Ma dob utcai mozi délelőtt valaki?
Sziasztok.
Ma készülnek párok, hölgyek a Dob utcai moziba?
Ma készülnek párok, hölgyek a Dob utcai moziba?
Sziasztok… Ma délután este dob utcába pár ,lány jön?
Sziasztok!
Szívesen elkisérnék egy hölgyet a Glory Cafe-ba.
Negyvenes mindenre nyitott pasi vagyok.
Szívesen elkisérnék egy hölgyet a Glory Cafe-ba.
Negyvenes mindenre nyitott pasi vagyok.
Ma késő estére 22 óra utánra keresünk párosunk hölgytagja részére hetero, borotvált, nemdohányzó férfit meglepetésnek, aki tud masszírozni ! Hölgytagunk természetesen tud a meglepetésről, csak arról nem hogy ki lesz az ! A részleteket privátban ! Helyünk van a 11. kerületben ! Csak aki komolyan jönne, és aki tud fotót mutatni az jelentkezzen !
Csak ma leszek ott!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 22. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 22. csütörtök 14:36
Törölt felhasználó (1267252)

Szombat?
Sziasztok! Tud valaki infót Baross utcai Glory caféről? Hétköznap milyen a kínálat párok, lányok, vagy az esti Gang Bang ?
Sziasztok. holnap du n pár v hölgy érettebb is aki szivesen jönne a Dob utcai klubba ? Bp i potens nagyobb méretü igényes férfival? választ priviben várok!
Szombat?
(Ez egy válasz Swartz üzenetére (2018. 02. 22. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 22. csütörtök 07:08

Sziasztok, holnap este 19:00 környékén valaki csatlakozna (esetleg pár) a dob utcába vagy a glory caffe-ba!?
Sziasztok, holnap este 19:00 környékén valaki csatlakozna (esetleg pár) a dob utcába vagy a glory caffe-ba!?
Köszi Cirmike az estét! Ma is nagyon fini voltál

Le ment egyáltalán ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 21. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 19:46
Törölt felhasználó (3058072)

haverom, lemész aszt tele lesz...
haverom, lemész aszt tele lesz...
Sziasztok ismerkednék csinos lányokkal párokkal , Milfekkel , heteró diszkrét igényes fiatal srác vagyok . Helyem van. Utazni tudok . swinger . házibuli is érdekelne . Minden jóban benne vagyok. diszkréció adott elvárt . Email schuster74@ és indamail.hu.
Üdv Mindenkinek .
Üdv Mindenkinek .
Valaki most glory?
Sziasztok! A héten szívesen csatlakoznék egy párhoz kölcsönös szimpátia esetén

Péntek kora este 19óra körül valaki a dob utcai moziba?
Kedd ( 02.20. ) késő délutánra - kora estére keresünk hetero, nemdohányzó férfit aki velünk tartana Újbudán egy Cinema moziba, ahol izgathatnánk közösen párosunk hölgytagját filmnézés közben, utána pedig egy hármas szexel befejezhetnénk a lakásunkon ! Fotó nélkül kérjük NE jelentkezzen senki !
Sziasztok valaki tud segiteni,Debreceni kamabarlang csapo utcan mukodik a mozi?
Sziasztok,
Péntek kora este 19 óra környékén szerintetek mire lehet számítani a Dob utcai moziban?
Péntek kora este 19 óra környékén szerintetek mire lehet számítani a Dob utcai moziban?