Szexmozi, Glory helyek (össze futunk?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Te is oda jársz? Te hova jársz? Mikor? s nem futunk össze?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 327 328 329 330 331 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5002   2019. 06. 19. szerda 11:25
X Törölt felhasználó (4058932)
Én a múlt héten az ajtó előtt lepődtem meg, hogy a Dob utca bezárt. Ha nem is sűrűn de néha tettem arra látodgatást, és még ha nem is történt semmi, legalább tiszta volt smile Ha már így jártam, elmentem a Hegedűsbe, ahol sosem voltam még. Igazán furcsa volt, mert sajnos ott is 50+ elég "igénytelen" alakok nyomulnak rád azonnal ahogy beérsz egy kicsit sötétebb helyre. Én az a fajta vagyok, aki ilyen helyen inkább csak eljátszana egy másik pasi farkával, ahogy neki és nekem is jól esik, még a viszonzás sem feltétel. De ha látom, hogy toprongyos és ápolatlan, zsíros hajú pasik rohangálnak körülöttem, még a "lyukas" játéktól is elmegy a kedvem. smile Van még olyan hely, ami tiszta és 50 alattiak is látogatják, akik megelégszenek az orális és kézi játékkal? Ezek szerint a Királyba sem érdemes elmenni. Vagy rossz időpontot választottam?
#5001   2019. 06. 19. szerda 11:16
bifiú29 bifiú29
A Kiráy utcai mozi nagyon lupukkadt igénytelen lett , kéne már kicsit költeni rá a tulajoknak . Sajnos a közönsége is ehhez igazodott , amikor voltam lent , előfordult hogy koszos büdös izzadt alkoholszagu emberkék voltak ott. Persze ez az én véleményem , ha valalaki máshogy gondolja , írja le.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (964781)
2019. 06. 18. kedd 10:46
Sziasztok, nincs kedve valakinek hétvégén lejönni a király moziba?
#5000   2019. 06. 19. szerda 00:18
Parosszex Parosszex
Arról szól a hely, hogy több pasival akarnak lenni? Nem inkább arról, hogy csak pasik mennek le, mert már minden párt és nőt elzavartak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4047612)
2019. 06. 18. kedd 17:42
Ha nyomasztó lett, hogy körülöttetek páran ott voltak, tényleg nem nektek való. Nyitás előtt fél órával biztos senki nincs ott. Ez a hely azokról a párokról és nőkről szól, akik több pasival szeretnének lenni. Akár szimpátia alapján, akár látatlanban csak a lyukon keresztül. Ha egy csinos lány megjelenik, persze, hogy megindulnak, nem gondolják, hogy kettesben bezárkózva szeretnének lenni, hiszen azt otthon is lehet. Egyébként lent egy kabinba bezárkózva csak az üvegen át nézhetnek, ha az nem zavar. Persze már mindegy, ha soha többet... smile
Ja és gondolj bele, ha te egyedül pasiként látnád, hogy érkezik egy csinos nő a párjával, te nem indulnál el megnézni, hogy mit csinálnak? Vagy nem szeretnél csatlakozni, ha már szexklubba jöttek? smile
#4999   2019. 06. 19. szerda 00:16
Parosszex Parosszex
Tévedtél. Sajnos a magányos pasik, mindenhol olyanok, mint az éhes kutyák. Sok párt tántorít el a kalandozástól, hogy a pasik ha meglátnak egy nőt keringeni kezdenek, mint a döglegyek. Ez a nőket legtöbbször zavarja. Nudista strandon is szinte csak pasik vannak, némelyik kifejezetten tolakodó gyökér.Az biztos elzavarja a párokat ha valahol rajtuk kívül csak pasik vannak. Amúgy nem értem ezeket a pasikat, annyi nő van szabadon, nem képesek összeszedni egyet? A legtöbbje igazi vezérkannak gondolja magát, mégis egyedül van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1333112)
2019. 06. 18. kedd 06:20
Nem!
