Valaki mar Hegedüs Gyula szexmozi?
Lesz ma elég flakon a szemetesben? Ma kuka nap van!
Sziasztok ..nagyon szeretnek megnézni, kipróbálni egy sexmozit...viszont tudom hogy egyedül nem fogok be menni..úgy hogy szeretném megkérdezni hogy lenne olyan pár vagy hölgy akikhez csatlakozhatnak?? Nyilván a legjobban a mai napnak örűlnèk,de egy másik napot is beszélhetünk..hat koszonom szép napot.

Törölt felhasználó (3249682)

Többször lógattad be a gloryban a kabinba, még mi szexeltünk, mint én hozzád, amikor Te szexeltél...
Jah, nekünk konkrétan 0 lehetőségünk volt, még Te minden látogatáson rakogattad oda. Akkor a szexről ennyit.... De nem baj, tudjuk a mihez tartást, ha lent leszünk legközelebb.

Többször lógattad be a gloryban a kabinba, még mi szexeltünk, mint én hozzád, amikor Te szexeltél...
Jah, nekünk konkrétan 0 lehetőségünk volt, még Te minden látogatáson rakogattad oda. Akkor a szexről ennyit.... De nem baj, tudjuk a mihez tartást, ha lent leszünk legközelebb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 12. csütörtök 00:56

Törölt felhasználó (3880342)

Szex sem

Szex sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 11. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 19:39

Nem volt eddig sem kérdés. Sem nyavalygás.
Sziasztok! Diplomás, igényes, sok mindenre nyitott budapesti TRIÓNK keres negyedik beszállót egy csinos, ápolt, szintén igényes lány, hölgy személyében! Egy nagyon dekoratív hölgy, és 2 sportos pasi várna, 18-as farkakkal! Fontos, hogy szeresd a női bit, hármasunk hölgy tagja ebbe szeretne belekóstolni! Nem kizáró ok a hiánya, de határozott előny, ha szereted az az anális szexet is (rendszeresen csináljuk szendvicsben, Téged is bevennénk ebbe), illetve az orális szex esetében ne viszolyogj a végterméktől wink Fényképes jelentkezőket várunk, nekünk is lesznek fotóink!
Legközelebb július 20-án tervezünk szexbulit, ekkorra már jó lenne négyen lenni
Legközelebb július 20-án tervezünk szexbulit, ekkorra már jó lenne négyen lenni

Nem volt eddig sem kérdés. Sem nyavalygás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 11. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 15:25

Elnéztem! Ennyi
Kétszeresen is! Csak tudod unalmas már a sok nyavalygás, most nem rád-rátok gondoltam! Van még kérdés?

Elnéztem! Ennyi
Kétszeresen is! Csak tudod unalmas már a sok nyavalygás, most nem rád-rátok gondoltam! Van még kérdés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 11. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 15:11
kukismukis, ahogy a gloryban hívnak! Nagyon nagy forma vagy! Legalább annyi lehetne benned, hogy jah, tényleg, tévedtem. A dob utca 2kor nyit, elnéztem...

Köszönöm
Nyilván nagyobb sikerem van,mintha itt ülnék és várom a kiírásokat! Lemegyek, ha van lent megfelelő akkor jól érzem magam! Ha nincs, nem siránkozom a fórumba, hogy senki nincs :P :P :P

Köszönöm
Nyilván nagyobb sikerem van,mintha itt ülnék és várom a kiírásokat! Lemegyek, ha van lent megfelelő akkor jól érzem magam! Ha nincs, nem siránkozom a fórumba, hogy senki nincs :P :P :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 11. szerda 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 07:06

Összekevered a Glory cafeval. Épp ezért esett a választásunk a dob utcai mozira, mert az 2kor nyit. Azért köszi a rossz indulatot. Biztos hatalmas sikereket érsz itt el ilyen stílussal. Gratula
Hegedűs utcai szexmozirol tudtok infót?Este 8 körül meglátogatnám.
4-kor még elég üres szokott lenni, de amúgy is teljesen véletlenszerű, hogy kik, mennyien és mikor vannak lent, sajnos elég lutri.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 11. szerda 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 07:06

Összekevered a Glory cafeval. Épp ezért esett a választásunk a dob utcai mozira, mert az 2kor nyit. Azért köszi a rossz indulatot. Biztos hatalmas sikereket érsz itt el ilyen stílussal. Gratula
Lányok, párok, valakinek ma este van kedve ellátogatni a Gloryba? Hány órától érdemes menni hétköznap?
Sziasztok! Diplomás, igényes, sok mindenre nyitott budapesti TRIÓNK keres negyedik beszállót egy csinos, ápolt, szintén igényes lány, hölgy személyében! Egy nagyon dekoratív hölgy, és 2 sportos pasi várna, 18-as farkakkal! Fontos, hogy szeresd a női bit, hármasunk hölgy tagja ebbe szeretne belekóstolni! Nem kizáró ok a hiánya, de határozott előny, ja szereted az az anális szexet is (rendszeresen csináljuk szendvicsben, Téged is bevennénk ebbe), illetve az orális szex esetében ne viszolyogj a végterméktől
Fényképes jelentkezőket várunk, nekünk is lesznek fotóink!

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 10. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 16:23

Érdekes, mivel 16 órakor nyit
Te már tudod, hogy üres

Pénteki /esti 18 után 2018.07.13/ .keresünk bevállalós párt csajt 3-as 4 -es gabalyodáshoz .Lány 35é, duci 95 kg molett, fiú 40é,100 kg sportos testalkattal. Na ki társulna???
Ha szóltok lementem volna szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 10. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 15:40

Bassus a dob utcai mozi üres, pedig de jó lett volnaaa...
Sziasztok! Van közöttetek olyan pár, amely rendszeresen jár szexmoziba, és csatlakozhatnék hozzá? Bármi is történik, csak heteró alapon, de nekem a puszta nézelődés is megfelel.
Érdekes, mivel 16 órakor nyit
Te már tudod, hogy üres
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 10. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 15:40

Bassus a dob utcai mozi üres, pedig de jó lett volnaaa...