Szia!!Nem biztos ,h erről van szó!!Sajnos sokszor találkoztam már én is olyan lekezelő stílussal ...ne tudd...Lehet ezt akarja elkerülni az ember.Külföldi helyeken ahol jártam ott az volt a fura ,h nem szóltam senkihez.Ott azért néznek ki. smile
(Ez egy válasz laza-pár üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 11. vasárnap 03:44

Ha ott voltál miért nem mentél oda beszélgetni velük?? Ez a baj hogy szinte minden pasi csak kuncsorog és nem mer nyitni egy beszélgetésbe!!
Szia!!Nem biztos ,h erről van szó!!Sajnos sokszor találkoztam már én is olyan lekezelő stílussal ...ne tudd...Lehet ezt akarja elkerülni az ember.Külföldi helyeken ahol jártam ott az volt a fura ,h nem szóltam senkihez.Ott azért néznek ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 11. vasárnap 01:47

Törölt felhasználó (1406672)

Csinos volt lány, az biztos!
Mert szorított az idő sajnos és mennem kelett viszont ha maradtam volna tuti nem tétováztam volna, nagyon nagyon szinpatikus páros voltak.
M (Ez egy válasz laza-pár üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 11. vasárnap 03:44
M (Ez egy válasz laza-pár üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha ott voltál miért nem mentél oda beszélgetni velük?? Ez a baj hogy szinte minden pasi csak kuncsorog és nem mer nyitni egy beszélgetésbe!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 10. szombat 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 10. szombat 23:50
Törölt felhasználó (1221662)

Üdv. Ma glory cafeban szombat este volt egy csinos fiatal pár egy tetovált nyakú fiatal srác és egy fekete egybe ruhás csajszi fekete harisnyàban. Esetleg magukra ismernek? Ha igen írjatok rám légyszíves. 2018.02.10.
Csinos volt lány, az biztos!
Üdv. Ma glory cafeban szombat este volt egy csinos fiatal pár egy tetovált nyakú fiatal srác és egy fekete egybe ruhás csajszi fekete harisnyàban. Esetleg magukra ismernek? Ha igen írjatok rám légyszíves. 2018.02.10.
Szopatna ma valaki 40 éves korig?
28 éves sportos-vékony srác keres hoki partner ma délutánra Budapesten max 30 éves korig. Vékony, sportos alkatúak jönnek be. Helyed legyen.

Sziasztok. Ma délután, kora este készül hölgy vagy pár a Dob utcai szex moziba? Ha igen beszéljük meg a részleteket privátba.
Vasárnap lesznek hölgyek vagy párok a gloryban?
"szuper szexi par" = 50 feletti erosen telt ?
Igenyes, intelligens 30 eves srac vagyok Budapestrol. Keresnem alkalmi holgy partnerem, illetve parhoz is csatlakoznek. Mivel elegem van mar a kep kunyeralokbol, itt az adatlapomon van 2 kep. Ha jelentkezel, kepeket kerek, kulonben nem valaszolok....
Csak olyan keressen aki tenylegesen ismerkedne.
gabornyari@icloud.com
Csak olyan keressen aki tenylegesen ismerkedne.
gabornyari@icloud.com
Párok mennek a Gloryba ma?
Ismerkednék csinos lányokkal párokkal , Milfekkel. házibulik is érdekelnének igényes srác vagyok , 29 Hetero . Diszkréció adott elvárt .Swinger gruppen is érdekelne .
Ismerkednék csinos lányokkal párokkal , Milfekkel. házibulik is érdekelnének igényes srác vagyok , 29 Hetero . Diszkréció adott elvárt .Swinger gruppen is érdekelne .
Sziasztok! Mikor lesztek ott kb?
Holnap dob utcai moziba kora délután mennék, lesz esetleg lenn valaki?
Ma estére keresünk hetero, nemdohányzó férfit aki velünk tartana Újbudán egy Cinema moziba, ahol izgathatnánk közösen párosunk hölgytagját filmnézés közben, utána pedig egy hármas szexel befejezhetnénk a lakásunkon !
Sziasztok ma valaki valamelyik miziban úton vagyok már