Fejem nyomom combjaid közé és mindkét lukad csókolom, nyalom, hogy sikítva élvezz, temessük el magunkat a kéjj élvezetébe,
(Ez egy válasz LucyEleanor üzenetére (2016. 11. 04. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 04. péntek 15:28

Ezt az élve eltemetni magunkat dolgot hogy érted? Kissé felkeltette ez a gondolat az érdeklődésemet!

Igen, élve eltemetem magam a nunusodba.. És kit érdekel hogy a Dob utcai moziban más pasik is belédtemetkeznek...
(Ez egy válasz LucyEleanor üzenetére (2016. 11. 04. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 04. péntek 15:28

Ezt az élve eltemetni magunkat dolgot hogy érted? Kissé felkeltette ez a gondolat az érdeklődésemet!

(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 04. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 04. péntek 09:20

Törölt felhasználó (936160)
VIP

Baszni vagy nem baszni, az itten a kérdés. Élve eltemetni magunk a gloriban vagy a dob utcában, mindegy a lényeg hogy élvezd..
Ma 19 óra után Gang-Bangra várok ápolt jelentkezőket a Glory caféban!

Baszni vagy nem baszni, az itten a kérdés. Élve eltemetni magunk a gloriban vagy a dob utcában, mindegy a lényeg hogy élvezd..
A barátod férfi vagy nő?
Amúgy ma szerintem már lehet főleg ha jelzed előre. (Ez egy válasz Szilvike26 üzenetére (2016. 11. 03. csütörtök 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 03. csütörtök 10:24
Amúgy ma szerintem már lehet főleg ha jelzed előre. (Ez egy válasz Szilvike26 üzenetére (2016. 11. 03. csütörtök 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma késő délután szerintem meglátogatom a Gloryt egy barátommal. Van olyankor élet, vagy inkább hétvégén?
Ma késő délután szerintem meglátogatom a Gloryt egy barátommal. Van olyankor élet, vagy inkább hétvégén?
Ma Pesten mozi vagy szauna?
Ma és holnap délután 5 percre melózok majd a Glorytól, ha jön le dél és négy között pár vagy hölgy azonnal ott tudok teremni

szexmoziba elviném az asszonyt, kisérőt keresünk és ötletet,melyikbe érdemes menni?
Kedden 18 órától meglátogatjuk a Glory cafe-t.

Glory
jó buli lesz ott
lesz fix lány is és én is viszem a szerszámot
jó buli lesz ott

lesz fix lány is és én is viszem a szerszámot

Sziasztok, anál kedvelő párt keresnék akikkel el tölthetnék egy forró éjszakát .
Szerencsére nem vagyok kezdő, volt részem többször is hármas felállásban.
Tabuim nem nagyon vannak, mindenben benne vagyok ami jó.
Kedves, megértő és kulturált huszonéves pesti srác vagyok.
A diszkréció ás az ápoltság nálam alap.
Hozzám hasonló (bár korban lehet eltérés) párt keresek közös kalandra akár többször is.
Kérlek nézzétek meg a képeim és ha tetszik várom az üzeneteiteket hogy jobban meg ismerjük egymást
Amennyiben nem elég szívesen küldök még ( akár arcosat is ).
Szerencsére nem vagyok kezdő, volt részem többször is hármas felállásban.
Tabuim nem nagyon vannak, mindenben benne vagyok ami jó.
Kedves, megértő és kulturált huszonéves pesti srác vagyok.
A diszkréció ás az ápoltság nálam alap.
Hozzám hasonló (bár korban lehet eltérés) párt keresek közös kalandra akár többször is.
Kérlek nézzétek meg a képeim és ha tetszik várom az üzeneteiteket hogy jobban meg ismerjük egymást

Amennyiben nem elég szívesen küldök még ( akár arcosat is ).
Megyünk ma a gloryba szívesen ismerkednénk fiatal potens fiúkkal,fèrfiakkal csak a lány örömère.
Sziasztok!
Olyan part keresnek ahol a pasi bi!
Mindket fel oromere lennek, cserebe a pasi reszerol aktiv szerepet varnek!
A talalkozast mindenkepp sex-moziba ejtenem meg.
Ahol gyorsan ki is probalhatnank egymast.
30eves normal testalkatu srac vagyok.
Akar privat uzenetet is kuldhettek! Levi
Olyan part keresnek ahol a pasi bi!
Mindket fel oromere lennek, cserebe a pasi reszerol aktiv szerepet varnek!
A talalkozast mindenkepp sex-moziba ejtenem meg.
Ahol gyorsan ki is probalhatnank egymast.
30eves normal testalkatu srac vagyok.
Akar privat uzenetet is kuldhettek! Levi
Mi a Gloyt tervezzük
(Ez egy válasz ismeretlenember üzenetére (2016. 10. 28. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello, ma a Hegedûs moziban leszek.Szophatò bi pasi vok.
sziasztok, vasárnap mennék, jön még valaki ?

Szia. Igen, 18 után megyek a Gloryba.
(Ez egy válasz szopnek33 üzenetére (2016. 10. 27. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)