Csupán azt hittem ez is felnőtt és INTELLIGENS emberek játszótere.. smile
#4998   2019. 06. 19. szerda 00:01
X Törölt felhasználó (3982512)
Az olvasottak szerint nem a nyomulás, hanem a visszautasítás miatti alpár reakció volt a lehangoló. Ez szerintem a legtöbb párt eltántorítaná a további próbálkozástól. Több pár is erre panaszkodott, akivel beszéltem a helyről mostanában. Pedig amúgy a hely maga klassz volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 17:42
Ha nyomasztó lett, hogy körülöttetek páran ott voltak, tényleg nem nektek való. Nyitás előtt fél órával biztos senki nincs ott. Ez a hely azokról a párokról és nőkről szól, akik több pasival szeretnének lenni. Akár szimpátia alapján, akár látatlanban csak a lyukon keresztül. Ha egy csinos lány megjelenik, persze, hogy megindulnak, nem gondolják, hogy kettesben bezárkózva szeretnének lenni, hiszen azt otthon is lehet. Egyébként lent egy kabinba bezárkózva csak az üvegen át nézhetnek, ha az nem zavar. Persze már mindegy, ha soha többet... smile
Ja és gondolj bele, ha te egyedül pasiként látnád, hogy érkezik egy csinos nő a párjával, te nem indulnál el megnézni, hogy mit csinálnak? Vagy nem szeretnél csatlakozni, ha már szexklubba jöttek? smile
#4997   2019. 06. 18. kedd 17:42
X Törölt felhasználó (4047612)
(Ez egy válasz pkarcsi üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 17:34
Nem voltam nagyon elragadtatva ....valahogy nem az igazi
#4996   2019. 06. 18. kedd 10:46
X Törölt felhasználó (964781)
Sziasztok, nincs kedve valakinek hétvégén lejönni a király moziba?
#4995   2019. 06. 18. kedd 06:20
X Törölt felhasználó (1333112)
Nem!
Csupán azt hittem ez is felnőtt és INTELLIGENS emberek játszótere.. smile
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 17. hétfő 21:34
Összetévesztetted a helyet egy swinger klubbal!
#4994   2019. 06. 17. hétfő 21:34
Szexelő6333 Szexelő6333
Összetévesztetted a helyet egy swinger klubbal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1333112)
2019. 06. 17. hétfő 19:55
Nem akarom a helyet fikázni, és valószínűleg nem is jó időpontot választottunk a látogatásra, de nekünk az első és utolsó volt. smile
Olvastam már pár jó élménybeszámolót, így terveztük, hogy egyszer benézünk.
Az élet úgy hozta, hogy egy hétköznap du volt pár szabad óránk , gondoltam benézünk a Gloryba.. Nyitás után nem sokkal értünk.. Néhányan (gondolom) a törzsközönségből iszogattak a pultnál. Illedelmesen helyet adtak, kértünk 2 italt beszélgettünk a pultossal is aki szimpatikus volt.
Mondtuk neki, hogy körbe járnánk , felfedezni a helyet.
A pince szinten vannak különböző méretű kabinok. egy fiatalabb pasi volt lent, aki a nyomunkba szegődött. Intettem neki, hogy nem aktuális, így kicsit lemaradt.. Mentünk még pár kört, időközben lejöttek még 3-an, kicsit nyomasztó lett a helyzet . Gondoltam felmegyünk a galériára, ott talán nyugisabb a helyzet. A fiatal srác jött utánunk, ismét jeleztem, hogy nem kérünk a közeledéséből. Visszább lépett a lépcsőn, de a tükörben látszott, hogy bámul.. Gondoltam ennyi belefér.. Az ölembe kaptam a kedvesemet és hevesen csókolózni kezdtünk.. éreztem, hogy őt is izgatja a szitu.. Felnéztünk és mellettünk fél méterre ült egy 40-es szemüveges pasi. Éreztem, hogy a páromnak nem tetszik a dolog, ezért mondtam neki, hogy ha nem baj kettesben szeretnénk lenni. Erre alpári módon elkezdett hőzöngeni, hogy ha kettesben akarunk lenni, akkor menjünk el mi, mert ő nem fog.. Így is tettünk.. smile Ha lett volna egy kis agyuk, és hagyják, hogy a párom belendüljön, és elkapja a fonalat, biztos vagyok benne, hogy ők is és mi is kellemes élményekkel jöttünk volna el.. Így ők hoppon maradtak, mi pedig kicsit keserű szájízzel távoztunk..
#4993   2019. 06. 17. hétfő 19:55
X Törölt felhasználó (1333112)
Nem akarom a helyet fikázni, és valószínűleg nem is jó időpontot választottunk a látogatásra, de nekünk az első és utolsó volt. smile
Olvastam már pár jó élménybeszámolót, így terveztük, hogy egyszer benézünk.
Az élet úgy hozta, hogy egy hétköznap du volt pár szabad óránk , gondoltam benézünk a Gloryba.. Nyitás után nem sokkal értünk.. Néhányan (gondolom) a törzsközönségből iszogattak a pultnál. Illedelmesen helyet adtak, kértünk 2 italt beszélgettünk a pultossal is aki szimpatikus volt.
