Ma valaki jönne szexmoziba?
Mennék
(Ez egy válasz macisferj üzenetére (2020. 03. 02. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 02. hétfő 10:17

Sziasztok!
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival (pasikkal) dugatna.
Elsősorban Magnum, szerda délután.Idős is lehet.
Sziasztok. Szőrnyű a hely. Én is voltam ott 3-szor nővel de még vagy 2-3 évvel ezelőtt,de már akkor eléggé gáz volt ott bent. Láttam én is saját szememmel szemünkel miért jöttek el velünk együtt a párok. Ennyi.
(Ez egy válasz judyhopsz81 üzenetére (2020. 03. 02. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 02. hétfő 19:41

Sajnos tényleg így van ahogy "Extra1" leírta "Marineland" pedig megerősítette...mi(heteró pár) vidékről voltunk párszor, sajnos a kezdeti viszonylagos normál felhozatal után jött az erős visszaesés és mi is eljutottunk arra a szintre, hogy legutóbb amikor fent voltunk Pesten már inkább el sem mentünk...pedig jó lenne valami kulturált hely ahova időközönként eljárhatnánk, mi általában péntekenként voltunk, a többi napról nem tudok nyilatkozni. Valakinek valami jó ötlet?
Sziasztok!
Pentek 6-korul benezek a Gloryba. Potens pasit keresek, lehetoleg nagy merettel....
Pentek 6-korul benezek a Gloryba. Potens pasit keresek, lehetoleg nagy merettel....
Swinger for you pénteken napközben nagyon jó alternatíva. Kulturált, nincsenek ilyenkor sokan. A MOM közelében található.
(Ez egy válasz judyhopsz81 üzenetére (2020. 03. 02. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos tényleg így van ahogy "Extra1" leírta "Marineland" pedig megerősítette...mi(heteró pár) vidékről voltunk párszor, sajnos a kezdeti viszonylagos normál felhozatal után jött az erős visszaesés és mi is eljutottunk arra a szintre, hogy legutóbb amikor fent voltunk Pesten már inkább el sem mentünk...pedig jó lenne valami kulturált hely ahova időközönként eljárhatnánk, mi általában péntekenként voltunk, a többi napról nem tudok nyilatkozni. Valakinek valami jó ötlet?
Érdemes péntek, szombat menni. Viszont érdemes inkább éjfél felé érkezni. Addigra vége a gang-bangnek és a nem kívánatosak is elandalognag. Másik verzió, ha kora délután mentek hétköznap és jelzitek az özenő falon. Olyankor kevesebben vannak, de pár potens pasi és normális pár is bejön!

Sziasztok!
A Glory Cafe-ba tervezzük egy haverral a látogatást, péntek vagy szombati napon.
Aki ezeken a napokon jár, légyszi írja már meg mikor érdemes menni? Illetve érdemes-e éjjel is maradni?
A Glory Cafe-ba tervezzük egy haverral a látogatást, péntek vagy szombati napon.
Aki ezeken a napokon jár, légyszi írja már meg mikor érdemes menni? Illetve érdemes-e éjjel is maradni?
Csütörtökön tervezek glory cafe látogatást... délután 4-5 fele...
esetleg valaki más is?
esetleg valaki más is?
Sziasztok!
Holnap pár menne moziba?
Ezt azért erőssen kétlem! Ismervén a ruhatárost ez kitárt! Valamit te nagyon benéztél!
Glory cafe ! Ma megyek csatlakozik valaki?Budapest .
Azt hogy, meg ki?
Telefonodba?

Bocsi, megírtad.
))
(Ez egy válasz Panni lányka üzenetére (2020. 02. 29. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

És ott mikor milyen a nemek aránya?
(Ez egy válasz Publicx üzenetére (2020. 02. 29. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Király utcai szexmozi ( 15h utan meleg) előtte is csak pasik mondjuk 1x voltam
Hegedus Gyula utcai
Mindegyik elég igénytelen ahogyan írták is előttem.
Főleg hétvégén.
Glory cafe hétköznap nyitás után érdemes.. ott volt pár sikeres randim.
Szombaton kifordultam azonnal.. (Ez egy válasz Panni lányka üzenetére (2020. 02. 29. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 29. szombat 16:56
Hegedus Gyula utcai
Mindegyik elég igénytelen ahogyan írták is előttem.
Főleg hétvégén.
Glory cafe hétköznap nyitás után érdemes.. ott volt pár sikeres randim.
Szombaton kifordultam azonnal.. (Ez egy válasz Panni lányka üzenetére (2020. 02. 29. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi a gyors választ. Mi van helyette, ahol mozizás mellett kabinos szex is van. Én csak a Glory Caferól tudok...
Király utcai
(Ez egy válasz Panni lányka üzenetére (2020. 02. 29. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 29. szombat 16:56

Köszi a gyors választ. Mi van helyette, ahol mozizás mellett kabinos szex is van. Én csak a Glory Caferól tudok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 29. szombat 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 29. szombat 16:48
Törölt felhasználó (4118982)

Dob utca legalább 1 éve bezárt..
egyébként voltak ott lányok párok is
egyébként voltak ott lányok párok is