Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Szerdán két pár is volt lent a Dob utcában az egyik elég aktiv volt.
Sziasztok!
Régebben a Dob utcai kabinokban a bal elsőben volt egy nyögdécselős pasi.
Ő előfordul mostanában?
Régebben a Dob utcai kabinokban a bal elsőben volt egy nyögdécselős pasi.
Ő előfordul mostanában?
Sziasztok!! Ma ki megy a dob utcai moziba?? Privát írjatok!!!
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtökön este párhoz csatlakoznék!

Ma jó fej pár jönne le a dob utcába?
4-6 között

Budapesti párt szeretnék megismerni
Szia írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 06. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 06. péntek 10:16
Törölt felhasználó (1317832)

Ma délután fél öt öt körül Dob utcában leszek. Pér vagy lány jön?
Sziasztok!A héten 48 éves nagymellü barátnőmet leviszem a Dob utcába Ápolt pasikat szeretne mindenre.Pontos dátumot ki fogom irni.
Ma délután fél öt öt körül Dob utcában leszek. Pér vagy lány jön?
Sziasztok segicsetek heves megyében van szexmozi vagy hasonlo??? Privát leveleket várok
Én szívesen mennék le ma, ha valaki tudna nekem tanácsot adni mikor érdemes menni szóló pasinak, akár privát üziben is

Hètköznap van normalisabb forgalom valamelyik szexmoziban? Ha igen, akkor milyen időtájt ès melyikben?
Budapesti pár vagy nagyfarku bi pasit keresek mára
Ma éjszakára keresek nagyfarku bi pasit 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok
Holnap este vagy pénteken délután várható a Dob utcában lány vagy pár? Haverommal mennénk ha igen. Normális, ápolt férfiak vagyunk.
Sziasztok.
Kb mikorra vagytok várhatóak?
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2017. 01. 04. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb mikorra vagytok várhatóak?

Csatlakozni lehet?
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2017. 01. 04. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy néz ki lemegyünk ma a Dob utcai moziba.
Ezt a két hetet csak átvészeljük valahogy....
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2017. 01. 03. kedd 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 03. kedd 06:24

Sziasztok.Most,hogy a Glory Cafe zárva párok ,hölgyek hova fogtok járni?