Szeretnénk ma menni a Gloryba lesz ott innen vki?
Sziasztok! Ma fél 6 felé mit ajánlanátok?? Hová érdemes menni??
Volna fiatal srác 40 éves korig, aki megszopatna ma reggel, vagy délelőtt az egyik moziban?
Gloryba járó, budapesti, jóképű pasit keresünk, 40 év alatt és 18 cm felett.
Volna fiatal srác 40 éves korig, aki megszopatna ma reggel, vagy kora délelőtt az egyik moziban?
Holnap Bi pár menne a Gloryba!
Pasik párok hölgyek! Valaki?
Válaszok privátban!
Pasik párok hölgyek! Valaki?
Válaszok privátban!
Sziasztok! Ha én hamarabb láttam volna.... Tegnap voltam a Baross utcaiban.
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2017. 09. 13. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
De sajnálom hogy csak ma láttam a bejegyzéseteket szívesen elkísérnélek benneteket legközelebb
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2017. 09. 13. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
De sajnálom hogy csak ma láttam a bejegyzéseteket szívesen elkísérnélek benneteket legközelebb

Fiatal srác 40 éves korig szopatna most valamelyik moziban?
Ma 19 óra után Glory cafe.
Párt keresek, ahol lenne helye egy magas, vastag, csupasz szerszámú férfinak. Imádok keményen, hosszan dugni, és különösen izgat, ha különleges helyen, többen vagyunk egy csini nővel. Nem vagyok tapasztalatlan, ezért tudom, hogy egy pár játékában hol a helyem. Határozott, de udvarias vagyok. Ha kellenék, privátban elértek.
16-án, vagyis szombaton Budapesten a késő délutáni órákban szívesen hokiznék közösen helyes pasival maximum 30 éves korig vagy vennék részt hármasban akár mindkét fél örömére. Privátban várok válaszokat.

Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék hozzatok, hány óra fele tervezitek menni? (Ez egy válasz extrapár üzenetére (2017. 09. 13. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csatlakoznék hozzatok, hány óra fele tervezitek menni? (Ez egy válasz extrapár üzenetére (2017. 09. 13. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok látam a videotokat és én is kiprobálnám veletek
(Ez egy válasz hmmmm1 üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 11:43

Sziasztok
Ma úgy fél hat körül megyünk a barátnőmmel a glory caféba. várjuk a jelentkezőket
Ma úgy fél hat körül megyünk a barátnőmmel a glory caféba. várjuk a jelentkezőket

Párhoz beszállnék Bp-en, ha van igény egy magas, potens, vastag és csupasz farkú férfira. Imádom a többest, nem is vagyok benne tapasztalatlan. Privátban elértek.
Ma lesz a Dob utcában igényes nagyfarkú???
Sziasztok

Valamikor a jövőhéten megint bedobnám a közösbe a popsim (Glory Cafe)....
Kellemes méretű pasit keresnék!
Kellemes méretű pasit keresnék!
Glory holeban átlógatnám valamikor.. (nők)
Akkor találkozunk vagyis remélem ☺️
(Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 09. 06. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 06. szerda 13:10

Egyedül is mehetsz, lesz ott társaságod!
Én holnap megyek, ha arra járnál este...