Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, utazni tudok, képem van fent adatlapomon, privibe írj ha érdekelnélek

Sziasztok December 28-án szeretnénk menni szexmoziba? ha igen hova. A nejem gangban bulit akar. Privátba írjatok. Mi a Glory cafe néztük ki.
Sziasztok !
Az elmúlt néhány nap fáradalmait enyhítve 11. kerületi házaspárként keresünk ma estére masszírozni tudó hetero, nemdohányzó férfit párosunk hölgytagja részére ! Helyet tudunk biztosítani !
Az elmúlt néhány nap fáradalmait enyhítve 11. kerületi házaspárként keresünk ma estére masszírozni tudó hetero, nemdohányzó férfit párosunk hölgytagja részére ! Helyet tudunk biztosítani !
mennék
Szép napot! Igényes pàr keres 3-as élvezetekre lányt vagy párt
Ma este 22 órától Glory cafe!

Penteken mikortol van ott program ? Es mi ?
Én mennék Veled!
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2017. 12. 18. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
én esetleg

Sziasztok !
Ma este lakásunkon Újbudán fogadnánk hetero, nemdohányzó férfit párosunk hölgytagja részére, aki tud masszírozni !
Ma este lakásunkon Újbudán fogadnánk hetero, nemdohányzó férfit párosunk hölgytagja részére, aki tud masszírozni !
Ha ott leszel mindenképpen megyek!melyik nap?hany körül?Állunk rendelkezésedre
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2017. 12. 18. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Pénteken esetleg szombaton Glory cafe?
Ki jön?
Ki jön?
Sziasztok, ma valaki szép farokkal Glory? 21:00 után?
A héten kedden és szombaton is Glory cafe!
sziasztok hetkoznap napkozbe erdemes menni szexmoziba? ha igen hova
irjatok privatba meg legyszives a tajekoztatast koszonom szepen elore is

Ma 18 körül lent leszek a dob utcai moziban az egyik kabinban, át fogom lógatni, a többi rajtatok múlik

Van aki a molettebb nőket szereti nagy cicivel!
Én is!
Amúgy most változtatták meg a szombatot, akkor is egy hatalmas cicis milf lesz, nézd meg az oldalukon! Én még nem tudom mikor leszek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 21:49

Törölt felhasználó (901201)

Erről azért megoszlanak a vélemények
Amúgy sokáig leszel távol? Azt írták lesz valami hosszabb szüneted.

Amúgy sokáig leszel távol? Azt írták lesz valami hosszabb szüneted.
Holnap valaki glory? Társaságot keresek akivel le tudnék menni.Ha van jelentkező privátban beszéljük meg. Szép estét
A Hegedűsben vagyok, remélem leszünk többen is, főleg fiatalok
Köszi, Orsika!