Sziasztok!
Péntek estére/éjjelre keresek kedves hölgyet, párt Budapesten. Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok, 18/4 intim mérettel. Zsákbamacskát sem szeretnék árulni: nem vagyok független (bár csak szex esetében ez talán kevésbé lényeges). Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres együttlétekben is benne vagyok hosszú távon! Képem itt van, így valamilyen formában a partnertől is elvárás (itt GG-n, mailben, stb). Dob utca vagy Glory Cafe jöhet szóba, a többi nem
Péntek estére/éjjelre keresek kedves hölgyet, párt Budapesten. Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok, 18/4 intim mérettel. Zsákbamacskát sem szeretnék árulni: nem vagyok független (bár csak szex esetében ez talán kevésbé lényeges). Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres együttlétekben is benne vagyok hosszú távon! Képem itt van, így valamilyen formában a partnertől is elvárás (itt GG-n, mailben, stb). Dob utca vagy Glory Cafe jöhet szóba, a többi nem
Ma azaz kedden keresek aktív uni srácokat többeshez!!
Vagy persze szexmoziban, ill. Glory-ban is találkozhatunk

Sziasztok!
Ma késő délutántól estig (kb. 16-21h) keresem partnerem! Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok (nem sportszelettől, hanem edzéstől!), 18/4 intim mérettel!
Csak Budapest jöhet szóba, hely kellene!
Képeim vannak, így a jelentkezővel szemben is elvárás!
Ma késő délutántól estig (kb. 16-21h) keresem partnerem! Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok (nem sportszelettől, hanem edzéstől!), 18/4 intim mérettel!
Csak Budapest jöhet szóba, hely kellene!
Képeim vannak, így a jelentkezővel szemben is elvárás!
Szerdán 17 óra körül lemegyünk a Dob utcába. Remélem lesz valaki

Sziasztok. 26-án (pénteken) megyünk a glory hole cafeba. Nincs kedvetek csatlakozni?
Kedden 19 óra után ismét megyek a Gloryba egy kis Gang-Bang bulira!

28 éves sportos srácként keresek Budapesten közös hokihoz partnert maximum 30 éves korig. Sportos srác/srácok jelentkezését várom privátban. Legyen helyed, de vevő vagyok az alternatív megoldásokra is!

Sziasztok! Társaságot keresek akivel rendszeresen járhatnèk Bp-i szexmozikba. 38 èves fiu vagyok ès egyedül járok.
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek
Persze Bp-n belül nem gond az utazás sem, illetve ha kell, fizetek búvóhelyet is magunknak! Szeretem ezen kívül az izgalmas helyeket is, pl. kocsi, szexmozi, swinger. Képem van, azik számára, akik tudják viszonozni és legalább 1 értelmes levélváltáson túl tudunk jutni
Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek

Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
Sziasztok! A Dob utcai moziban szoktak lenni valamikor nők/párok is? Ha igen, milyen idősávban a legvalószínűbb? Délután kizárt?
Valaki jön ma a Hegedűs moziba?
Szerda délutánra keresek Budapesten helyes srácot közös farokveréshez max 30 éves korig! Legyen helyed. Privátban várom az üzeneteket!

Most hölgy vagy pár Dob utcában esetleg? Ha lesz jelentkező, indulok és kb 15p alatt ott vagyok
Székesfehérváron tud valaki szopatólyukat vagy sexkabint?
Holnap este egy glory? Társaságot keresek akivel le tudnék menni

Aki volt már Dob utcában élő gang bang film forgatáson: érdemes elmenni? Jó csajok vannak? Színésznőkön kívül is szoktak bevállalós csajok lenni? Szopást gumi nélkül is csinálják? Az arcukra szájukba lehet verni?
Szia Szeretkeznek. Melyikbe szeretnél menni?
(Ez egy válasz Szeretkeznek üzenetére (2018. 01. 10. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 10. szerda 22:36

Holnap készül valaki szexmoziba ? Izgat a dolog kíváncsi vagyok rá. Milyen tapasztalaitok vannak ? Milyen a nemek aranya ?
Holnap készül valaki szexmoziba ? Izgat a dolog kíváncsi vagyok rá. Milyen tapasztalaitok vannak ? Milyen a nemek aranya ?
Sziasztok! Leírná valaki, hogy működik a Glory Cafe üziben? A fellépések érdekelnének így csak az írjon aki volt már többször. 1-2 levélváltás max. Köszönöm!