Szia. Új szerverre költöztek, és a böngésződből ki kell törölni az előzményeket és sütiket, mert különben a régi, rossz oldalra irányít. Vagy egy új böngészőt válassz.
(Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2020. 08. 07. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 20:20

Sziasztok!
Nem jön be nekem a Glorycafe oldala, ki lesz holnap? Illetve meddig lesz nyitva?
Nem jön be nekem a Glorycafe oldala, ki lesz holnap? Illetve meddig lesz nyitva?
Sziasztok!
Ma délkörül valaki valamelyik moziba aki cumizna?
Ma Ö jön
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 17:08

Törölt felhasználó (4356442)

Mary , te leszel ma a Glory ba?
Mary , te leszel ma a Glory ba?
Szombat 11-12 körül a Hegedűsbe szopnék. 60-as bí passziv vagyok.
Sziasztok!
Ezt hogy kell elképzelni,mivel nem voltam de nagyon szeretnék elmenni! Termet-fülkét hallottam hogy van,de elképzelni nem tudom,hogy hogyan működik! Valaki segítene ebben,hogy bátrabban menjek oda! Köszi előre is!
Ezt hogy kell elképzelni,mivel nem voltam de nagyon szeretnék elmenni! Termet-fülkét hallottam hogy van,de elképzelni nem tudom,hogy hogyan működik! Valaki segítene ebben,hogy bátrabban menjek oda! Köszi előre is!
Sziasztok.Sajnos du.16 körül tudok lemenni.
Sziasztok.Ma dèlután hová èrdemes menni Pesten?Mozi,stb?Elsősorban bi párokat keresek.
Sziasztok.Amennyiben esik az eső,akkor 11 körül lemegyek a mozi részre ,kiváncsi vagyok milyen,és mit lehetne kihozni a helyzetből,hogy kivételesen,akadálytoz a munkában az eső,és mellé szabad időt biztosít.Hát meglátjuk.Hölgyek,urak.Sziasztoook.
Közös filmnézésre most valaki? 40 éves fiu vagyok. 13.ker
Sziasztok!
Szerdan este mennek Gloryba. Az lenne a kerdesem, hogy hetero alapon mire lehet szamitani? Esetleg valaki nem csatlakozna?
Koszonom elore is!
Szerdan este mennek Gloryba. Az lenne a kerdesem, hogy hetero alapon mire lehet szamitani? Esetleg valaki nem csatlakozna?

Koszonom elore is!
Hétfő vagy kedd este megéri lemenni a gloryba, ha az ember nem feltétlenül a gruppenben szeretne részt venni?
Vannak hetero párok, vagy nők?

Esetleg megbeszélhetjük 11 körül nekem jó lenne.
(Ez egy válasz clausz üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Megy holnap valaki 13 óra körül valamelyik moziba?
Sziasztok holnap delkorul megy valaki moziba aki szopna?
Király utcai moziba jön ma valaki délelőtt 10 óra után?
Sziasztok.Szerdán dèlután hová èrdemes menni?Elsősorban színpatikus párt keresek,akik szeretik az izmos,igènyes pasikat.Amigy minden izgat,ès sok dolgot ki szeretnèk próbálni.Írjatok
Szerdán 5 -én ha valakinek van kedve megszopathat a Hegedúsbe vagy a Kiráy u.-ba. Többen is lehettek. Egyoldalu szopásrészemről. 60-as bí vagyok passzív. Ha kell a nézőtéren is szopok.
Imádok a szexmoziba szopni, főleg a nézőtéren. 60-as bí vagyok passzív.