Sziasztok, Csajszit keresek kölcsönös örömszerzésre, de akár párokhoz is csatlakozok harmadiknak!
Minden infó+képek vannak kint az adatlapomon!
Minden infó+képek vannak kint az adatlapomon!
Szia, a héten mentek valamikor? Munka után gondoltam egyszer én is benéznék
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2021. 10. 16. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 16:43

Szia, Szóló lányok és mindenre kapható párok csak a Glory Holeban vannak. Azt is ki kell fogni, leginkább péntek és szombat este futhatsz bele a legnagyobb bulikba
Bár mi éppen a sok ember miatt megyünk nyitás után, nem a fő időben.
Bár mi éppen a sok ember miatt megyünk nyitás után, nem a fő időben.
Szeretnék lemenni a Gloryba esetleg valamelyik hasonló clubba, keresek egy lányt, hölgyet aki szivesen csatlakozna, aki nem akar egyedül menni szintúgy mint én, semmi elvárás csak jobb párban mint egyedül bojongani. Ha van ilyen hölgy dumcsizzunk aztán, összehozunk egy látogatást és feltérképezzük a helyet.
Ma este Glory cafe egy kis bulira.

Írtam privátba!
(Ez egy válasz Hortun üzenetére (2021. 10. 23. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 16:57

A Hegedűs utcai moziba mikor érdemes menni? Hétköznap vagy hétvégén? És melyik napszakban?
A Hegedűs utcai moziba mikor érdemes menni? Hétköznap vagy hétvégén? És melyik napszakban?
Baross 30 (Google a barátunk)
(Ez egy válasz kalandor88 üzenetére (2021. 10. 08. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol van pontosan ez a Glory?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2021. 10. 23. szombat 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 15:50

Tegnap este volt 1-2 kellemes pár a Gloryban ! Aki ügyes volt, annak kellemes élménye is volt

Tegnap este volt 1-2 kellemes pár a Gloryban ! Aki ügyes volt, annak kellemes élménye is volt
(Ez egy válasz Szexf28 üzenetére (2021. 10. 22. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Király utcában most valaki ?
Budapesti párt keresek ma napközben vagy este? Magas, igényes, potens férfi vagyok, aki nagy imádója a többes játékoknak. Izgatnak a különleges helyzetek, így például az is, ha egy nő az autó ülésén pucsítva kínálja fel magát egy "idegen" férfinak. Az alkat és a kor mellékes, viszont az igényesség elvárt és adott. Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok.lent vagyok a glory.
Pár lány?
Pár lány?
Két vetítőterem van, az egyik hetero, a másik meleg. Viszont egy jegy, azaz mindkét teremben van minden beállítottságú ember. Bár a látogatók többsége meleg v. biszex pasi. Változó a létszám, van hogy csak 1-2 ember lézeng, van hogy 6-8-10 ember is lent van.
(Ez egy válasz Hortun üzenetére (2021. 10. 22. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 22. péntek 14:11

Sziasztok!Tud valaki érdemleges információval szolgálni a Hegedűs utcai moziról? Mikor van hetero vetítés? És mikor van meleg vetítés? Mikor érdemes oda menni? Milyen korosztály a jellemző?Mi párként mennénk, de telefonon nem lehet őket elérni...
Sziasztok!Tud valaki érdemleges információval szolgálni a Hegedűs utcai moziról? Mikor van hetero vetítés? És mikor van meleg vetítés? Mikor érdemes oda menni? Milyen korosztály a jellemző?Mi párként mennénk, de telefonon nem lehet őket elérni...
Sziasztok!Tudna valaki érdemleges információval szolgálni a Hegedűs utcai moziról? Mikor van meleg, mikor van hetero vetítés? Mikor érdemes oda menni párként? Telefonon nem lehet őket elérni...
Átmentek máshova a gloryba, vagy swingerekbe (ebből van ahol napközbeni rendezvény is van).
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2021. 10. 21. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 21. csütörtök 08:45

Egyet értek, a Dob utcai volt a kegjobb!
Ott hétköznap délután kifejezetten jó kis "események" alakultak a kabinokban és a hátsó zárható részen. Nem mondom, hogy mindennaposak voltak az ilyen kalandok, de valahogy gyakran bele- belecsúsztam. A bezárásával ezek teljesen megszűntek. Vártam, hogy majd a párok megjelennek más mozikban, de tapasztalatom szerint inkább eltűntek. Vagy csak sosincs szerencsém(?)
Ott hétköznap délután kifejezetten jó kis "események" alakultak a kabinokban és a hátsó zárható részen. Nem mondom, hogy mindennaposak voltak az ilyen kalandok, de valahogy gyakran bele- belecsúsztam. A bezárásával ezek teljesen megszűntek. Vártam, hogy majd a párok megjelennek más mozikban, de tapasztalatom szerint inkább eltűntek. Vagy csak sosincs szerencsém(?)
Aktív, kemény, srácot, pasit keresek, kiadós szexre, Érd-Bp és környékéről. Írj üzit! Nagy farok csak előny!!
Egyet értek, a Dob utcai volt a kegjobb!
Ott hétköznap délután kifejezetten jó kis "események" alakultak a kabinokban és a hátsó zárható részen. Nem mondom, hogy mindennaposak voltak az ilyen kalandok, de valahogy gyakran bele- belecsúsztam. A bezárásával ezek teljesen megszűntek. Vártam, hogy majd a párok megjelennek más mozikban, de tapasztalatom szerint inkább eltűntek. Vagy csak sosincs szerencsém(?) (Ez egy válasz pasi-békés üzenetére (2021. 10. 20. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 20. szerda 06:35
Ott hétköznap délután kifejezetten jó kis "események" alakultak a kabinokban és a hátsó zárható részen. Nem mondom, hogy mindennaposak voltak az ilyen kalandok, de valahogy gyakran bele- belecsúsztam. A bezárásával ezek teljesen megszűntek. Vártam, hogy majd a párok megjelennek más mozikban, de tapasztalatom szerint inkább eltűntek. Vagy csak sosincs szerencsém(?) (Ez egy válasz pasi-békés üzenetére (2021. 10. 20. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenből ki kell hozni a jót!Van mèg a Hegedűs Gyula utcai,arról mèg rosszabb vèlemènyed lenne.Az oda járó emberek viselkedèse határozza meg nagyrèszben.Kisebb rèszben a tárgyi feltètelek:elrendezès,tisztaság.Mègis járnak a helyekre az izgalmat,partnert keresők.Szerintem a Dob utcai volt a legjobb,de már a mozi rèsz nem működik.Itt egyszer a parányi bárpultnál olyan irodalmi kávèházat hoztunk lètre,hogy bármelyik színház bűfèje megirigyelte volna.(szex után)
Mindenből ki kell hozni a jót!Van mèg a Hegedűs Gyula utcai,arról mèg rosszabb vèlemènyed lenne.Az oda járó emberek viselkedèse határozza meg nagyrèszben.Kisebb rèszben a tárgyi feltètelek:elrendezès,tisztaság.Mègis járnak a helyekre az izgalmat,partnert keresők.Szerintem a Dob utcai volt a legjobb,de már a mozi rèsz nem működik.Itt egyszer a parányi bárpultnál olyan irodalmi kávèházat hoztunk lètre,hogy bármelyik színház bűfèje megirigyelte volna.(szex után)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 19. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 19. kedd 15:58
Törölt felhasználó (4584922)

Voltam a király utcai szexmoziba, nem egy nagy szám. Van Pesten jobb?
Voltam a király utcai szexmoziba, nem egy nagy szám. Van Pesten jobb?