Szopatna most valaki?
Valaki szopatna most?
én tervezem
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (2017. 07. 15. szombat 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Gondolkozom egy Glory-s látogatáson, kabinoznék lent-és bedobnám a közösbe a popsimat...
Ápolt srácokat keresnék, esetleg párokat... Privátban várok üzeneteket-hátha... 30F
Gondolkozom egy Glory-s látogatáson, kabinoznék lent-és bedobnám a közösbe a popsimat...
Ápolt srácokat keresnék, esetleg párokat... Privátban várok üzeneteket-hátha... 30F
Este,Glory Cafe?kik tervezik?
Sziasztok ma este szívesen kényeztetnék hölgyet vagy párhoz csatlakoznék harmadik félnek hármasban sok tapasztalatom van.Budapesten lakom helyem nincs de utazni tudok 31 éves sportos testalkatú jóképű férfi vagyok akit érdekel írjon privátba üdv Bandi
Átlógatnám ismerkedési céllal.
Szopatna valaki 40 éves korig?
Csütörtökön 19 óra után a Gloryban ápolt és potens pasikat várok Gang-Bang bulira.
Ma ismét a Glory Caféban! 16 órától párokkal, hölgyekkel ismerkednék... 40es,ápolt közgazdász kellemes mérettel (20/5cm)

Benne vaok
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 12. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 12. szerda 09:39
Törölt felhasználó (901201)

A glory cafe kabinjában vagy lyukon keresztül ismerkednék..
SZIASZTOK ÉN EGY ISZONYATOSAN JOL SZOPOK(visszajelzések szerint!)PASIKA VAGYOK!AZT MONDJAK A PASIK HOGY JOBBAN SZOPOK MINT A CSAJOK!ÉS IMADOK GUMI NÉLKUL MELYTORKOSAN SZOPNI!ÉS NAGYON IMÁDOM HA SZÁMBA ÉLVEZNEK ÉS JÃL SZÉT BASZÁK A SZÁMAT!
A glory cafe kabinjában vagy lyukon keresztül ismerkednék..
Sziasztok valaki a mostani oràkba, minden finomsàgra? Csak bp
Valaki most egy gyors sz.patásra?
Sziasztok! Mai napra keresek partnert kisebb programmal akàr!
Nejedet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat
Ma délelőtt készül valaki a Király moziba?
Ma délelőtt készül valaki a Király moziba?
Ma 20 órától Glory cafe!