Lehet, hogy benézek. Pasiként szopnék egy jót.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 10:32
Törölt felhasználó (4148562)

Sziasztok! Király utcai moziba tervez valaki látogatást a mai nap folyamán?
Sziasztok! Király utcai moziba tervez valaki látogatást a mai nap folyamán?
Pár megy valamikor mozizni?
Lejonne ma valaki velem a király utcai szexmoziba?
Sziasztok.Hová èrdemes menni mostanság?Ahol párokat is talál az ember?Imádom a szexet,jó pasi vagyok,ès Havi szinten Pestre járok.Írjatok
Pár megy valamikor mozizni?
Holnap valaki tervez lemenni a király utcába?
Most valaki? Privibe írjatok. Sok faszt szeretnék szopni!
Sziasztok 1 ora mulva mozi valaki ??!
Megy ma valaki délután? Én mennék olyan helyre, ahol sok pasi van. Szopni szeretnék minél több farkat. Privibe írjatok!
Sziasztok ma kiràly utca sexmoziba lejönne valaki délutan 2-3 fele
Sziasztok ma kiràly utca sexmoziba lejönne valaki délutan 2-3 fele ?
Igen, de csak rövid ideig voltunk.
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2020. 07. 15. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben nincsen szexmozi, ki tud mondani róla valamit, vagy van valamerre?

Sziasztok. Jövőhéten valamelyik este barátnőmmel mennék a Gloryba. A terv, hogy CD-ként beöltözve előtte szopjak pasikat lyukon keresztül. Ő csak nézne.... DE! Párokkal összegabalyodhatunk kölcsönösen is.
Ma este valaki szexmozi?Hölgyek,párok esetleg?Még nem voltam sosem,egy idegenvezetőt szívesen fogadnék!
Szia! Mentek ma délután? Ha igen, hány körül lehet rátok számítani?
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2020. 07. 15. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Holnap glory ba jőn heteró pár vagy csaj?
Összejött a cumi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 14. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 14. kedd 17:09
Törölt felhasználó (4300392)

Fiatal barátnőm megnezné hogy cumizok! Kanos ápolt faszit keresünk ma 7 után a gloryba.
Holnap délután lehet. Nem jössz?
(Ez egy válasz kanizsaifiu üzenetére (2020. 07. 15. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)