Köszönjük a privát üziket,ott ismerkednénk,olyan hét körül leszünk lent.
Sziasztok!
Köszönjük a részvételt annak aki ott volt jól éreztük magunkat.
Köszönjük a részvételt annak aki ott volt jól éreztük magunkat.
Szia.Leírnád részleteiben mi történt? Nagyon kíváncsiak vagyunk párommal,mert ha jó a tapasztalat, mi is elmegyünk.Köszi.
sziasztok,hatalmas farkú pasi ma délelőtt?
Dob utcába jönnek szombaton párok?
A király utcaiban van glory hole? ÉS arra esély hogy nő van a másik oldalon?

Sziasztok!
Ha a kérdés nekem szól ,akkor csak azt tudom javasolni,hogy nézzétek meg.
Semmi tolakodás nem volt a pasik részéről,határozottnak kell lenni kiválasztani aki szimpi.És jól érezni magatokat. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 05. péntek 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 05. péntek 06:11
Semmi tolakodás nem volt a pasik részéről,határozottnak kell lenni kiválasztani aki szimpi.És jól érezni magatokat. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 05. péntek 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247222)

Szia.Leírnád részleteiben mi történt? Nagyon kíváncsiak vagyunk párommal,mert ha jó a tapasztalat, mi is elmegyünk.Köszi.
Sziasztok
Szombaton délelőtt/kora délután volna kedve hölgynek vagy párnak össze futni a dob utcában?Küldj üzenetet és képet is cserélhetünk.
Komoly partnerek ismeretségét várnám ....
Szombaton délelőtt/kora délután volna kedve hölgynek vagy párnak össze futni a dob utcában?Küldj üzenetet és képet is cserélhetünk.
Komoly partnerek ismeretségét várnám ....
Jól mondják az előttem szólók! Mikor terveztek lemenni? Jövő szerda?
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 12. 05. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 05. péntek 11:28

Sziasztok!
Semmi tolakodás nem volt a pasik részéről,határozottnak kell lenni kiválasztani aki szimpi.És jól érezni magatokat.
Semmi tolakodás nem volt a pasik részéről,határozottnak kell lenni kiválasztani aki szimpi.És jól érezni magatokat.
szombat valamikor párok-lányok?
dob u
dob u
Szombaton mennek bevállalos párok a Dob utcai moziba?
Igen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 05. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 05. péntek 21:48
Törölt felhasználó (125544)

Szombaton mennek bevállalos párok a Dob utcai moziba?
Én csatlakozhatom? Ha igen, akkor mikor lesztek a moziban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 05. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 05. péntek 22:18
Törölt felhasználó (808439)

Igen.
Üdv, Szívesen megnéznék párokat Pécs környékéről. Ha valakit érdekel akkor írjon. Köszi.
Mikor mentek? Én is akkor ott szeretnék lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 05. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 05. péntek 22:18
Törölt felhasználó (808439)

Igen.
Most indulok a Dob utcai moziba!
Sziasztok!
Ma hétfőn dec8
bocs h nyomatékosítom de néha nem árt
, érdemes lenne lemennem a dobutcai szexmoziba???
vagy lenne esetleg itt lány hölgy v pár aki lent lesz és partnert keresne akár csak ismerkedni vagy akár bármi ki alakulhatna majd?
kérlek írjatok itt v privát emailt
Ma hétfőn dec8

kérlek írjatok itt v privát emailt
Sziasztok
Szívesen kipróbálnám a dob utcai szexmozit, nők, hölgyek, párok társaságában
Remélem akad itt olyan, aki szívesen eljönne velem =)

Szívesen kipróbálnám a dob utcai szexmozit, nők, hölgyek, párok társaságában

Remélem akad itt olyan, aki szívesen eljönne velem =)
Szeretnék érdeklődni a Dob utcai felől én is, hogy hogyan mennek a dolgok ott, van-e belépő, járnak-e oda Nők, akiknek a hatero pasik "kedvezhetnek"?

Szia!Melegek háza!Nem tudtunk a párral félre vonulni,hogy ne szakitsák ránk az ajtót,és hogy egy kéz ,vagy farok ne nyúljon be a sőtét lyukon.Olyan volt mint egy horrorfilm bezárkóztál,és jöttek a zombik,mindenáron el akartak ragadni,na ott vége is volt a félre vonulásunknak.
A nagy mozi ülésein mindenki szopott valakit(pasik).A sarokban lévő ágyon meg 4 pasi dugott egy nőt a nő 2 mázsa körül volt,hogy minegyik hozzá férjen!A többi meleg meg nyúlkált volna a pasik farkához,szóval az arány tök mindegy,tele meleggel és van 2 pár.De amit mondott az egyik buzi,van mikor 3 pár van ,volt már olyan is!!
soha,soha többet!
Neked is kellemes hétvégét (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 08. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 08. hétfő 14:08
A nagy mozi ülésein mindenki szopott valakit(pasik).A sarokban lévő ágyon meg 4 pasi dugott egy nőt a nő 2 mázsa körül volt,hogy minegyik hozzá férjen!A többi meleg meg nyúlkált volna a pasik farkához,szóval az arány tök mindegy,tele meleggel és van 2 pár.De amit mondott az egyik buzi,van mikor 3 pár van ,volt már olyan is!!
soha,soha többet!
Neked is kellemes hétvégét (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 08. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (931288)

Szeretnék érdeklődni a Dob utcai felől én is, hogy hogyan mennek a dolgok ott, van-e belépő, járnak-e oda Nők, akiknek a hatero pasik "kedvezhetnek"?