú párok hölgyei is csinosak voltak és kellemesek! Pityu bá forever!

Akkor megérte?
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2022. 08. 06. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 06. szombat 12:37

Tegnap este nagyon jó buli volt a Glpry caféban! A gangbanges lány gyünyörű volt és nagyon finom! A szőke és a fekete hajú párok hölgyei is csinosak voltak és kellemesek! Pityu bá forever!

Glory holeozásra keresek nőt, a városban lévő helyeket ismerem, de ha netán tudsz privátot az is érdekel. Esetleg csinálni is tudok egyet valami eldugottabb részen. Tippeket is fogadok.
Sziasztok
Biszex pasiként hova érdemes menni hétköznap a délutáni, kora esti órákban?Köszönöm az infókat,Z
Biszex pasiként hova érdemes menni hétköznap a délutáni, kora esti órákban?Köszönöm az infókat,Z