Peldaul pont az erdekelne hogy mikor mesz le...
A weblapon elmaradt a heti kiiras, pusztan ezert erdeklodtem!
(Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 09. 27. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 27. szerda 13:22
A weblapon elmaradt a heti kiiras, pusztan ezert erdeklodtem!

Szia. Amit a vendégek csinálnak.
Tegnap volt pár is és hölgy egyedül is, még éjjel 1-kor dugtak!
Amúgy a többi helyen mi a heti program?

Szia. Amit a vendégek csinálnak.
Tegnap volt pár is és hölgy egyedül is, még éjjel 1-kor dugtak!
Amúgy a többi helyen mi a heti program?
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2017. 09. 27. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki nem tudja, hogy mi a heti program a Glory-ba?

Nem mentem fel a privát kabinba. Nem tudom megmondani, de szerintem nincs lyuk. Elindítanak egy filmet amit te választasz ki, óránként 1000 forintért. A közös részen a boltos által választott film megy és 1500 a belépő ami egyszeri.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 26. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 26. kedd 10:00
Törölt felhasználó (901201)

A privát kabin milyen? Van a falon lyuk vagy teljesen zárható?
Ma 2-től kb 4-ig a Dob utcai moziban leszek. Hölgy vagy pár jön? Pasit nem keresek, csak ha hölggyel együtt van. Privát üzenetbe írjatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 25. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 25. hétfő 12:53
Törölt felhasználó (932889)

10 oratol csak privat kabin van, ketto oratol van "kozos" jatszoter. Egyebkent a privat kabinban nem volt senki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 25. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 25. hétfő 12:53

10 oratol csak privat kabin van, ketto oratol van "kozos" jatszoter. Egyebkent a privat kabinban nem volt senki.
Úgy döntöttünk, hogy péntek este meglátogatjuk a Glory-t
Ez lesz az első alkalom.

(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 25. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 25. hétfő 11:39

Sziasztok!
Kb fél óra múlva meglátogatom a Dob utcai mozit. Mire lehet számítani?
Ilyenkor szoktak lenni párok vagy csak pasik?
Valaki készül most valamelyik moziba? Privát üzeneteket várok...
Sziasztok!
Sziasztok. Kedves, ápolt pár, lány társaságát keresném mozis kalandhoz hetero alapon.
Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, szex kapcsolat céljából ismerkednék, párral vagy hölgyel, kor nem számít, utazni tudok, képem van fent adatlapomon

Valaki készül most mozizni akinek volna kedve szopatni?
most néztem a mozi oldalát elég izginek hangzik amit leírtak
mindig van vmi jó nyitottnak kell lenni,múltkor nekünk összejött
(Ez egy válasz odeel üzenetére (2017. 09. 23. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

ma lesz valahol valami jó?
sziasztok ma vki szexmozi?
Holnap én is újra benézek a Glory-ba, hogy legalább az "odabaszós hétvége" kezdetének részese lehessek!
Miskolcról megyek délután, úgyhogy, ha van erről a vonalról lány, esetleg pár, akinek arra van dolga......

Sziasztok 30 as pár vagyunk pénteken megyünk a Gloryba még nem voltunk és szívesen vennénk ha egy bi lány vagy pár körbevezetne minket