Lesz ma valami élet a gloryban?
Valaki ma készül a Hegedűsbe?
Itt vagyok a Glory-ba. Sajna elég lapos a történet.
mi is megyünk.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2017. 11. 18. szombat 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, mi megyünk cca. 22,00 kor leszünk ott
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2017. 11. 18. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 18. szombat 14:54

Sziasztok. Ma készűl pár a Dob utcai, vagy a Glory caféba?
Sziasztok. Ma készűl pár a Dob utcai, vagy a Glory caféba?
Sziasztok !
Ma kora estére, késő délutánra keresünk hetero nemdohányzó 30 év feletti , borotvált férfit, akivel szívesen részt vennénk egy erotikával fűszerezett kis programon, ami a lakásunkon Újbudán egy hármas szexbe torkollana ! Kizárólag megvalósítható ötlet leírásával rendelkezők jelentkezését várjuk ! A gyengébbek kedvéért a " szívesen csatlakoznék hozzátok " jelentkezők azonnal tiltó !
Ma kora estére, késő délutánra keresünk hetero nemdohányzó 30 év feletti , borotvált férfit, akivel szívesen részt vennénk egy erotikával fűszerezett kis programon, ami a lakásunkon Újbudán egy hármas szexbe torkollana ! Kizárólag megvalósítható ötlet leírásával rendelkezők jelentkezését várjuk ! A gyengébbek kedvéért a " szívesen csatlakoznék hozzátok " jelentkezők azonnal tiltó !
Valaki ma?
Ma este van meg ertelme lemenni dob utca vagy a glory?
Hölgy vagy par penteken a dob utcai moziba?
Valaki szopatna most?
Ma hölgy, vagy pár készül a Dob utcai moziba?
Sziasztok Budán van Glory vagy sexmozi?
Szerdán és szombaton megyek megint a Gloryba!
Sziasztok Ma este gloryba nem tervez menni páros,aki pasit keres?? Lehet lenéznék én is akkor.
sziasztok! ma valaki dob utcában???
Sziasztok! Ma este a Gloryban leszünk! Csatlakozik esetleg valaki?

valamelyik moziban szopatnék most hétvégén
Sziasztok lány pár jön ma este Gloryba? Írj privit. Csak lány vagy pár. Köszi
sziasztok tudnatok meselni nekem milyen a szex mozi ? kis segitseg