Hiuuu de reg voltam.. asszem megint itt az idő.. kontrol...normalis emberek. Na vegre. Itt volt az ideje
Sziasztok ! Kedd délután este szexmozit is kipróbálnánk ! Pár aki csatlakozna írjon ránk privátba ..
Szimpátia esetén szopnék most Budapesten, akár viszonzás nélkül is. 35 éves srác...
Pár megy valamikor szexmoziba
Szívesen elmennék veletek. Még sosem voltam ilyen helyen, de érdekelne.
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2020. 03. 14. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 14. szombat 15:25

Szerintünk a Glory azoknak, akik a jellegét szeretik, megfelelő. Sok pár swinger jelleggel mossa össze, illetve más párokkal akar ott ismerkedni. Holott az a hely azoknak a nőknek, pároknak való, akik több partnerrel szeretnék jól érezni magukat egyszerre vagy folyamatosan. Sok hölgy személytelenül csak a lyukon keresztül foglalkozik a pasikkal, amikor csak a tisztaság és a potencia számít. Nekünk ez jön be, soha nem volt gondunk, nem ijedtünk meg a nagyobb létszámtól sem és egyszerű köszi de nem-mel tudtuk kezelni a nyomulókat is...
Igen, a szappan jótékony hatására hívtam fel a figyelmet

Nagyon jól megfogalmaztátok! Én is így gondolom! Csak annyit teszek hozzá, hogy az általános IQ romlása itt is megmutatkozik, de ez nem a klub hibája.
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2020. 03. 14. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 14. szombat 15:25

Szerintünk a Glory azoknak, akik a jellegét szeretik, megfelelő. Sok pár swinger jelleggel mossa össze, illetve más párokkal akar ott ismerkedni. Holott az a hely azoknak a nőknek, pároknak való, akik több partnerrel szeretnék jól érezni magukat egyszerre vagy folyamatosan. Sok hölgy személytelenül csak a lyukon keresztül foglalkozik a pasikkal, amikor csak a tisztaság és a potencia számít. Nekünk ez jön be, soha nem volt gondunk, nem ijedtünk meg a nagyobb létszámtól sem és egyszerű köszi de nem-mel tudtuk kezelni a nyomulókat is...
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2020. 03. 14. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 14. szombat 14:06

Közben tegnap lejárt a büntim
Most tudok reagálni, Igen, az elmúlt időszakban Face kontrol is van,Erőteljesen szűrik a nem odavaéó, viselkedni nem képes egyéneket!

Közben tegnap lejárt a büntim
Most tudok reagálni, Igen, az elmúlt időszakban Face kontrol is van,Erőteljesen szűrik a nem odavaéó, viselkedni nem képes egyéneket!
(Ez egy válasz Hapsi87 üzenetére (2020. 03. 10. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 10. kedd 17:23

Glory témához: sokáig nem voltam ott az utóbbi időkben, főként a lejjebb említett okok miatt, viszont az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mikor múlt héten mégis elmentem hétköznap, akkor csak normál embereket láttam! Nem volt hordázás, nem voltak rosszarcúak, sőt facekontroll volt, és többeket nem engedtek be. So, hétköznap nem is olyan rossz

Holnap valaki esetleg lessz lent?
Sziasztok! Milyen a Király utcai mozi? Holnap lenéznék.
Glory témához: sokáig nem voltam ott az utóbbi időkben, főként a lejjebb említett okok miatt, viszont az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mikor múlt héten mégis elmentem hétköznap, akkor csak normál embereket láttam! Nem volt hordázás, nem voltak rosszarcúak, sőt facekontroll volt, és többeket nem engedtek be. So, hétköznap nem is olyan rossz

Ma délután lesz lent valamelyik szexmoziban szopni szerető hölgy vagy hölgytagú pár?
Sziasztok!
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival (pasikkal) dugatna.
Elsősorban Magnum, szerda délután.Idős is lehet.
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival (pasikkal) dugatna.
Elsősorban Magnum, szerda délután.Idős is lehet.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Valaki megy ma napközben a kiràly utcai moziba?
Na szép egy firma vagy,lebzseltél ott eleget ! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Moderálva!
(Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 05. csütörtök 10:07

Sziasztok. Szőrnyű a hely. Én is voltam ott 3-szor nővel de még vagy 2-3 évvel ezelőtt,de már akkor eléggé gáz volt ott bent. Láttam én is saját szememmel szemünkel miért jöttek el velünk együtt a párok. Ennyi.
Sziasztok!
Jön le ma valaki a Glory Cafeban?
Hölgyekkel és párokkal ismerkednék.
Jön le ma valaki a Glory Cafeban?
Hölgyekkel és párokkal ismerkednék.
A pártok nem itt vannak!
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2020. 03. 06. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 06. péntek 10:35

Ma esetleg holnap valamelyik szexmoziban kiverném egy párt előtt, esetleg szopatnék. Valaki?
Ma esetleg holnap valamelyik szexmoziban kiverném egy párt előtt, esetleg szopatnék. Valaki?