Hegedusben van valaki?
Például rám!
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (2024. 12. 31. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma a gloryban kire lehet szamitani(par,holgy)?
Hello. Nincs semmi előírás. Utcai kényelmes ruha tökéletes. De hölgyek szoktak hozni szexi ruhát és átöltöznek. Bármi jó.
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)

A magas kopasz sráccal miért nem játszottatok?
Mindenhova követett (Ez egy válasz Madarkak egyutt üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenhova követett (Ez egy válasz Madarkak egyutt üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel aztán nagyot mondtál, sportos, elegáns....?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiszta
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory caféba milyen ruha ajánlott estére?
Sziasztok
ez tegnap volt aktuális?
(Ez egy válasz Madarkak egyutt üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, ma hegedűsben vagy a király utcában tali párral vagy transzival?
Par hegedusbe bisex pasit keres
Most valaki Hegedűsben?
Sziasztok! Miskolc környékén esetleg van glory hole, szexmozi? Teljesen új vagyok ezen a téren ezért ha van valami tanács bármi szívesen meghallgatom, és megköszönném!

Vannak néha bizony
(Ez egy válasz lariam06 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 17:27

Nem számolgattam őket , de legelább 10 pár volt lent szombaton a Glory- ban , plusz a gangbang - es hölgy , Móni....
Igazad van.Nem kiszàmitható az akció.Oda kell jàrni rendszeresen és előbb utóbb összejön valami.Maga a hely és a hangulat miatt màr simàn megéri csak ha iszogat az ember valamint azért is.Én többször jártam és sokszor csak nézelődök .Elég érdekes nők jàrnak oda.Pl legutóbb 3 nagy darab picsa volt ,hàt mit mondjak!!! Jàrnak oda azért néha pàrok is .Nem rossz hely,és ólcsó a többi klubhoz képest .Itt max 5000 Ft ,máshol 15-- 30 ezer között van az ár . Kinek mi a jó
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 20:12

Előre nem tudják hogy az adott pár csinál-e "valamit", meddig marad, s nem írnak ki 5 percenként bejegyzést ki mikor megy. S vannak párok akikhez hol be tud csatlakozni akár több pasi is, máskor meg csak 1-1 másik párral mókáznak, vagy csak beszélgetnek a pultnál fél órát és utána hazamennek. Amikor azt írják ki "bevállalós pár/hölgy" azért lehet tudni ismerik őket s általában szoktak is játszadozni.
Akár így, akár úgy mindenesetre nagyobb az esély ott lent mint otthon a gép előtt
Akár így, akár úgy mindenesetre nagyobb az esély ott lent mint otthon a gép előtt

Sziasztok, 2024.12.30 és vagy 31-re keresek bármit ami szex és izgalmas lehet.
27 éves vagyok és Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, vonzáskörnyékéről keresek elsősorban, de utazni tudok bármikor és néha helyem is akad.
Nőt, férfit, PÁROKAT... bármit meghallgatok és bármit meg lehet beszélni szerintem.
Nagy vágyam közé tartozik párhoz vagy többes esetleg csoportos bármihez is csatlakozni.
Helyileg én Jászárokszálláson vagyok, de tudok utazni természetesen.
Helyem csak késő este van esetleg.
Anyagiak kizárva.
Utazni tudok mivel van autóm így ezekre a napokra keresek elsősorban de a továbbiaktól sem zárkózom el így nem csak kizárólag ezekre a napokra keresek hanem máskorra is!
27 éves vagyok és Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, vonzáskörnyékéről keresek elsősorban, de utazni tudok bármikor és néha helyem is akad.
Nőt, férfit, PÁROKAT... bármit meghallgatok és bármit meg lehet beszélni szerintem.
Nagy vágyam közé tartozik párhoz vagy többes esetleg csoportos bármihez is csatlakozni.
Helyileg én Jászárokszálláson vagyok, de tudok utazni természetesen.
Helyem csak késő este van esetleg.
Anyagiak kizárva.
Utazni tudok mivel van autóm így ezekre a napokra keresek elsősorban de a továbbiaktól sem zárkózom el így nem csak kizárólag ezekre a napokra keresek hanem máskorra is!

Hegedűsben vagy gloryban ma pár vagy travi?
Hello!
Mai napon dél körül pár, travi a Hegedűsben?
Mai napon dél körül pár, travi a Hegedűsben?
A szombati teljes este folyamán több mint 10 pár volt ott!
(Ez egy válasz csabasz üzenetére (2024. 12. 28. szombat 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Előre nem tudják hogy az adott pár csinál-e "valamit", meddig marad, s nem írnak ki 5 percenként bejegyzést ki mikor megy. S vannak párok akikhez hol be tud csatlakozni akár több pasi is, máskor meg csak 1-1 másik párral mókáznak, vagy csak beszélgetnek a pultnál fél órát és utána hazamennek. Amikor azt írják ki "bevállalós pár/hölgy" azért lehet tudni ismerik őket s általában szoktak is játszadozni.
(Ez egy válasz mrmzperx üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)