Sziasztok!
Ma délután meglátogatom valamelyik mozit. Párt, vagy hölgyet szívesen segítenék.
Esetleg este felé Gloryba is tervezek menni, ha lesz valaki, írjon.
Üdv.
Ma délután meglátogatom valamelyik mozit. Párt, vagy hölgyet szívesen segítenék.
Esetleg este felé Gloryba is tervezek menni, ha lesz valaki, írjon.
Üdv.
Egyedül lévő fiatal pasira rárepülnének az idősebb pasik valamelyik moziban?
Ma délutánra keresnék partnert mozi látogatásra, hölgyek vagy párok!?
hi
Én már csak diliből lehet lemegyek +nézzlek
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 07. 18. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 18. vasárnap 18:02
Én már csak diliből lehet lemegyek +nézzlek

Én kedden este 8 felé megyek a Gloryba. Remélem innen a képgyüjtögető, egyedül oda nem találó és egyéb érdekes alakok aznap nem találnak oda.
Mondjuk a levélírók közül is minden második értékelhetetlen, és még ők akarnak kísérgetni, mintha fogyatékos lennék.

Bp biszex párt néznék bárhol vagy esetleg kinyalnàm a tele élvezet puncit száját, mellét, ilyesmi érdekel de minden benne vagyok..
Én kedden este 8 felé megyek a Gloryba. Remélem innen a képgyüjtögető, egyedül oda nem találó és egyéb érdekes alakok aznap nem találnak oda.
Mondjuk a levélírók közül is minden második értékelhetetlen, és még ők akarnak kísérgetni, mintha fogyatékos lennék.

Hol van most a glory caffe?
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
már ne haragudj de elég gáz amit itt nyomsz már napok óta. Kiraknak egy képet kedvcsinálónak, nem fognak egy full profilt csinálni a kedvedért hogy otthon fantáziálj. Menj le, nézd meg azt kész, felnőtt férfi vagy. Ez gyakorlatilag egy bár szóval a legrosszabb esetben iszol egy sört vagy egy kávét aztán eljössz ha nem tetszik, senki nem kér számon.
(Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp biszex párt néznék bárhol vagy esetleg kinyalnàm a tele élvezet puncit száját, mellét, ilyesmi érdekel de minden benne vagyok..
Ha egyedül nem tudsz elmenni egy kávézóba, akkor esélytelen vagy bármire is.
Sziasztok
Nem voltam még soha a Glory Caféba!
Ma este elmennék erre a helyre!
Csatlakozhatnék esetleg valakihez aki volt màr?
Nem szeretnék egyedül menni!
Privátba írj,írjatok!
Nem voltam még soha a Glory Caféba!
Ma este elmennék erre a helyre!
Csatlakozhatnék esetleg valakihez aki volt màr?
Nem szeretnék egyedül menni!

Privátba írj,írjatok!
Ez az Amanda csaj nincs fent valahol ? Nincs róla több kép ?
Megyek én is, remélem ma is olyan sok pár lesz, mint tegnap!
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi megyünk 9 körül. Megnézzük a lányokat. IS.
(Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 08:36

Ma irány a Glory Cafe!!!
Ki jön?
"A mesékben általában a gonosz mostoha egy ellenszenves figura. Na most szombaton viszont nálunk beigazolódik az ellenkezője!
Ki jön?
"A mesékben általában a gonosz mostoha egy ellenszenves figura. Na most szombaton viszont nálunk beigazolódik az ellenkezője!
22 óra körül érkezik Betty a mostohájával, és egy forró leszbi showt tartanak, ami a végén gangbang buliba fordul majd, és a jelentkezők csatlakozhatnak hozzájuk!
(Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 08:36

Ma irány a Glory Cafe!!!
Ki jön?
Ki jön?
Ma irány a Glory Cafe!!!
Ki jön?
Ki jön?
Megy valaki gloryba?
Köszönöm
akkor ma este Glory lesz
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2021. 07. 16. péntek 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 16. péntek 00:53

glorycafe Baross utca, ott lesznek pénteken a legtöbben, a mozikban van hogy csak 2-10 fő között bármi elképzelhető, azok közül a Király utcai és a Hegedűs Gy. utcai pörög a legjobban
glorycafe Baross utca, ott lesznek pénteken a legtöbben, a mozikban van hogy csak 2-10 fő között bármi elképzelhető, azok közül a Király utcai és a Hegedűs Gy. utcai pörög a legjobban
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 15. csütörtök 21:00
Törölt felhasználó (4570002)

Üdv! Péntek este lemegyek valamelyik szex moziba.
Melyikben lesz a legtöbb élet szerintetek? És hol van?
Hetero 29 éves,sportos,vékony,igényes srác vagyok bi hajlamokkal.
Illetve ez a Glory amiről mindenki beszél hol található?
Üdv! Péntek este lemegyek valamelyik szex moziba.