Sziasztok!
Holnap napközben lenne szabadidőm Budapesten, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
Holnap napközben lenne szabadidőm Budapesten, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
valaki eljönne velem egy szex moziba a mai napon?
melyik nap, azt szabad tudni?
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2018. 04. 02. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
HOLNAP DÉLELŐTT VALAKI SZEXMOZI???
Szia, nem te írtad ki a lila oldalon hogy mész a hegedűsbe?
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2018. 04. 02. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
A héten, elírtam.
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2018. 04. 02. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 02. hétfő 16:00

Jövőhéten benézek valamelyik szexmoziba.
Délelőtt, kora délután melyik moziban vannak általában többen?
Jövőhéten benézek valamelyik szexmoziba.
Hegedűsbe fiatalok, gyertek most. Én 32
hova érdemes ma menni?
Sziasztok Krisztián vagyok én szívesen meglocsolnám még verset is mondanék közben
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2018. 04. 01. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 01. vasárnap 14:57

Ki locsolná meg párosunk hölgytagját kívül - belül ma késő délután ? Újbudán van helyünk !
Április 5.-én csütörtökön megyek pestre a Hegedűs szexmoziba, Székesfehérvárról indulok.
csatlakozna valaki?
csatlakozna valaki?
szerintem mi ismerük egymast marineland
Ki locsolná meg párosunk hölgytagját kívül - belül ma késő délután ? Újbudán van helyünk !
Mikor lesz nyitva
Este valaki jön gloryba
SZIASZTOK
SZEXMOZI LÁTOGATÁSHOZ KERESNÉK PARTNERT,MINDEN ÉRDEKEL.
MINÉL ELŐBB.
SZEXMOZI LÁTOGATÁSHOZ KERESNÉK PARTNERT,MINDEN ÉRDEKEL.
MINÉL ELŐBB.
Ma este 22 óra magasságában nemdohányzó, borotvált, hetero férfit keresünk akit 11. kerületi lakásunkon tudunk fogadni ! Beszélgetés, iszogatás, majd hármas szex !
Ma estére erotikával fűszerezett programban vennénk részt Budapest 11. kerületében hetero férfivel, vagy bi hölgytagú párral ! Várjuk a megvalósításra váró ötleteket privátban !
Bartók moziban szoktak lenni? Ma dután lesz vki?
MA ESTE DEBRECEN?