Sziasztok!
A jövő héten hétfőtől péntekig minden este/éjjel lesz helyem a 16. kerületben, a gödöllői hévhez közel! Diplomás, igényes, jó pasinak tartott harmincas, nem független pasiként keresek lányt, hölgyet, esetleg párt ezekre az estékre. 18/4 intimmel tudok szolgálni, szex terén sok tapasztalattal és kevés tabuval rendelkezem
Komoly jelentkezővel a képcsere részemről természetes! Szexmozi látogatásban is benne vagyok, ha a partner azt preferálja
De csak Dob utca vagy Glory Cafe, a többibe nem vagyok hajlandó még egyszer lemenni...
A jövő héten hétfőtől péntekig minden este/éjjel lesz helyem a 16. kerületben, a gödöllői hévhez közel! Diplomás, igényes, jó pasinak tartott harmincas, nem független pasiként keresek lányt, hölgyet, esetleg párt ezekre az estékre. 18/4 intimmel tudok szolgálni, szex terén sok tapasztalattal és kevés tabuval rendelkezem

A hegedűs felejtős
...az egy meleg igénytelen nyugdíjas otthon
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 31. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 31. kedd 20:32

Törölt felhasználó (1388202)

Péntek este a Hegedüs utcába készülünk. Szívesen találkoznánk párokkal.
Hogy megy egy ilyen hely valaki mesél róla priviben?
A Hegedűsben szopatok....valaki segíthetne....7-es kabin
Holnap megyek a Hegedűs Gyula utcai moziba valaki még megy?
Hánykor érdemes menni a glory cafeba
Péntek este a Hegedüs utcába készülünk. Szívesen találkoznánk párokkal.
Mi a terv, kabinozás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 17:44
Törölt felhasználó (3249682)

A héten szerda körül megyünk a Gloryba. Ki tervezi a látogatást akörül?

ma delutan dob utca...jonnetek esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Merre van a Glory? Szívesen elmennèk oda.Tudsz címet adni?

Hány körül mentek?

Oda el kell menned, szuper hely. Mindig történik valami és vannak szuper jó kabinok, szexfilmek és jó társaság....
(Ez egy válasz Bikezdo üzenetére (2018. 07. 26. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 26. csütörtök 15:16

Valaki írna a Glory Cafe-ról véleményt, tapasztalatot?
Legutóbb a dob utcai moziban voltam, jó hely, viszont eléggé ki van halva.
Glory cafe-ban mekkora a forgalom? Azt hallottam, hogy szexmozi részük nincs, pedig az oldalon írják, sötétszoba, esetleg olyan szobák vannak ahol lehet kukkolni?
Glory cafe-ban mekkora a forgalom? Azt hallottam, hogy szexmozi részük nincs, pedig az oldalon írják, sötétszoba, esetleg olyan szobák vannak ahol lehet kukkolni?
Sziasztok a Dob utcai moziba szopnék öklöztetném magam ,mindenbe benne vagyok irj ha érdekel kivancsi1978@freemail.hu
Biszex pasit keresek!
Valaki írna a Glory Cafe-ról véleményt, tapasztalatot?
Csajom
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2018. 07. 24. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi lesz ott? A pasikon kívül más nem szokott ott lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 24. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 24. kedd 15:02
Törölt felhasználó (3888442)

Ma valaki dob utca?
Ma valaki dob utca?
Ma este 28 éve ápolt 18cm vaskos farkú srác várna párokat vagy hölgyeket a glory cafeban minden finomságra.