Sziasztok.Most,hogy a Glory Cafe zárva párok ,hölgyek hova fogtok járni?
Sziasztok,
Jövő héten lemennék a Dob utcai moziba. Valaki tervezi még? Szervezzük össze!
Jövő héten lemennék a Dob utcai moziba. Valaki tervezi még? Szervezzük össze!
Ki megy ma moziba ki hova megy?
Sziasztok
Szilvesztere fogadnánk párt vagy hülgyet esetleg pasit..komolytalanok kiméljenek minket.többi privátban...
Szilvesztere fogadnánk párt vagy hülgyet esetleg pasit..komolytalanok kiméljenek minket.többi privátban...
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, független, budapesti pasi. Ma este párral, lánnyal szívesen találkoznék!

Sziasztok,ma legyünk a gloryba ismerkednènk........

A glory zárva van ma
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 23. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 23. péntek 17:10
Törölt felhasználó (989822)

Ma este mi történik lent GC-ben? És a Dobban?

Ma este mi történik lent GC-ben? És a Dobban?

Ő a tulaj párja,ott lesznek egész este
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2016. 12. 21. szerda 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Magic meddig maradsz? Szoloba leszel ma?
Indulás a Gloryba. 5 körül ott leszek.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este 20 óra után párral- lánnyal ismerkednék!!!

Már csak azt kéne tudni, hogy melyik moziba és mikor mentek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 21. szerda 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 21. szerda 02:41

Törölt felhasználó (291715)

szexmoziba mennék a menyasszonyommal.Pasik jelenlétét igenyélnénk.beszállás csak a hölgy által kiválasztott pasiknak.Gumit hozzatok (franciához nem kell)12 21 Még nem voltunk ezért kezdők vagyunk ebben.
szexmoziba mennék a menyasszonyommal.Pasik jelenlétét igenyélnénk.beszállás csak a hölgy által kiválasztott pasiknak.Gumit hozzatok (franciához nem kell)12 21 Még nem voltunk ezért kezdők vagyunk ebben.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Kedden este párral ismerkednék!

Sziasztok, dob utcàba mostanàban vki?
Ma és holnap dél és 4 között, ha megy le a Gloryba pár vagy hölgy és jelzik, 5 perc alatt ott vagyok

Haho!
Tegnap a Gloryba este volt ket szilikonos fekete dog...
Valaki tud roluk valamit?
Tegnap a Gloryba este volt ket szilikonos fekete dog...
Valaki tud roluk valamit?
Hello. nagyon szívesen lemennék ma glory caféba ha lenne valaki aki elkísérne

A dob utcai moziba valaki szolhatna a tulajnak hogy csináltassa már meg a zárat a baszobákon meg egy két kabinba
már két törzspár is panaszkodott rá