Kedden kora délután hölgy vagy pár megy a dob utcaiba vagy a gloryba?
Sziasztok! Ma du/este 5-6-tól valamelyik szexmoziba megy hölgy, pár, esetleg lányos travi? Írjatok!
Sziasztok. Budapesten szerdán reggel (06.22) 7 órától 12-ig keresek párt lányt. Írjon akinek szimpatikus lennék. Hozzunk össze egy találkozót és érezzük jól magunkat.
Ma délután 4-től Glory cafe.

Üzeneted érkezett
(Ez egy válasz Boyy23 üzenetére (2016. 06. 07. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 07. kedd 12:27

Sziasztok Érden vagy töle nem messze lánnyal, párral ismerkednék mára is!
Csatlakozhatok?
(Ez egy válasz iwantit üzenetére (2016. 06. 07. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 07. kedd 18:10

Sziasztok!
Szombaton nap közben szerintetek van élet valamely moziban? Dob utcában jártam párszor, de leginkább csak fiúk voltak. Ez a variáció viszont nem vonzz. Gloryban esetleg szokott lenni pár vagy lány napközben aki ismerkedne? Nincs semmi elvárás, ha csak megiszunk 1-w italt és jót beszélgetünk, az sem gond, de ha beindul a kémia, több is lehet.
Ha valaki ismerkedne, akkor "do not hesitate to contact me!"
István
Szombaton nap közben szerintetek van élet valamely moziban? Dob utcában jártam párszor, de leginkább csak fiúk voltak. Ez a variáció viszont nem vonzz. Gloryban esetleg szokott lenni pár vagy lány napközben aki ismerkedne? Nincs semmi elvárás, ha csak megiszunk 1-w italt és jót beszélgetünk, az sem gond, de ha beindul a kémia, több is lehet.
Ha valaki ismerkedne, akkor "do not hesitate to contact me!"
István
Mára keresnénk szexmozi látogatáshoz párokat
Sziasztok, ma este dob utcába vki? Kíváncsi bi vagyok, párt, hölgyet vagy egyéb izgalmat keresek
Budapesten péntek este (06.17) hova érdemes elmenni? swinger klub vagy sexmozi? Tud valaki valami jó helyet ? Mi fiatal pár vagyunk és párt vagy lányt keresnénk.
Németország - Lengyelország mérkőzéshez lányok? Párok?
Ma is Glory cafe 18 órától, főleg ha csini pár is lesz! :P
Ma délutan megnézzük a Glory Cafet még nem voltunk
18:00-20:00 között ott leszūnk gyertek!!!
18:00-20:00 között ott leszūnk gyertek!!!
Kezdő bi ként kipróbálnám a közös orált veled. Még soha nem szoptam, de a glory cafe-ban tetszett amit legutóbb láttam - s tapasztaltam. Egy srác a falon keresztül úgy leszopott, ahogy még csaj soha..
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 15. szerda 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 15. szerda 02:03

Törölt felhasználó (1165182)

Nos egy filmnézés közben kölcsönös ORÁL :-P?
Nos egy filmnézés közben kölcsönös ORÁL :-P?
17 órától Glory cafe...

Ma 18 óra után Glory, igényes, szimpatikus pasi érdekelne...

Sziasztok! Ma délután a dob utcában huncutkodnék, Bi pasi orálra?
Ha pár vagytok, a nőt is kinyalom és ő is dolgozhat rajtam. Ha a nő csak nézi az is ok.
Szimpatikus pasinak akár egyoldalúan is szopnék.
Ha pár vagytok, a nőt is kinyalom és ő is dolgozhat rajtam. Ha a nő csak nézi az is ok.
Szimpatikus pasinak akár egyoldalúan is szopnék.
Pénteken délután glory vagy dob moziba tervezi hölgy vagy pár?30-as spirtos pasi vagyok.
Ma párommal ellátogattunk a dob utcai mozi, sajnos korán mentünk, nem tudtuk hogy csak 2 től van nyitva. Átmentünk a király utcai moziba. Sajnos nem nyerte el tetszésünket! Egy férfi volt bent. Majd mikor párom elkezdett szopni elkezdte verni ő is! Eddig eléggé élveztük, majd megjelent még két férfi. Ekkor párom már frusztrálva érezte magát, mint egy gazella akit a ragadozók körbe vesznek. Rájöttünk, hogy ha lett volna ott még egy pár (fiú,lány) jobban éreztük volna magunkat! Ha lenne olyan pár aki eljönne velünk moziba és csak egymás előtt pettingelnénk vagy sexelnénk kérem üzenjen. Kezdők vagyunk, nem szeretnénk semmit elkapkodni. Sziasztok!!!!
Ma hölgy vagy pár csatlakozna hozzám sexmozi latogatashoz?