Sziasztok! A Dob utcában pénteken és vasárnap milyen szokott lenni a társaság? Minden érdekel!

Ma a Glory,vagy a Dob utca??Valakik.
szia én is szoktam menni magnumba de inkább a meztelen estére péntek vasárnap az a legjobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 07. kedd 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 07. kedd 07:11
Törölt felhasználó (941586)

Magnumba megyek holnap 14 óra körül. Egy aktívnak örülnék. Vagy többnek még jobban

Unatkozom, jöhetne valaki a Hegedűsbe.
Valaki jön most a Hegedűsbe?
Holnap a Glory ba,vagy a Dob utcába megy valaki?Elsősorban párok.
Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, November 10, Pénteken csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz, utazni tudok, képem van fent adatlapomon, privibe írj ha érdekelne

Kinyitották már újra a dob utcai mozit? Mi változott?
Valaki ma szex mozi?
Valaki most készül valamelyik moziba?
sziasztok
megy mostanaba szexmoziba barki ?
aki igen privatba irjon! nem akarok egyedul menni

Jön ma valaki Mary-t megnézi?
Pénteken jön valaki a Glory ba,vagy a Dob utcába?Miskolcról megyek,ha utbaesik velem tarthattok.Főként párok.
Sziasztok.. remek ötlet
(Ez egy válasz hmmmm1 üzenetére (2017. 11. 06. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 06. hétfő 11:14

Sziasztok! Szombat este megyünk a barátnőmmel a glory Cafeba. Jön velünk egy ismerős hölgy is. Egy pasit keresünk aki csatlakozik hozzánk. Részletek privátba
Magnumba megyek holnap 14 óra körül. Egy aktívnak örülnék. Vagy többnek még jobban

Sziasztok! Szombat este megyünk a barátnőmmel a glory Cafeba. Jön velünk egy ismerős hölgy is. Egy pasit keresünk aki csatlakozik hozzánk. Részletek privátba
Sziasztok!
Ma estere keresek egy kiserot moziba, vagy passziv fiuval magnumba
irjatok!
diszkrecio+borotvaltsag adott es elvart! Irjatok
Ma estere keresek egy kiserot moziba, vagy passziv fiuval magnumba

fiuként hol tudnék tuti szopni kabinba glorrys lukbol?
Valaki szopatna kora reggel?
Hová érdemesebb menni pénteken,a Glory,vagy a Dob utca?Légyszi csak az irjon ,aki ismeri mindkettőt és esetleg el is jön.