Sziasztok!
Pénteken meglátogatnám a glory cafét..csatlakozna hozzám hölgy/pár?
Pénteken meglátogatnám a glory cafét..csatlakozna hozzám hölgy/pár?

Sziasztok! Holnap közös hoki a Hegedűs moziba délelött?
Holnap este 8-tól megint Glory cafe...
Ma valaki a király ba vagy a hegedűs be?
Mikor mentek legközelebb?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 14:13
Törölt felhasználó (4543862)

Sziasztok!
Ma 6-7 fele lemegyek egy fiatal csajszival. A kabinoknál leszünk és ápolt farkakat várunk
Alapvetően a csaj csak néző lesz, valamint kézzel besegít, szopni én fogok, de ha nagyon belejövünk ő is bekap egy két kemény botot
Ma 6-7 fele lemegyek egy fiatal csajszival. A kabinoknál leszünk és ápolt farkakat várunk

Sziasztok! Ezen a héten csütörtökön a délelőtti órákban (10-12-ig) lent leszek a Király utcai szexmoziban. Szívesen találkoznék Párral,Hölgyel vagy Férfivel a nagyteremben! Természetesen a belépőt én állnám! Amennyiben lenne kedve(tek)d és idő(tök)d....keress privát üzenetben és egyeztetünk. Persze előtte a bemutatkozásom sem maradna el. Ez csak egy felhívás...ettől még semmi sem kötelező. Én biztos hogy ott leszek! Szép napot!
Sziasztok!
Ma este 20-körül megyünk a glory cafeba a feleségem Születésnapja van szeretne gangban. Aki a múlthéten volt az tudja kiről van szó.
Ma este 20-körül megyünk a glory cafeba a feleségem Születésnapja van szeretne gangban. Aki a múlthéten volt az tudja kiről van szó.
Sziasztok!
A Hegedűs Gyula utcában még van mozi terem, esetleg kabin? Vagy már megszűnt??
A Hegedűs Gyula utcában még van mozi terem, esetleg kabin? Vagy már megszűnt??
Sziasztok!
Alapvetően a csaj csak néző lesz, valamint kézzel besegít, szopni én fogok, de ha nagyon belejövünk ő is bekap egy két kemény botot

Sziasztok! A jövő héten meglátogatnám a Király vagy a Bartók mozit a délelőtti órákban! Melyiket ajánlanátok inkább? Biszex pasi vagyok....úgyhogy ha lennének pasik...nem zavarna...sőt! Valószínűleg a Bartók lesz, mert az esik közelebb...de ha biztosan jönne valaki....akkor persze oda mennék! Köszönöm a segítségeteket! Privát üzenetben keress!
érdemes fél 8 előtt érkezni, mert ha Anikó kezdi a program kevés töltény marad neked
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2021. 09. 01. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Este 8 után
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 01. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 01. szerda 18:34
Törölt felhasználó (4431872)

kb mikor?
kb mikor?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2021. 09. 01. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este lemegyünk a glory cafe-ba,
Sziasztok. 11ker Bartók Béla sexmoziba jár valaki? Tapasztalatok? Dèlelőtti órákba van hely ahova érdemes lehet benézni?
Sziasztok!
Ma dél körül a királyban lenne valaki?
Ma dél körül a királyban lenne valaki?
Sziasztok! szivessen meglesnélek titeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 20. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 20. péntek 11:30

Törölt felhasználó (289987)

Nem mentem végül. Itt senki nem jelentkezett hogy menne így lutrira nem indultam el.

Nincs hasonló hely, illetve attól függ mit tekintesz "hasonlónak". Ha a kabinokat, glory fülkéket akkor a szexmozik, de tized annyian sincsenek és csak igen ritkán megy le nő, pár, pia sem kapható, buli sincs, fellépő sincs.
(Ez egy válasz tamas2222 üzenetére (2021. 08. 31. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
mi van hasonló hely budapesten, mint a glory cafe?
mi van hasonló hely budapesten, mint a glory cafe?
Köszi!
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2021. 08. 31. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 16:39

Szia,
Ezen az oldalon tudsz érdeklődni:
http://swingerparadise.hu/kapcsolat/
Ezen az oldalon tudsz érdeklődni:
http://swingerparadise.hu/kapcsolat/