Van most lentt valaki a Glory-ba? Ha érdemes egy òra mulva ott vagyok!
Csak párt keresünk ma estére.
Glorycafe, jonnetek?
(Ez egy válasz Brajli72 üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Tervezi ma valaki(kik) a lemenetelt a Gloryba?
Tervezi ma valaki(kik) a lemenetelt a Gloryba?
17 órára ott vagyok!!!
Ma napközben hol van mozi?
Sziasztok! Gloryba mennék, még nem voltam. Ma este valaki aki körbevezet?
Sziasztok!
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este szívesencsatlakoznék párhoz!

SSziasztok! Vasarnap mikor mentek a gloryba ? Megyek en is
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2016. 04. 07. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 07. csütörtök 15:20

Sziasztok !
Vasárnap a feleségemmel meglátogatjuk a helyet ! Reméljük találkozunk olyan kezdeményező HETERO pasival, aki egy kis beszélgetés után hozzá is mer érni hölgytagunkhoz, aki miniszoknyában lesz ! Szivesen vennénk bi hölgytagú vékony alkatú pár közeledését is !
Vasárnap a feleségemmel meglátogatjuk a helyet ! Reméljük találkozunk olyan kezdeményező HETERO pasival, aki egy kis beszélgetés után hozzá is mer érni hölgytagunkhoz, aki miniszoknyában lesz ! Szivesen vennénk bi hölgytagú vékony alkatú pár közeledését is !
Sziasztok !
Indulunk a Gloryba...

Néhány kiéhezett, de szótlan, sótlan perverz már szokott lent lézengeni olyankor is.
Más nem nagyon. (Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2016. 04. 05. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 05. kedd 10:11
Más nem nagyon. (Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2016. 04. 05. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerda 16-17 körül van élet a Gloryban? Párom 42/166/66, nagy mellű szőke nő.
Gloryba 14:00 óra körül hölgy v pár lesz ma?
Tolna megyében holnap az az szerda estére keresünk extra méretű fiút csak a farokméret számít akinek minimum 20-cm-es a farka írjon! A hölgy 29 éves nagyon sexy dekoratív nimfomán! Várjuk a leveleket! Csak nagyméretűek írjanak!
Szerda 16-17 körül van élet a Gloryban? Párom 42/166/66, nagy mellű szőke nő.
Milyen a glory? Privatban irhatna aki már volt ott! Esetleg hölgyet vagy párt elkisérnék, elvinnék!
Sziasztok ,pénteken párként lemennénk a Gloryba.csinos 38 éves ,kerek fenekű, fekete démonom kellene ráncbaszedni méretes szerszámmal.képet tudunk küldeni mailban
Kedves párod nem elég normális hozzá?
Vagy csak egy kis kilengés lenne? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 03. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 03. vasárnap 23:30
Vagy csak egy kis kilengés lenne? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 03. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1213682)

Sziasztok,én még eddig nem voltam ilyen moziban,de szeretnék elmenni normális partnerrel,partnerekkel...
En holnap megyek a gloryba ! Jonne velem valaki aki volt màr ott ?