Ma párommal ellátogattunk a dob utcai mozi, sajnos korán mentünk, nem tudtuk hogy csak 2 től van nyitva. Átmentünk a király utcai moziba. Sajnos nem nyerte el tetszésünket! Egy férfi volt bent. Majd mikor párom elkezdett szopni elkezdte verni ő is! Eddig eléggé élveztük, majd megjelent még két férfi. Ekkor párom már frusztrálva érezte magát, mint egy gazella akit a ragadozók körbe vesznek. Rájöttünk, hogy ha lett volna ott még egy pár (fiú,lány) jobban éreztük volna magunkat! Ha lenne olyan pár aki eljönne velünk moziba és csak egymás előtt pettingelnénk vagy sexelnénk kérem üzenjen. Kezdők vagyunk, nem szeretnénk semmit elkapkodni. Sziasztok!!!!
Ma hölgy vagy pár csatlakozna hozzám sexmozi latogatashoz?
pár,nö akivel elmehetnék esetleg? jo méretü fiatal pasi vagyok...
Sziasztok!
Szombaton nap közben szerintetek van élet valamely moziban? Dob utcában jártam párszor, de leginkább csak fiúk voltak. Ez a variáció viszont nem vonzz. Gloryban esetleg szokott lenni pár vagy lány napközben aki ismerkedne? Nincs semmi elvárás, ha csak megiszunk 1-w italt és jót beszélgetünk, az sem gond, de ha beindul a kémia, több is lehet.
Ha valaki ismerkedne, akkor "do not hesitate to contact me!"
István
Szombaton nap közben szerintetek van élet valamely moziban? Dob utcában jártam párszor, de leginkább csak fiúk voltak. Ez a variáció viszont nem vonzz. Gloryban esetleg szokott lenni pár vagy lány napközben aki ismerkedne? Nincs semmi elvárás, ha csak megiszunk 1-w italt és jót beszélgetünk, az sem gond, de ha beindul a kémia, több is lehet.
Ha valaki ismerkedne, akkor "do not hesitate to contact me!"
István
Sziasztok Érden vagy töle nem messze lánnyal, párral ismerkednék mára is!
Sziasztok
Nem tudjatok hogy Miskolcon van ez a mozi?
Nem tudjatok hogy Miskolcon van ez a mozi?
Sziasztok 37 éves masször pasi vagyok ma délután alkalmi barátnőmmel le megyünk a Glory hal -ba szivesen látunk párokat lányokat pasikat 06702444175 mi kb du 18:00 kor megyünk le
( tartok )
Telefonos helyesírási hibák
)
Telefonos helyesírási hibák

Kíváncsiságból elmennék. Több helyen olvastam hogy jó a hely és több olyan megjegyzést hogy Nem..
Mikor érdemesebb elmenni?
Tudom nem lehet előre megmondani milyen társaság jön össz, ezért HA? Létezik ?? Hölgy vagy pár??? Aki nem veszi rossz néven hogy velük tart , akkor irj rám és nézzünk el együtt..
Mikor érdemesebb elmenni?
Tudom nem lehet előre megmondani milyen társaság jön össz, ezért HA? Létezik ?? Hölgy vagy pár??? Aki nem veszi rossz néven hogy velük tart , akkor irj rám és nézzünk el együtt..
sziasztok lesz ma lent innen valaki gloryban?
Megy má pár valamelyik szex moziba Pesten? Olyan pár érdekelne aki pasit is be venne harmadiknak!
Sziasztok! Dob utcába jön ma pár? 17-18-óra ?
Haho!
Ma este glory? Valaki tervezi 8-fel9 korul?
Ma este glory? Valaki tervezi 8-fel9 korul?
Holnap dél körül vagy kora délután szexmozi valaki?

Szia!
Meddig maradtok? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 01. szerda 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 01. szerda 05:45
Meddig maradtok? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 01. szerda 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1374332)

sziasztok csütörtökön délután 16:00 tól amatör szex bulit tartunk a glory cafe ba gyertek el nem bánjátok meg hozom magammal a 40 éves szex függö barátnőmet
sziasztok csütörtökön délután 16:00 tól amatör szex bulit tartunk a glory cafe ba gyertek el nem bánjátok meg hozom magammal a 40 éves szex függö barátnőmet
szivesen elmennék egyszer kiprobálni...valaki belevinne a jóba?Levelet
Sziasztok! A Dob utcában (nem a szexmoziban) találkoznék most egy bevállalós hölggyel. forroverunot@gmail.com címen eléhető vagyok!
Ma Gloryba megy le pár, akinek a hölgytagja nyitott más férfiakra is?

Ma a hölgyek közül valaki glory?
(Ez egy válasz Alsmi123123 üzenetére (2016. 05. 30. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 30. hétfő 12:15

Sportos, 180 magas, 71 kg, 30-as bicurious srác keres partnereket napközbeni találkozásra a Glory-ban.