Nekem is átküldöd a linket? Köszi
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2021. 06. 29. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Gloryba megy csini pár ma?

rövidesen nő/pár bármelyik pesti szexmoziban?
privátban írjatok!

Ma este valaki fél7 -7 körül király utcai vagy hegedűs moziba? Kölcsönös oralban benne lennék
Szívesen találkoznék budapesti párral ma napközben. Többest imádó, ebben nem is tapasztalatlan, magas, kicsit talán túl potens férfi vagyok, aki imádja, ha ismeretlen, hasonszőrű nőkkel, párokkal kalandozhat.
Sziasztok, ma valaki a Hegedűsbe jönne? Fiú/Lány/Pár érdekel. Egész nap ráérek, ha valakit érdekel, kérlek üzenjen priviben.
Sziasztok! Király mozi nyitva van?
Valaki király utca ? Most
Ma nem jöttök a Gloryba????
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 06. 29. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 29. kedd 16:23

Nézd meg az oldalukat, ott minden kint van. Átküldüm a linket üzenetben.
Nézd meg az oldalukat, ott minden kint van. Átküldüm a linket üzenetben.
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2021. 06. 29. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Férfiaknak mennyi a beugró? S meddig vannak nyitva?
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 06. 29. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 29. kedd 15:58

Ha nem ragaszkodtok nagy kivetítős moziteremhez, akkor a Gloryt ajánlom, kényelmes szobák és kabinok vannak, akár csak lyukon át is foglalkozhat a hölgy az urakkal, de kanapén körbeállva is kényeztethetik. Ha kiírjátok az oldalukon mikor mentek, garantáltan lesz ápolt, szimpatikus és potens létszám!
16-kor nyit. Ráadásul nektek ingyenes a belépés!

Ha nem ragaszkodtok nagy kivetítős moziteremhez, akkor a Gloryt ajánlom, kényelmes szobák és kabinok vannak, akár csak lyukon át is foglalkozhat a hölgy az urakkal, de kanapén körbeállva is kényeztethetik. Ha kiírjátok az oldalukon mikor mentek, garantáltan lesz ápolt, szimpatikus és potens létszám!
16-kor nyit. Ráadásul nektek ingyenes a belépés!
(Ez egy válasz hannaan üzenetére (2021. 06. 29. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 29. kedd 11:33

Sziasztok !
Csütörtökön mennénk szex moziba melyik van nyitva kora délután?
Szia! A Király utcai 10-kor nyit.
(Ez egy válasz hannaan üzenetére (2021. 06. 29. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 29. kedd 11:33

Sziasztok !
Sziasztok !
Nöies srácot találok hétköznapokon valamelyik moziba?
Én fiatal vékony,sportos,szőrtelen,aktiv,és inkább hetero vagyok.
Nyitogatom a szárnyaimat...
Én fiatal vékony,sportos,szőrtelen,aktiv,és inkább hetero vagyok.
Nyitogatom a szárnyaimat...
Glory cafe, Baros urca
(Ez egy válasz katamark0515 üzenetére (2021. 06. 25. péntek 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 25. péntek 11:26

Sziasztok! Igényes (nem koszos) gloryhole helyszínt keresünk. Van valami ötletetek? Priviben légyszi. Köszönjük
Sziasztok, ma valakinek lenne kedve a Hegedűs utcai moziba jönni. Férfi/Nő/Pár én bisex 40 es férfi vagyok.
Le vennéd a tiltásomat Timi?
(Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 06:51

Sziasztok
Valakinek lenne 5lete ma estére?
Válaszokat PRIVIBEN várunk! Köszönjük...
Timi
Valakinek lenne 5lete ma estére?
Válaszokat PRIVIBEN várunk! Köszönjük...
Timi
Le vennéd a tiltásomat Timi? Nyelves csókom a puncidra! Köszönöm
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 14. hétfő 15:25

Tipp: a gloryba ne délután menj hétköznap (bár akkor is elég sok minden megtörténhet), hanem inkább péntek-szombat este, akkor a legmozgalmasabb (de tényleg sosem tudni)
Le vennéd a tiltásomat Timi? Nyelves csókom a puncidra! Köszönöm
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 14. hétfő 15:25

Tipp: a gloryba ne délután menj hétköznap (bár akkor is elég sok minden megtörténhet), hanem inkább péntek-szombat este, akkor a legmozgalmasabb (de tényleg sosem tudni)