Ma estére keresünk HETERO, borotvált, nemdohányzó férfit hármashoz, aki meg masszírozná párosunk hölgytagját !
Helyünk van a 11. kerületben !
Helyünk van a 11. kerületben !
lyukon keresztül átlógatnám és ismerkednék
Sziasztok
A dob utcában milyen a felhozatal most?
Elöre is köszi az infókat!
A dob utcában milyen a felhozatal most?
Elöre is köszi az infókat!
Csütörtökön ügyintézünk Pesten. 12-13 körüli időben melyik szexmozit érdemes meglátogatni? Párral játszanánk, néző nem gond, de a beszállás nem garantált.
Sziasztok !
Péntek késő estétől SZOMBAT estig szabadok vagyunk ! Keresnénk az olyan hetero, nem túlsúlyos férfit, vagy ,BISZEX HÖLGYTAGGAL RENDELEKZŐ PÁRT négyeshez akinél megszállhatunk ! Esti beszélgetés, iszogatás, ismerkedés, szex. Ha valaki esetleg még valami kis programot is tudna szervezni nekünk, az jó volna ! Távolság nem akadály, utazni tudunk, pénteken késő este tudunk indulni ! Jelentkezéseket, ötleteket privátban várjuk !
Kérjük, hogy a közeljövőre való ötletekkel ne fáradjatok, csak most ezen a hétvégén jó !
Péntek késő estétől SZOMBAT estig szabadok vagyunk ! Keresnénk az olyan hetero, nem túlsúlyos férfit, vagy ,BISZEX HÖLGYTAGGAL RENDELEKZŐ PÁRT négyeshez akinél megszállhatunk ! Esti beszélgetés, iszogatás, ismerkedés, szex. Ha valaki esetleg még valami kis programot is tudna szervezni nekünk, az jó volna ! Távolság nem akadály, utazni tudunk, pénteken késő este tudunk indulni ! Jelentkezéseket, ötleteket privátban várjuk !
Kérjük, hogy a közeljövőre való ötletekkel ne fáradjatok, csak most ezen a hétvégén jó !
Sziasztok! Debrecenben vagy Nyíregyházán keresnék swinger vagy gloryhole illetve hasonló clubot. Persze hogyha van ilyen... Minden infót köszönök

Sziasztok !
Péntek késő estétől vasárnap estig szabadok vagyunk ! Keresnénk az olyan hetero, nem túlsúlyos férfit hármashoz, akinél megszállhatunk ! Esti beszélgetés, iszogatás, ismerkedés, szex. Ha valaki esetleg még valami kis programot is tudna szervezni nekünk, az jó volna ! Távolság nem akadály, utazni tudunk ! Jelentkezéseket, ötleteket privátban várjuk !
Péntek késő estétől vasárnap estig szabadok vagyunk ! Keresnénk az olyan hetero, nem túlsúlyos férfit hármashoz, akinél megszállhatunk ! Esti beszélgetés, iszogatás, ismerkedés, szex. Ha valaki esetleg még valami kis programot is tudna szervezni nekünk, az jó volna ! Távolság nem akadály, utazni tudunk ! Jelentkezéseket, ötleteket privátban várjuk !
Ma sivesen összefutnék szinpi párral,valapejk moziba.A glory ba készülök.Irjatok.
Készül most valaki valamelyik moziba?
Ki szeretne most mozizni?
Sziasztok!
30-as bi srác vagyok, ma 4-5-ig a Dob utcai szexmoziban leszünk csajommal. Én szopnék ápolt farkakat, ő nézné
Gyeretek!
30-as bi srác vagyok, ma 4-5-ig a Dob utcai szexmoziban leszünk csajommal. Én szopnék ápolt farkakat, ő nézné

Holnap délután benézek a glory-ba.Érdemes kedden?Valakik mennek?Főként párok érdekelnek.Igényes,sportos jó méretű pasi ok.Ha Miskolc .BP.Közt vagytok.Társulhattok.
Valaki szopatna most?
Sziasztok!
Budapesten szeretnék megismerkedni/találkozni egy belevaló Hölggyel. Imádok orálisan izgatni, akár orgazmusig, de mindenre nyitott vagyok, nem zavarnak a perverziók sem. Írj bátran. Helyem is van a 13. kerületben.
További szép napot!
Budapesten szeretnék megismerkedni/találkozni egy belevaló Hölggyel. Imádok orálisan izgatni, akár orgazmusig, de mindenre nyitott vagyok, nem zavarnak a perverziók sem. Írj bátran. Helyem is van a 13. kerületben.
További szép napot!
Nyitva van most glory es beinduloban a buli, gyertek csak, csapjunk hatalmas vasárnapot!
Kedd délután,kora este terveznek párok mozilátogatást?Én megyek.Hová érdemes?Irjatok.BP
Hali! Ma jön pár, lány a Gloryba?
Ma este feleségemmel este moziba megyünk az Alleba ! ( 11. ker. ) Örülnénk ha csatlakozna hozzánk egy bi hölgytagból álló, vékony, normál testalkatú pár ! A moziban egymás párjaink simogatása, ismerkedés, és ha meg van a szimpátia akkor a lakásunkon folytathatjuk !
Valaki készül most moziba? Közös hoki, vagy orál 40 éves korig? 30as pasi vagyok
Pántek 14óra után Király utcai moziba jön valaki? Csajok, párok érdekelnek csak.