Helló Töki!
Ha Te egy ápolt, magas, sportos, férfias, tökös pasi vagy akit az asszony már nem tud lázba hozni, de egy ápolt faszi igen.
És izgat ha az autódban, parkban, moziban, extrém helyeken leszopnak, kinyalnak, ujjaznak, szopatnak, stb akkor jelentkezz és minden vágyad teljesülni fog.
Akkor írj!
Ha Te egy ápolt, magas, sportos, férfias, tökös pasi vagy akit az asszony már nem tud lázba hozni, de egy ápolt faszi igen.
És izgat ha az autódban, parkban, moziban, extrém helyeken leszopnak, kinyalnak, ujjaznak, szopatnak, stb akkor jelentkezz és minden vágyad teljesülni fog.
Akkor írj!

itt mindent megtalálsz róla: www.glorycafe.hu
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 15:24

sziasztok megtudnátok adni a glorynak a pontos cimet hol találom
Üllői ut 61.
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 15:24

Ma 17-től a Gloryban. Meg kell nézni a szuper kerek seggű lányt! De persze szimpatikus igényes pasi is jó lenne!

MA délután esetleg ?
Budapesten keresek párt ,vasárnap este a Glory Café - ban leszek este 18 óra körül .....
170 cm magas vagyok , 68 kg , 39 éves...
Interneten nem vagyok elérhető , 06702003836
170 cm magas vagyok , 68 kg , 39 éves...
Interneten nem vagyok elérhető , 06702003836
Jelen! Akár napközben is!

Ma Dob utca valaki? Még nem tudom mikor megyek (valószínűleg 5 után).
este glory?
Kabinban szopatnék
Szia. Ma megyünk a Gloryba 18 óra után, gyere és élőben kielégítem az érdeklődésedet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 11. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 11. szerda 16:07

Törölt felhasználó (803349)

Sziasztok... Full tapasztalatlan vagyok a témában, de elég érdeklődő vagyok... Pár alap motívumot felvázolna valaki, pár javaslattal, stb... ? Persze csak merő jóindulattal.
ma este a dob utcai szex moziba ki jönne el ?én ma tuti megyek 18:00 tol párok lányok pasik gyertek el 06702444175 masször pasi vagyok
Sziasztok... Full tapasztalatlan vagyok a témában, de elég érdeklődő vagyok... Pár alap motívumot felvázolna valaki, pár javaslattal, stb... ? Persze csak merő jóindulattal.
Csütörtökön hölgy vagy pár tervez menni valamelyik helyre?
Jön valaki most a Glory-ba?
Holnapra hölgy vagy párt keresek, akik eljönnének Velem egy nappali swinger rendezvenyre pesten!
Hali.. Ma valaki valamerre?
Párok glory?