Hello
Nagy mérettel rendelkező aktív srácot, pasit keresek, aki találkozna is. Írj privátban. Passzív pasi vagyok, minden bejön. Érd- Bp. és környékéről varom az üziket privátban
Nagy mérettel rendelkező aktív srácot, pasit keresek, aki találkozna is. Írj privátban. Passzív pasi vagyok, minden bejön. Érd- Bp. és környékéről varom az üziket privátban
Sziasztok!
Péntek estefelé Győrből utazom, kimennék a reptér végéhez, majd később Gloryba.
Szívesen vinnék magammal valakit, esetleg útközben csatlakozhatna hölgy, pár esetleg.
Privátban írj.
Péntek estefelé Győrből utazom, kimennék a reptér végéhez, majd később Gloryba.
Szívesen vinnék magammal valakit, esetleg útközben csatlakozhatna hölgy, pár esetleg.
Privátban írj.
Király utcába megy valaki ma?
Izé... a Dob utca átköltözött az utca elejére ott már csak shop van, mozi nincs.
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Van megint Dob utca?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 13. hétfő 16:22
Törölt felhasználó (4319912)

Holnap délelőttre 9től keresek társat/társakat szexmozi látogatásra (Dob utca vagy Hegedűs). Fiatal, normális, rendes srác. Üzenetben várom a jelentkezőket
Holnap délelőttre 9től keresek társat/társakat szexmozi látogatásra (Dob utca vagy Hegedűs). Fiatal, normális, rendes srác. Üzenetben várom a jelentkezőket
Mit csinálsz a Hegedűsben?
(Ez egy válasz kukispapa üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki a Hegedűsbe?
VI.- ker nem van glory?
Sziasztok!
Ma este párommal és más párokkal és pasikkal játszadoznánk... Van ötletetek?
Válaszokat privátban...
.(Ma nincs helyünk!)
Timi
Ma este párommal és más párokkal és pasikkal játszadoznánk... Van ötletetek?
Válaszokat privátban...
.(Ma nincs helyünk!)
Timi
Most szopatna valaki? 42 éves férfi vagyok. 13.ker
megy valaki most szexkabinba?
Holnap szexmozi délelőtt?
Hy! Ma valaki szopna szopatna Budapesten?
Hétfőn délelőtt meglátogatnék egy szexmozi. Tudnátok segíteni hogy melyik a legkulturaltabb és színvonalasabb? Köszönöm.
Hétfő délelőtt valaki intimcenter prívátba írj
Izgat hogy nézném a pórnot és átdugnám a lyukon és valaki bekapná
még nem voltam szexkabinban pórnot nézni vélemények?
Valaki jár a Intimcenterbe
Lemész, iszol, megnézed a műsort vagy be is szállsz, jól érzed magad. Nem kell átöltözni. Leginkább többesekre, gangbangekre számíts, viselkedj normálisan és nem lesz gond.
(Ez egy válasz Sanya96 üzenetére (2021. 09. 08. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 08. szerda 11:18

Sziasztok!
Tervezek menni Glory Caféba, viszont még sose voltam. Valaki tudna segíteni nekem akár privátban, hogy mire számítsak? Esetleg ha valakivel menni tudnék az se lenne rossz.
25 éves pasi vagyok.
Tervezek menni Glory Caféba, viszont még sose voltam. Valaki tudna segíteni nekem akár privátban, hogy mire számítsak? Esetleg ha valakivel menni tudnék az se lenne rossz.
25 éves pasi vagyok.