Sziasztok! Délelőtt tervez valaki moziba menni?
Sziasztok.
Holnap délután 3 körül valaki?
Kezdő bi szopatna.
Holnap délután 3 körül valaki?
Kezdő bi szopatna.
Tegnap azt mondta egy pasi a Gloryban, hogy januártól megszűnik a mozi rész a Király utcában, csak shop lesz. Tud erről valaki valamit?
de kár, hogy ez nem ma van...
(Ez egy válasz Odale üzenetére (2021. 12. 21. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 21. kedd 08:39
Ma délelőtt megyek a Király utcai moziba. Szopnék több faszt egyszerre.Az első sor szélére ülök. Szó nélkül álljatok elém, toljátok a számba és élvezzétek tele a számat minél többen. Aki jön, üzenetben írjon!
Hello!!
Olyan nagy farkú aktívv srácot, pasit keresek, aki ki elégítené vágyaimat! Helyem napközben a héten van! Érd-Bp. és környékéről várom a jelentkezőket, üzenetben! Minél több a jelentkező, annál nagyobb az élvezet! Csak AKTÍV pasik!!
Olyan nagy farkú aktívv srácot, pasit keresek, aki ki elégítené vágyaimat! Helyem napközben a héten van! Érd-Bp. és környékéről várom a jelentkezőket, üzenetben! Minél több a jelentkező, annál nagyobb az élvezet! Csak AKTÍV pasik!!
Felhívtam az ottdolgozó srácot,és azt mondta,hogy nem igaz.Nem fog bezárni.
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 12. 22. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 22. szerda 12:08
Tegnap azt mondta egy pasi a Gloryban, hogy januártól megszűnik a mozi rész a Király utcában, csak shop lesz. Tud erről valaki valamit?
Igen, már én is hallottam. Egy ott takarító pasi mondott hülyeséget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 28. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 28. kedd 12:29
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 28. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875457)
Felhívtam az ottdolgozó srácot,és azt mondta,hogy nem igaz.Nem fog bezárni.
Sziasztok, Gloryban ma délután pár ? Szívesen csatlakoznék.
Sziasztok!
Valós kalandot keresek, esetleg a Glory vagy hasonló helyen.
Értelmes, kulturált emberekkel - ha van ilyen.
Aki szívesen ismerkedne velem ilyenformán, kérem szépen privátban keressen!
Köszönöm szépen!
Valós kalandot keresek, esetleg a Glory vagy hasonló helyen.
Értelmes, kulturált emberekkel - ha van ilyen.
Aki szívesen ismerkedne velem ilyenformán, kérem szépen privátban keressen!
Köszönöm szépen!
Sziasztok! Hova érdemes most menni?
Sziasztok! Holnap hegedűsbe megy valaki?
Sziasztok!
Mi a szilvesztert a Glory Cafe-ban töltjük.
Mi a szilvesztert a Glory Cafe-ban töltjük.
Sziasztok!
Este megyünk a Glory Cafe-ba. Ápolt, potens, aktív bi pasikat várunk a kabinoknál.
Este megyünk a Glory Cafe-ba. Ápolt, potens, aktív bi pasikat várunk a kabinoknál.
Kinyalnálak gecisen!
(Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 19:16
Sziasztok!
Erre sajnos mást kell keresned.
(Ez egy válasz kanosperv üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma a Hegedűsbe jönne valaki délelőtt?
Ma ki jön a Glóryba?
Hölgyek párok? Én 40 éves igényes férfias férfi vagyok átlag feletti intimmel 20 /6
Hölgyek párok? Én 40 éves igényes férfias férfi vagyok átlag feletti intimmel 20 /6
Sziasztok! Holnap valaki szexmozi vagy glory? Fiatal, potens srác vagyok :P
Sziasztok! GloryCafe ma este. Összefutunk?

vazelinator

horzsolt