glory cafe
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 05. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 05. hétfő 14:53
Törölt felhasználó (852827)

sziasztok tunatok valaki javasolni valami jo sexmozit ??
sziasztok tunatok valaki javasolni valami jo sexmozit ??
szerda délután?
Ma kora délutántól 13-15 között lenne időm párral,hölgyel mozizni.Privátban keress.Köszi.
Sziasztok
Még nem voltam ilyen helyen, de pénteken ráérnék, van pár képem az oldalon, van aki bevezetne ebbe a világba ?
Még nem voltam ilyen helyen, de pénteken ráérnék, van pár képem az oldalon, van aki bevezetne ebbe a világba ?

Sziasztok!
Soha nem voltam még, de esetleg ki jönne le velem?

Sziasztok! Csak az irjon aki tényleg komolyan is gondolja! Kinek lenne kedve ebbe a dologba egy teljesen kezdő, de nagyon kiváncsi fiuval találkozni? Sok mindent kiprobálnék, és nyitott vagyok!
szerda délután melyiket javasolnátok?
ma valaki ?
24 éves vagyok csatlakoznék párhoz

Mikor mész és meddig szoktál lent lenni?
(Ez egy válasz magic28 üzenetére (2016. 12. 02. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Én biztos megyek a Gloryba!
(Ez egy válasz peterk198822 üzenetére (2016. 12. 02. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ma este megy valaki esetleg Gloryba?
Sziasztok! Holnap du 15h-ra megyek glory-ba! Lány vagy pár? PM-et szívesen veszek.

hol van nyitva éjjel szexmozi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 09:30
Törölt felhasználó (1409522)

Hali ma ejszeka valaki szexmozi?24 ota utan?
Ma délután tervezel menni Glory-ba? Ha igen, akkor itt, vagy privátban jelezd, kérlek. Köszönöm.
Hali ma ejszeka valaki szexmozi?24 ota utan?
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este, 20 óra után párral- lánnyal ismerkednék!

Ma este megy pár valamelyik "műintézménybe"? Találkozzunk!!
Kedden mozi? Hölgynek,párnak átdugnám lyukon keresztül.Privát üzenetet várok.
Sziaszitok!
Jövő héten a Glóryban?
Várom az üzentet akk jön!
Zoleep
Jövő héten a Glóryban?
Várom az üzentet akk jön!
Zoleep