Valaki holnap délelőtt 10-12 között lányok párok fiúk Király utca szexmozi? privát üzenetben írj
Szerintem jó party volt és a lányok oda tették magukat
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 05. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 05. péntek 21:15
Törölt felhasználó (4027632)

Nem akarlak elkeseríteni, de kanparty van

Ha ápolt 50 alatti pasi lenne, elmennék szopogatni valahová most
)

Imádlak
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 09. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 09. kedd 12:16

Törölt felhasználó (4047612)

Szerda este 8 körül a Gloryban potens, ápolt pasival találkoznék.
Szerda este 8 körül a Gloryban potens, ápolt pasival találkoznék.
Sziasztok! Mai nap folyamán találkoznék aktív Úrral/Urakkal a király utcai moziban. vékony 24 éves orál imádó passzív fiú vagyok.
Ma dél körül megyek a Király utcai szexmoziba,fiatal,vékony pasikat szopnék,vagy csak az arcomra verheted.Meztelen leszek.
Nem akarlak elkeseríteni, de kanparty van
(Ez egy válasz BiAktivPasi üzenetére (2019. 07. 05. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 05. péntek 19:27

Ma este megyek Tatabányáról a Glory Hole-ba...valaki/k/nek van kedve velem tartani?
Ma este megyek Tatabányáról a Glory Hole-ba...valaki/k/nek van kedve velem tartani?
Hegedűsbe most valaki?
Nem értem a válaszod. Honnan tudod, hogy Bangbros1987 bunkó, vagy azt, hogy kültelki vagány? Vagy ismeritek egymást?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:26
Törölt felhasználó (752077)

Ez nem a származásról!
Aki igénytelen, az az is marad!+ Vannak a nagy bunkók(veled az élen) a neve sincs senki, a külteleki vagány.
Inkább halgattál volna, talán... volna!
Aki igénytelen, az az is marad!+ Vannak a nagy bunkók(veled az élen) a neve sincs senki, a külteleki vagány.
Inkább halgattál volna, talán... volna!
Egyedül indulnék valamelyik moziba, az lenne a kérdésem hogy hova és mikor érdemes menni ma.
Ha hölgy vagy pár csatlakozna szívesen a vendégem/vendégeim.
Ha hölgy vagy pár csatlakozna szívesen a vendégem/vendégeim.
Hová mentél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 29. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 29. szombat 09:58
Törölt felhasználó (3996142)

Sziasztok ! Ma délutàn moziba jönne valaki vagy lent lesz ?? Irjon privat uzit vagy tel szamot !!
Sziasztok,
melyik bp-i szexmoziba érdemes menni délután vagy estefelé ahol vannak is és hetero filmet vetítenek?
melyik bp-i szexmoziba érdemes menni délután vagy estefelé ahol vannak is és hetero filmet vetítenek?
Sziasztok ! Ma délutàn moziba jönne valaki vagy lent lesz ?? Irjon privat uzit vagy tel szamot !!
Változó, hogy mennyien vannak még éjjel. Legutóbb reggel 7 órakor tudtak bezárni, mert olyan "élet" volt még lent. Általában a "műsor" után kiürül, de ha van még hölgy vagy pár, még maradnak sokan reménykedők
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 26. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 26. szerda 09:37

Törölt felhasználó (3938002)

Én a pàrommal most voltam először a Gloryba,de jól éreztük magunkat,azért lehet talàlni,összejönni szimpatikus emberekkel.Csak azt furcsàllottuk,hogy éjjel 1 utàn szinte kihalt az egész.
Én a pàrommal most voltam először a Gloryba,de jól éreztük magunkat,azért lehet talàlni,összejönni szimpatikus emberekkel.Csak azt furcsàllottuk,hogy éjjel 1 utàn szinte kihalt az egész.
Holnap moziznék... bármi megtörténhet!
Sziasztok! Szombaton 11:00-15:00 között melyik szexmoziba érdemes menni ahol párok is vannak?
Van benne igazság
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 17:58

Törölt felhasználó (4047612)

Valóban be. Akikkel nincs baj. Láttam már, hogy elküldték akik röhögcséltek és nem tudtak diszkréten viselkedni. Amúgy ápolt, normális pasik és jó vendégek. Bár mindenki olyan illatos lenne ott is meg a villamoson is.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!