Szombaton délután Dob utcában vagy a Gloryban párhoz csatlakoznék. Lenne kedve valakinek elkísérni?
Még vagy 100×ird már ki légyszi,hogy azt a lepra helyet látogatod
(Ez egy válasz rocco001 üzenetére (2017. 06. 07. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 08:01

Van kedve leugorni a Hegedűsbe egy jó.arkú srácnak akit lehetne "ápolni" ma reggel?
Olyan párt vagy lányt keresnék akik szeretnének erotikus, akció közbeni fotókat, esetleg videót /HD/ készíteni magukról, hajón, a Dunán /Bp-Szentendrei-Duna ág/ de nem volt eddig ilyen lehetőségük. Csak ápolt és lehetőleg, önkritikával rendelkező emberkék írjanak.
Diszkréció biztosított, és elvárt!!
hajozas2@freemail.hu
Diszkréció biztosított, és elvárt!!
hajozas2@freemail.hu
Ma a Király utcai Sexmoziba párok -Lányok?????4-óráig bezárólag!!Én a Király utcában lakom úgyhogy 10-perc ott vagyok!!!A holnapi nap is jó ugyanebben az időben!!
Ma délután dob utcában pár vagy hölgy?
Nagy buli volt ma a Hegedűsben, egészen zárásig. Kicsit megfiatalodott a hely, mármint ha a vendégkorosztályt nézem. Ennyi fiatal jó pasi..régen láttam már hasonlót.
Van kedve leugorni a Hegedűsbe egy jó.arkú srácnak akit lehetne most "ápolni"?
Van kedve leugorni a Hegedűsbe vagy a Dobba egy jó.arkú srácnak akit lehetne most "ápolni"?
Nem jön most fiatal, vagy középkorú jó.arkú srác a Hegedűsbe aki "ápolásra" szorul? Én már itt vagyok.
Nem jön most fiatal, vagy középkorú jó.arkú srác a Hegedűsbe aki "ápolásra" szorul? Én már itt vagyok.
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.17/5-ős ápolt borotvált vastag farokkal.Szivesen lemennék egy szex moziba.Erre keresek hölgyeket,párokat.Ha valakit érdekel Irjatok üzenetet.
Ma este Glory cafe. Ápolt pasikat keresek, na meg kíváncsi vagyok a meghirdetett spriccpartira is!

Van kedve leugorni a Hegedűsbe egy jó.arkú srácnak akit lehetne ma délelőtt "ápolni"?
Sziasztok ma delutan 2-3 ora dob u keresunk egy v ketto jo meretu pasit v part
Van kedve leugorni a Hegedűsbe egy jó.arkú srácnak akit lehetne "ápolni" ma reggel?