ma jönnek párok, nõk a hegedūs gy utcai moziba?
Ma a Glory Caféban 20:00 órától párokkal, hölgyekkel ismerkednék... 40es,ápolt közgazdász, kellemes mérettel (20/5cm)

Ma a Glory Caféban 20:00 órától párokkal, hölgyekkel ismerkednék... 40es,ápolt közgazdász, kellemes mérettel (20/5cm)

Szisztok!ma glorycafé?jó hüvös van a kabinsoron!
kik tervezik a menetelt?

Készül most jó.arkú fiatal pasi a Király moziba aki kényeztetésre szorul?
Sziasztok! Gloryról szeretnék infót, tapasztalatotkat! Érdemes 30 éves hetero- solo srácként benéznem? Milyen a társaság? A honlapjuk alapján szimpatikus, de nem voltam még soha ilyen helyen.
Készül ma jó.arkú pasi valamelyik moziba aki kényeztetésre szorul?
Sziasztok! Ma bp, érd budaörsön valaki kora du.án? Csak aki komolyan gondolja és helyel rendelkezik!
kezdö bi vagyok de sok mindent kiprobálnék!!

Valaki dob utca?

Ma a Glory Caféban 17 órától párokkal, hölgyekkel ismerkednék... 40es,ápolt közgazdász, kellemes mérettel (20/5cm)

Glory mozgalmasabb hely : ), de szerintem ehhez nem kell priviben megírni a válaszomat.
(Ez egy válasz kalos paros üzenetére (2017. 06. 21. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 21. szerda 11:50

Ma este! Dob utca vagy a Glory? hova érdemesebb menni? Válaszok privátban!
Ma megy le par valamikor?
Glory
(Ez egy válasz kalos paros üzenetére (2017. 06. 21. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 21. szerda 11:50

Készül ma jó.arkú pasi valamelyik moziba aki kényeztetésre szorul?
Készül ma jó.arkú pasi valamelyik moziba, aki kényeztetésre szorul?
Ma melyik mozi van nyitva?
Péntek és szombat este is Glory! Sztriptíz és egy kis kabinozás ápolt jelentkezőknek a Gang-Bang buli előtt!

Szombaton délután Dob utcában vagy a Gloryban párhoz csatlakoznék. Lenne kedve valakinek elkísérni?
Még vagy 100×ird már ki légyszi,hogy azt a lepra helyet látogatod
(Ez egy válasz rocco001 üzenetére (2017. 06. 07. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 08:01

Van kedve leugorni a Hegedűsbe egy jó.arkú srácnak akit lehetne "ápolni" ma reggel?