!
Valaki ma esetleg napközben eljönne velem?? Irj uzenetett ha igen
Fiatal pár vagyunk, megyünk ma a Glory Cafeba. Társkeresőbe van képünk is. Van itt olyan pár vagy lány aki csatlakozna hozzánk?
valaki elkisérne sexmoziba hölgyek párok ??
Sziasztok! Szombat délután ellátogatnék a gloryba délután 3 körül. Lenne kedve valakinek elkísérni? Saját korosztályban gondolkodom
Pénteken a dob utcai moziba párhoz hölgyhöz csatlakoznék.15-16 óra körül.
Érdeklődnék, hogy ma ki/kik terveznek innen menni valamelyik moziba, és ha igen, hova?

Ha megy pár ma a gloryba, én is lenéznék, föleg ha pasit szeretnének pluszba.
Sziasztok! Megy ma hölgy vagy pár a gloryba? Lenéznék délután ha lesz valaki ott.
Gyuri barátom most indul egy 40-es csinos hölggyel a Gloryba, akit érdekel indulhat, fél óra múlva érkeznek!
valaki a Gloryba most?
Köszi Timi
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 02. szombat 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 19:15

Törölt felhasználó (1217132)

Nem. Most hívtam a Gloryt, 6 pár van lent, pasi meg alig. Menj oda ma ha dugni akarsz! Én majd hétvégén leszek csak!

Nem. Most hívtam a Gloryt, 6 pár van lent, pasi meg alig. Menj oda ma ha dugni akarsz! Én majd hétvégén leszek csak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 02. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 16:41

Törölt felhasználó (1138642)

Dobba is jársz Timike?
Hétfőn szopnék -szopatnék pesten wave
Sziasztok, mi egy fiatal (18,21) eves par vagyunk, csinaltunk par kepet nektek. Szivesen beveszunk valalkozo szelkemu es testu holgyeket 3. Nak.

Dobba is jársz Timike?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 02. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 16:37
Törölt felhasználó (1217132)

Oda nehezen, mert hétfőig zárva. A Gloryban van ma párok napja, de ma nem tudok menni, tegnap voltam.
Oda nehezen, mert hétfőig zárva. A Gloryban van ma párok napja, de ma nem tudok menni, tegnap voltam.
(Ez egy válasz lyáhim üzenetére (2016. 01. 02. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedűs gyula uti szexmozi holnap este??
Dob u.ba megy ma pár?
Hová lehet menni ilyen hidegben, fényes nappal egy kis kukkolásra? Hajógyárin sokan vannak. :( Budai hegyekben valaki egy kis eldugott rész esetleg?