Igen, kell a kártya.
Mindenhova kell a kártya, moziba, GC-be, TT-be, DL-be egyaránt.
Sziasztok! Kicsit elvagyok havazva. Ha csütörtökön időben végzek, beugrom egyet inni !
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 05. 10. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 10. hétfő 19:42

El vagy tűnve!
Csütörtökön ihatnánk már egy újranyitásit a Gloryban.
20 óra felé érkezünk.

A király utcai is nyitva ?
Sziasztok,még nem voltam sosem a Király utcában, de szerintem ma este kipróbálom

Van ennek friss weboldala ? Mennyi a belépő ? Mikor szokott több páros lenni ?
Sziasztok!
Ma este megyünk a Glory Cafe-ba.
A kabinoknál aktív bi pasikat kényeztetnénk.
Ma este megyünk a Glory Cafe-ba.
A kabinoknál aktív bi pasikat kényeztetnénk.

Gloryban ma valaki ? Párok ?
Mi is sokszor beugrottunk egy kis nap közbeni mókára, ha épp Budapesten jártunk. De jó is volt
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2021. 04. 11. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 11. vasárnap 16:40

A napokban jártunk arra sétálni. Szuper emlékek jöttek elő, a legjobb hely volt a városban. Bármikor mentünk mindig volt valami akció. Mindegy, hogy napközben vagy este mentünk, szuper párok, pasik voltak. A filmforgatásokról nem is beszélve.
Üdv. Melyik moziban érdemes menni ma?
Ki megy ma innen gloryba?
Hali ma holnap gloryba megy valaki ??
Holnap este ismét megyünk a Gloryba. Bi aktív pasikat várunk a kabinoknál.

Lányok párok jönnek most Gloryba ?
Nagyfarkú, aktív srácot, srácokat, pasikat keresek, kiadós szexre! Érd-Bp. és környékéről!! Írjatok üzit!!!
Asszonyok lányok párok ?terveznek menni?
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor mentek megint a Glory Cafeba?
Szívesen el mennék én is.
Bisex vagyok (Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 05. 21. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 21. péntek 18:37
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor mentek megint a Glory Cafeba?
Szívesen el mennék én is.
Bisex vagyok (Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 05. 21. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap este ismét megyünk a Gloryba. Bi aktív pasikat várunk a kabinoknál.

Sziasztok valaki valahova ?
Ma áramlik ki a szentlélek? Na akkor egy kis Glory 20 órától gangbanggal...

Csak az értetleneket szoktuk tiltani.
De válaszoltunk mint mindenkinek amúgy...
Persze támadj csugodtan...
Feladó: Jomeretu75
Címzett: KataTomi11
Érkezett: 20-12-21 09:01
Tárgy: Re: Re: Ismerkedés
Hát ez nem jó hír. De azért köszönöm hogy válaszoltál! Nyelves csókom a puncidra! Pisti
Ezt írtad:Szia.
Köszi, de a fiatalabb korosztályt keressük.
Ezt írtad:
Sziasztok. Szép napot. Pisti vagyok a IX kerületből. Ismerkedtek egy érett potens pasival? Imádok puncit nyalni, és azt is ha szopnak! Igaz hogy még pasi nem szopott,de szerintem mindent ki kell próbálni egyszer! Köszönöm ha válaszoltok! Nyelves csókom a gyönyörű húsevő virágodra Kata Mary? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 02. vasárnap 15:28

De válaszoltunk mint mindenkinek amúgy...
Persze támadj csugodtan...

Feladó: Jomeretu75
Címzett: KataTomi11
Érkezett: 20-12-21 09:01
Tárgy: Re: Re: Ismerkedés
Hát ez nem jó hír. De azért köszönöm hogy válaszoltál! Nyelves csókom a puncidra! Pisti
Ezt írtad:Szia.
Köszi, de a fiatalabb korosztályt keressük.
Ezt írtad:
Sziasztok. Szép napot. Pisti vagyok a IX kerületből. Ismerkedtek egy érett potens pasival? Imádok puncit nyalni, és azt is ha szopnak! Igaz hogy még pasi nem szopott,de szerintem mindent ki kell próbálni egyszer! Köszönöm ha válaszoltok! Nyelves csókom a gyönyörű húsevő virágodra Kata Mary? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)

Ti mindenkit letiltotok aki írni mert nektek!?