na az dejó..
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 11. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 11. vasárnap 19:10
Törölt felhasználó (1180862)

kabinban leszünk és popsiba mehet a páromnak
kabinban leszünk és popsiba mehet a páromnak
(Ez egy válasz fullospasi1 üzenetére (2016. 12. 11. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
minek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 11. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 11. vasárnap 19:04

holnap gumi legyen mindenkinél a gloryban
holnap gumi legyen mindenkinél a gloryban
Hétfőn kora délután,hölgynek,párnak szívesen átdugnám a farkam!
Sziasztok ! Péntek este van ..érdemes valahova ilyenkor megindulni?
Sziasztok,
Korábban a dob utcában jártam gyakran, viszont most a glory cafe-n gondolkodom. Holnap kora délután esetleg megy valaki, valamelyik intézménybe ?
Korábban a dob utcában jártam gyakran, viszont most a glory cafe-n gondolkodom. Holnap kora délután esetleg megy valaki, valamelyik intézménybe ?
Sziasztok! Ha ugy alakulna napkozben a programom tud valaki valamit ajanlani h hova lenne erdemes lenezni? Esetleg ha partnert keres valaki h ne egyedul menjen le vagy barmi irj kerlek privatban elerhetoseggel koszi.
Sziasztok! Budapesten járok Pénteken. A kora délutáni órákban keresek srácot, akivel kellemesen ki tudnám egészíteni az időmet. Közös hoki érdekel. Sportos, vékony srácok érdekelnek max 30-ig. Privátban várok üzenetet.
Helo mindenki ! Èn vegre ràszàntam magam a gloryba ùgy 2 hete , nemistudom nekem annyira nem adta ! Olyan mint egy beteg intezet ahol van pàr beteg homi ! Èn egy ottani bozonyàra fizetett nővel voltam a kabinba aki ki volt egve , ès baszàst sem elvezte , 5 perc utan letiplizett , mondvàn , hogy 1 óràja dugom
sorry , hogy birom ! Nők nem is voltak szinte , szerintem nem egy nagy szàm , inkàbb beteges , de lehet roszkor voltam ott .

Sziasztok! Budapesten járok Pénteken. A kora délutáni órákban keresek srácot, akivel kellemesen ki tudnám egészíteni az időmet. Közös hoki érdekel. Sportos, vékony srácok érdekelnek max 30-ig. Privátban várok üzenetet.

ma délután ki, merre tervez?
Glorycafe - 1091 BUDAPEST, Üllői út 61
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 06. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 06. kedd 17:47

az üllői úton mondtak egy sexmozit ahol vannak általában nők és párok is! tud valaki segiteni hol találnánk meg??
az üllői úton mondtak egy sexmozit ahol vannak általában nők és párok is! tud valaki segiteni hol találnánk meg??
glory cafeban volt ma /hetfo/ egy fiatal par 15-16 ora korul.
Sajnos, itt a legtöbb látogató homokos. Voltam már néhányszor, de egyre rosszabb a helyzet. Eleinte még akadt néhány páros, de mostanában csak egy-egy meleg pasas (ráadásul annak is az alja) lézengett. A zene olyan hangos volt, hogy még a filmeket se lehetett élvezni (a miniatűr képernyőn pláne), ráadásul az egyik "törzsmeleg" állandóan követett, meg lent dohányzott az alsó részen. Azt hiszem, a közeljövőben erre nem cseszek el 1.500 ft-ot. Elnéztem a Glory Cafe-ba is, az színvonalasabb sokkal, de annak meg a feelingje nem az igazi. Sok a "profi", én erre nem nagyon vagyok vevő. Jó lenne egy igazi gloryhole!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 05. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 05. hétfő 15:35

voltam a dob utcai moziba de ott csak meleg pasikat láttam
ki tud olyan helyet ajánlani ahol vannak nők és párok is? szeretnénk a párommal elnézni de csak kukkolásról lehet szó
voltam a dob utcai moziba de ott csak meleg pasikat láttam