Sziasztok! Ma 13 óra körül szopnék. Lenne partner hozzá? 27 éves passzív vagyok.
Bocsánat. Pesten.
Sziasztok. Persze ma délelött, vajon melyik moziba érdemes lenézni? Ahol esetleg hölgyek, vagy párok is lehetnek?
Mucenka teljesen jól leírta mi a helyzet. Tekintettel arra is, hogy vasárnap este csak a Glory van nyitva (meg a szexmozik, de ott nagyon kevesen mozognak vasárnaponként).
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 26. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 12:42
Törölt felhasználó (4573142)

Sziasztok. Vasárnap párként mennénk ( csak a nő bi ) mikor és hova érdemes menni ?
Hello. Ha pasit kerestek a hölgynek, akkor a Glory cafe ideális, főleg ha kiírjátok az oldalukon az üzenőfalra. /www.glorycafe.hu/ Vasárnap nem a legforgalmasabb szerintem, de kiírásra lesznek. 19-20 körül érdemes, mert akkor ha jól tudom csak 22-ig vannak. Persze maradnak tovább, ha vannak.
Ha párt kerestek, akkor inkább swinger.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 26. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 12:42

Törölt felhasználó (4573142)

Sziasztok. Vasárnap párként mennénk ( csak a nő bi ) mikor és hova érdemes menni ?
Sziasztok erről a sexmozirol mit kell tudni és hol vannak ilyen helyek ?
Ma 13:00 tól lenéznék valamelyik sexmoziba csatlakozik valaki mèg? bi aktív fiatal vagyok
Budapesten páral elmennék szexmoziba
Sziasztok!
Ma 12 körül szopnék. Van erre a szexmoziban lehetőség? 27 éves passzív vagyok.
Ma 12 körül szopnék. Van erre a szexmoziban lehetőség? 27 éves passzív vagyok.
Megy ma valaki király utcai szexmoziba?
Sziasztok, Csajszit keresek kölcsönös örömszerzésre, de akár párokhoz is csatlakozok harmadiknak!
Minden infó+képek vannak kint az adatlapomon!
Minden infó+képek vannak kint az adatlapomon!
Szia, a héten mentek valamikor? Munka után gondoltam egyszer én is benéznék
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2021. 10. 16. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 16:43

Szia, Szóló lányok és mindenre kapható párok csak a Glory Holeban vannak. Azt is ki kell fogni, leginkább péntek és szombat este futhatsz bele a legnagyobb bulikba
Bár mi éppen a sok ember miatt megyünk nyitás után, nem a fő időben.
Bár mi éppen a sok ember miatt megyünk nyitás után, nem a fő időben.
Szeretnék lemenni a Gloryba esetleg valamelyik hasonló clubba, keresek egy lányt, hölgyet aki szivesen csatlakozna, aki nem akar egyedül menni szintúgy mint én, semmi elvárás csak jobb párban mint egyedül bojongani. Ha van ilyen hölgy dumcsizzunk aztán, összehozunk egy látogatást és feltérképezzük a helyet.
Ma este Glory cafe egy kis bulira.

Írtam privátba!
(Ez egy válasz Hortun üzenetére (2021. 10. 23. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 16:57

A Hegedűs utcai moziba mikor érdemes menni? Hétköznap vagy hétvégén? És melyik napszakban?
A Hegedűs utcai moziba mikor érdemes menni? Hétköznap vagy hétvégén? És melyik napszakban?
Baross 30 (Google a barátunk)
(Ez egy válasz kalandor88 üzenetére (2021. 10. 08. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol van pontosan ez a Glory?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2021. 10. 23. szombat 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 15:50

Tegnap este volt 1-2 kellemes pár a Gloryban ! Aki ügyes volt, annak kellemes élménye is volt

Tegnap este volt 1-2 kellemes pár a Gloryban ! Aki ügyes volt, annak kellemes élménye is volt
(Ez egy válasz Szexf28 üzenetére (2021. 10. 22. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)