Sportos, 180 magas, 71 kg, 30-as bicurious srác keres partnereket napközbeni találkozásra a Glory-ban.
Privátban írok...
(Ez egy válasz Bagheera üzenetére (2016. 05. 25. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 25. szerda 18:17

Holnap Pesten leszek. Fél 6 körül keresek saját korosztályból max 30-ig közös hokira partnert szexmozizáshoz. Csak sportos-vékony testalkatúak érdekelnek. Privát üzenetet várok!
Glorycafe-ban ma este egy nagyon csinos fiatal pár volt! Izgatóak voltak a kabinban! Szívesen csatlakoznék hozzájuk bármikor! Örültem, hogy párszor verte a farkamat a csinos feketehajú lány!
Sziasztok! Ma délutàn valaki ? Lànyok pàrok ?
szivesen kiprobálnám lenne pár,nö akikkel elmehetnék? én fiatal pasi vagyok jo mérettel..fejér megye..levelet
Sziasztok,
Esetleg mostanaba lenez Valaki?
Esetleg mostanaba lenez Valaki?
Szia mikorfele érkeztek meg gloryba?
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2016. 05. 25. szerda 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 25. szerda 23:04

Holnap (csütörtökön) 14-16 körül elmegyünk a Gloryba, 42/166/67 nagy mellű, szőke kedvesemmel. Hetero férfiak érdeklődést szívesen vesszük.
Holnap (csütörtökön) 14-16 körül elmegyünk a Gloryba, 42/166/67 nagy mellű, szőke kedvesemmel. Hetero férfiak érdeklődést szívesen vesszük.
Holnap Pesten leszek. Fél 6 körül keresek saját korosztályból max 30-ig közös hokira partnert szexmozizáshoz. Csak sportos-vékony testalkatúak érdekelnek. Privát üzenetet várok!
Sziasztok hölgyekhez és párokhoz szólna kérdésem. Ma megy le valaki gloryba?
Sziasztok! A Dob utcában (nem a szexmoziban) találkoznék most egy bevállalós hölggyel. forroverunot@gmail.com címen eléhető vagyok!
Köszi a párnak a dobbol ma délután

Ha hozod a feleséged, én benne lennék
(Ez egy válasz ogrexx üzenetére (2016. 05. 24. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Hölgy,pár tervezi valamelyik szexmozit vagy gloryt mostanában?
Sziasztok. Ma du 4 körül dob u? én magas uni bi vagyok
Sziasztok! Keressük azt a párt, akikkel ma délután 19-óra körül lent voltunk a Dob utcába, írjatok privit...

Törölt felhasználó (923646)

Sziasztok kedden délután kb 18:00 le mennénk a dob utcai szex shop ba szivesen látnánk párokat.lányokat,pasikat hivjatok fel és meg beszéljük
06702444175
06702444175
Hello!hölgy/pár társaságát keresem...kérlek belső üzenetet küldj...
Sziasztok! Elnézést az offtopic miatt, szeretnék (pasi) a Dob utcai szexmozi közelében egy izgató, bevállalós nőt farokvégre kapni. Várom jelentkezésedet itt, vagy emailen: forroverunot@gmail.com
Sziasztok kedden délután kb 18:00 le mennénk a dob utcai szex shop ba szivesen látnánk párokat.lányokat,pasikat hivjatok fel és meg beszéljük
06702444175
06702444175