Kedden 17-18 körül elmegyünk 40/166/66 nagy mellű barátnőmmel a Dob utcába. Remélem lesz pár heteró bika, aki bőségesen meglocsolja

Ha ezt tudom, megyek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 06. vasárnap 18:44

Törölt felhasználó (1055602)

Most itt a gloryba hét pasi és egy punci sem...nem van jó ez íg
ja bocs a mega szöszi pultost leszámítva

Most itt a gloryba hét pasi és egy punci sem...nem van jó ez íg
ja bocs a mega szöszi pultost leszámítva

Sziasztok 23 eves Budapesti srac vagyok van kedve valakinek jonni velem Glory Cafeba?
27 eves pesti macis srac kiprobalna a szex mozit,meg sosem voltam.Esetleg cumizhatna valaki.Uzenetet irj.
Sziasztok ! Bevállalós szexpartneremmel csütörtök délután Budapesten szexmoziznánk valahol !
Véleményeket és útba igazitást szeretnék kérni . Hogyan müködik stb. Leveleket privibe kérem
Véleményeket és útba igazitást szeretnék kérni . Hogyan müködik stb. Leveleket privibe kérem
Sziasztok vasárnap érdemes a gloryba el látogatni?
nőnemű egyedek érdekelnének..

le mennék szex moziba hétfön vagy kedden ki tart velem? el megyek érted vagy értetek
06702444175
06702444175
sziasztok merre van Glorly Café bp en?
Köszönöm a tegnap esti párnak a dob utcai moziba nyújtott kabinos alakítást

Régi "glorysként" ma először megnézem az új mozit, a Glory Cafét.
40es,ápolt,sportos,hiperaktív pasi kellemes mérettel (21/5cm).
18 órától szívesen ismerkednék hölggyel,párral....
40es,ápolt,sportos,hiperaktív pasi kellemes mérettel (21/5cm).
18 órától szívesen ismerkednék hölggyel,párral....

A Glory café valóban egy kulturált hely! Lehet hogy csak nekem volt szerencsém, de amikor lent voltam volt lent egy pár, és egy hölgy is!
Valaki nem jön glory cafeba most? Lányok hölgyek?
Holnap dob utcában,pár v hölgy?Sportos 30-as pasit?15-17 óra között.
Hali! ma úgy néz ki le fogok menni a gloryba életemben először. Jó lenne klassz élményekkel haza jönni, szóval lányok,hölgyek esetleg ha terveztek menni írjatok privát üzenetet

Sziasztok, 27 éves fiatal, normális, intelligens, kedves pasi ismerkedne hölgyekkel, párokkal kölcsönös örömszerzés céljából, közös programokhoz, swingerhez, szexmozihoz Bp. és környékéről, az utazás kis távolságban megoldható, írj itt az oldalon privibe vagy a fred01@citromail.hu email címre. Ma délután illetve este a glóriban vagy a dobban valaki benne lenne ismerkedésben kölcsönös alapon? :P nem bánjátok meg

szia ha van kocsid eljösz és oké
Megy ma pár a Glory caféba? Én lent leszek 17 óra körül!
szombaton glorygafe-ba valaki?
Dob utcai szexkabinban ismerkednék hölggyel,vagy párral.