Sziasztok! Ezen a héten csütörtökön a délelőtti órákban (10-12-ig) lent leszek a Király utcai szexmoziban. Szívesen találkoznék Párral,Hölgyel vagy Férfivel a nagyteremben! Természetesen a belépőt én állnám! Amennyiben lenne kedve(tek)d és idő(tök)d....keress privát üzenetben és egyeztetünk. Persze előtte a bemutatkozásom sem maradna el. Ez csak egy felhívás...ettől még semmi sem kötelező. Én biztos hogy ott leszek! Szép napot!
Sziasztok!
Ma este 20-körül megyünk a glory cafeba a feleségem Születésnapja van szeretne gangban. Aki a múlthéten volt az tudja kiről van szó.
Ma este 20-körül megyünk a glory cafeba a feleségem Születésnapja van szeretne gangban. Aki a múlthéten volt az tudja kiről van szó.
Sziasztok!
A Hegedűs Gyula utcában még van mozi terem, esetleg kabin? Vagy már megszűnt??
A Hegedűs Gyula utcában még van mozi terem, esetleg kabin? Vagy már megszűnt??
Sziasztok!
Ma 6-7 fele lemegyek egy fiatal csajszival. A kabinoknál leszünk és ápolt farkakat várunk
Alapvetően a csaj csak néző lesz, valamint kézzel besegít, szopni én fogok, de ha nagyon belejövünk ő is bekap egy két kemény botot
Ma 6-7 fele lemegyek egy fiatal csajszival. A kabinoknál leszünk és ápolt farkakat várunk

Sziasztok! A jövő héten meglátogatnám a Király vagy a Bartók mozit a délelőtti órákban! Melyiket ajánlanátok inkább? Biszex pasi vagyok....úgyhogy ha lennének pasik...nem zavarna...sőt! Valószínűleg a Bartók lesz, mert az esik közelebb...de ha biztosan jönne valaki....akkor persze oda mennék! Köszönöm a segítségeteket! Privát üzenetben keress!
érdemes fél 8 előtt érkezni, mert ha Anikó kezdi a program kevés töltény marad neked
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2021. 09. 01. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Este 8 után
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 01. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 01. szerda 18:34
Törölt felhasználó (4431872)

kb mikor?
kb mikor?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2021. 09. 01. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este lemegyünk a glory cafe-ba,
Sziasztok. 11ker Bartók Béla sexmoziba jár valaki? Tapasztalatok? Dèlelőtti órákba van hely ahova érdemes lehet benézni?
Sziasztok!
Ma dél körül a királyban lenne valaki?
Ma dél körül a királyban lenne valaki?
Sziasztok! szivessen meglesnélek titeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 20. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 20. péntek 11:30

Törölt felhasználó (289987)

Nem mentem végül. Itt senki nem jelentkezett hogy menne így lutrira nem indultam el.

Nincs hasonló hely, illetve attól függ mit tekintesz "hasonlónak". Ha a kabinokat, glory fülkéket akkor a szexmozik, de tized annyian sincsenek és csak igen ritkán megy le nő, pár, pia sem kapható, buli sincs, fellépő sincs.
(Ez egy válasz tamas2222 üzenetére (2021. 08. 31. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
mi van hasonló hely budapesten, mint a glory cafe?
mi van hasonló hely budapesten, mint a glory cafe?
Köszi!
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2021. 08. 31. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 16:39

Szia,
Ezen az oldalon tudsz érdeklődni:
http://swingerparadise.hu/kapcsolat/
http://swingerparadise.hu/kapcsolat/
Szia,
http://swingerparadise.hu/kapcsolat/ (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 31. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 16:34
http://swingerparadise.hu/kapcsolat/ (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 31. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4491172)

Szia! Van pontos címe, hogy hol található?
Szia! Van pontos címe, hogy hol található?
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2021. 08. 31. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 16:22

Sziasztok,
A holnapi esős napon esetleg tervezi valaki Szigetszentmiklóson meglátogatni a Paradise klubbot a nappali bulin?
Én erősen gondolkozom rajta. Van pár/ hölgy aki csatlkozna?
Szép napot mindenkink
A holnapi esős napon esetleg tervezi valaki Szigetszentmiklóson meglátogatni a Paradise klubbot a nappali bulin?
Szép napot mindenkink
Sziasztok,
Szép napot mindenkink
Szép napot mindenkink
Sziasztok! Ma napközben akcióznék egy olyan budapesti párral, akik vágynak most egy magas, igényes, vastag farkú, sokspermás férfira. Privátban elértek.
A glory cafeban