Szia.
Ma is biztos sokan lesznek, mert én leszek műsorban!
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2016. 04. 01. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 01. péntek 21:42
Ma is biztos sokan lesznek, mert én leszek műsorban!

A Gloryba mikor érdemes menni? Mikor van több hetero férfi 42 éves páromnak?

Szia gyertek ma este biztos hogy szép számmal lesznek pasik akik kényeztetnek a párod
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2016. 04. 01. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 01. péntek 21:42

Sziasztok Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi illetve hosszú távú szexkapcsolat kialakításában is, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, értelmes pasit kerestek
írjatok nyugodtan privibe vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre

18 óra körül ma újra Glory.
Hegedüs mozi milyen?Ma ott leszek a környéken.Lenéznék ha érdemes.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Ma kora délután voltunk a Gloryba, nagyon jól éreztük magunkat, máskor is megyünk volt nagyfarkú beszállópasi is.Volt még lent két pár , én a páros férfi tagja elmentem megkukkolni őket
A fiatalabb pár be vett pasit , míg az idősebb pár csak egymással volt elfoglalva. Jó volt kukkolni őket

Párt kukkolnék! 30-as biszex jólszituált pasi vagyok.

Holnap dobmoziba 14-16 -között sportos 30-as pasiként átlógatnám a farkam egy kis játszadozásra.
Fél kettő körül a gloryban leszünk ismerkednénk
Ma 17 órától lenézünk a Gloryba. Ápolt, értelmes pasi esetleg?

Hölgyet v párt vinnék gloryba v ha tudtok vmi jobbat oda! Nálam is van hely, az autoban is lehet
irjatok, priviben dobok számot es megbeszeljuk

Sziasztok, valaki ma Dob utca?
Vagy Glory-ba tervez valaki valami akciót?
Vagy Glory-ba tervez valaki valami akciót?

Szia Üllői úti Glory cafe tökéletes hely , ilyen dolgokhoz, szárazon nem fogsz maradni
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 25. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 25. péntek 22:16

Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok..Erika vagyok....Szexmoziban szeretném ha mellém ülnétek és a farkatokat a kezembe adnátok..Én pici miniszoknyában leszek bugyi nélkül...Hová és mikor érdemes menni....Puszi Erika..
Parok/holgyek. Glory caffe most? Nincs nyuzsges, egyedul vagyok es a pultossal beszelgetek
varlak titeket

Hölgyeket kérdezném ma valaki nem jönne le velem glory caffeba?
Sziasztok ma estére valaki mozi?? Győrben??? Lányok!
Szia! Gyere ma! Ha gondolod viszlek és hozlak is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 27. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 27. vasárnap 11:36
Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok...Voltunk a dob utcában,nagyon izgi..Még a hajam is olyan lett ..A glory cafeban lehet,hogy egyedül megyek..Úgy jobban el tudom magam engedni...Szép napot...