Mondtuk neki, hogy körbe járnánk , felfedezni a helyet.
A pince szinten vannak különböző méretű kabinok. egy fiatalabb pasi volt lent, aki a nyomunkba szegődött. Intettem neki, hogy nem aktuális, így kicsit lemaradt.. Mentünk még pár kört, időközben lejöttek még 3-an, kicsit nyomasztó lett a helyzet . Gondoltam felmegyünk a galériára, ott talán nyugisabb a helyzet. A fiatal srác jött utánunk, ismét jeleztem, hogy nem kérünk a közeledéséből. Visszább lépett a lépcsőn, de a tükörben látszott, hogy bámul.. Gondoltam ennyi belefér.. Az ölembe kaptam a kedvesemet és hevesen csókolózni kezdtünk.. éreztem, hogy őt is izgatja a szitu.. Felnéztünk és mellettünk fél méterre ült egy 40-es szemüveges pasi. Éreztem, hogy a páromnak nem tetszik a dolog, ezért mondtam neki, hogy ha nem baj kettesben szeretnénk lenni. Erre alpári módon elkezdett hőzöngeni, hogy ha kettesben akarunk lenni, akkor menjünk el mi, mert ő nem fog.. Így is tettünk.. smile Ha lett volna egy kis agyuk, és hagyják, hogy a párom belendüljön, és elkapja a fonalat, biztos vagyok benne, hogy ők is és mi is kellemes élményekkel jöttünk volna el.. Így ők hoppon maradtak, mi pedig kicsit keserű szájízzel távoztunk..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4119222)
2019. 06. 16. vasárnap 16:40
mesélj, milyen hely is az, nézegettük már?
#4992   2019. 06. 16. vasárnap 17:34
pkarcsi pkarcsi
Nem voltam nagyon elragadtatva ....valahogy nem az igazi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4119222)
2019. 06. 16. vasárnap 16:40
#4991   2019. 06. 16. vasárnap 16:40
X Törölt felhasználó (4119222)
(Ez egy válasz Oliver87 üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 14:43
Sziasztok! Ma delutan/este tervezi par/szolo holgy a Glory café latogatasat? Szivesen ismerkednek hetero alapon, a glory izgalmas kabinjain keresztul parokkal/holgyekkel. Magas, jo megjelenesu, normalis ferfi vagyok..
#4990   2019. 06. 16. vasárnap 14:43
Oliver87 Oliver87
Sziasztok! Ma delutan/este tervezi par/szolo holgy a Glory café latogatasat? Szivesen ismerkednek hetero alapon, a glory izgalmas kabinjain keresztul parokkal/holgyekkel. Magas, jo megjelenesu, normalis ferfi vagyok..
#4989   2019. 06. 15. szombat 21:27
X Törölt felhasználó (4050022)
Sziasztok..egy kiadós orálszex???
#4988   2019. 06. 13. csütörtök 18:57
lightsex lightsex
Holnap mennek a Glory-ba. Lanyok, párok, sracok! Vagy csak sracok...
Ahogy kijon!
#4987   2019. 06. 13. csütörtök 14:58
X Törölt felhasználó (977762)
Hölgyek, párok! Valaki ma (06.13.) Szexmozi?!
Illetve Glory Café? Ha van egyéb ötlet szívesen meghallgatnám
Írjatok privit!
#4986   2019. 06. 10. hétfő 22:34
X Törölt felhasználó (4058932)
Ha szép és jóillatú farkad van, szívesen kezelésbe veszem smile )
#4985   2019. 06. 08. szombat 18:18
Hapsi87 Hapsi87
Szóló pasi tuti akadni fog nyes Mondjuk a párok akkor aktivizálódnak, amikor a gangbang-tömeg levonult már...
(Ez egy válasz hmmmm1 üzenetére (2019. 06. 08. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 15:29
Sziasztok! Megy ma valaki a glory Cafeba? Én a barátnőmmel megyek. Párokat keresünk elsősorban de pasi is szóba jöhet harmadiknak
#4984   2019. 06. 08. szombat 18:15
Hapsi87 Hapsi87
Blondie! Legendákat mesélnek rólad! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 08. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 16:34
Ma este Glory cafe... smile
#4983   2019. 06. 08. szombat 16:36
elvezet8 elvezet8
Merre ? Kabin vagy szoba ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 08. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 16:34
Ma este Glory cafe... smile

... 327 328 329 330 331 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 09. szombat
Üzenetek: 11562db
Utolsó üzenet: tegnap 14:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!