Ma estére erotikával fűszerezett programban vennénk részt Budapest 11. kerületében hetero férfivel, vagy bi hölgytagú párral ! Várjuk a megvalósításra váró ötleteket privátban !
Bartók moziban szoktak lenni? Ma dután lesz vki?
MA ESTE DEBRECEN?
ment privi
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2018. 03. 29. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 29. csütörtök 17:29

Sziasztok!
Régebben a Dob utcában fordultam meg, egy jó másfél éve csak a Glory Cafe-ban.
Alapvetően mindkét nem játszik, de a Gloryba valahogy nem sikerült még farokra akadni...
Nem ismerkedni akarok, hanem megdugni egy feszes segget illetve, hogy az enyémet is megtöltse valaki!
Privát üzeneteket várok.
Alapvetően mindkét nem játszik, de a Gloryba valahogy nem sikerült még farokra akadni...

Nem ismerkedni akarok, hanem megdugni egy feszes segget illetve, hogy az enyémet is megtöltse valaki!
Privát üzeneteket várok.
Most valaki a Bartók útiba?
Sziasztok ma lenne kedve csatlakozni hozzánk egy pasinak mi egy olyan par vagyunk ahol 2pasi 1csaj van irjatok privire meg adom a szamom
Sziasztok!
Privát üzeneteket várok.

Privát üzeneteket várok.
Ma este 22 óra magasságában hetero nemdohányzó férfit keresünk hármas szexre ! Helyünk van a 11. kerületben ! Fotó nélkül ne jelentkezz !
Olyan bi hölgytagból és hetero férfiból álló párt keresnénk, aki eljönne velünk megnézni Újbudán a sötét ötven árnyalata című filmet, és a film alatt kis simogatás is beleférne !!
Sziasztok!
Péntek este nagyon jó volt a Glory! Egy idősebb úr hozta le egy fiatalabb barátnőjét, nem voltunk sokan, így bőven volt alkalom szexelni a hölggyel! Én fél7 előtt le is léptem, gondolom utána indult be jobban a buli. Nem voltak sokan még akkor sem, de engem már nem érdekelt
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 25. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 25. vasárnap 16:37
Péntek este nagyon jó volt a Glory! Egy idősebb úr hozta le egy fiatalabb barátnőjét, nem voltunk sokan, így bőven volt alkalom szexelni a hölggyel! Én fél7 előtt le is léptem, gondolom utána indult be jobban a buli. Nem voltak sokan még akkor sem, de engem már nem érdekelt

Törölt felhasználó (3602272)

A gloryba akartunk pedig menni
Hétköznap napközben mindig kevesen vannak?
ha kiírod mikor mentek biztos lesznek pasik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 25. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Hölgyek vagy párok mennek valamelyik moziba a hétfő vagy keddi délutánon?
Normális ápolt fiatal pasi vagyok.
Jelezzetek ha van valaki aki találkozna.
Hölgyek vagy párok mennek valamelyik moziba a hétfő vagy keddi délutánon?
Normális ápolt fiatal pasi vagyok.
Jelezzetek ha van valaki aki találkozna.
Ma én is lemegyek, kb 8 körül ott leszek, fiatal potens ápolt pasi 18-as mérettel

Sziasztok. Glory ma este 10-ig van nyitva. Már egy milf hölgy érkezett oda. Meg a pasik is fognak. De általában a péntek este az erős ott meg a szombat.

Én ma megyek fél 8 körül. Összespermázzalak?
Hétköznap napközben mindig kevesen vannak? (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 22. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 22. csütörtök 12:26
Hétköznap napközben mindig kevesen vannak? (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 22. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (997942)

Tegnap fordult elő először ilyen: a Dob utcába d.u. 4-f6-ig teljesen egyedül voltam, egy teremtett lélek nem volt :/ Ennyire átszokott mindenki a Gloryba, vagy ennyire nem jár már senki ilyen helyekre?? A Gloryba is járok, ott esténként nagy élet van, de a 4-7-ig időszak ott is pang általában (hölgyeket illetően) :/
Pár vagy lány megy ma szexmoziba? este 6 ig ráérek
Sziasztok Tamás vagyok 38 éves. Mindenre nyitott masszőr pasi keresek ma délutánra párt,lányt,asszonyt jo méretű pasit pasikat irj privire meg adom számom nem vagyok kamus kor alkat nem számít
Sziasztok.
a héten péntek v szombat este, éjjel valaki szaunás jakuzzis swinger partyra jön Budán az egyik klubba? Nők párok? Bp i potens nagyobb méretü igényes férfival? választ priviben várok!

ma valaki a hegedűs moziba? én 1 körül megyek le. aktív