Mára kukkolot?
Írtam üzit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 11. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 11. péntek 18:43
Törölt felhasználó (1308722)

sziasztok 45-éves csinos szexi feleség vagyok,szeretnék egy gloryhol-os élményt átélni .jó lenne többen dugnátok át egymás után,ez érdekes lehet.irjátok meg mikor,hol.
sziasztok 45-éves csinos szexi feleség vagyok,szeretnék egy gloryhol-os élményt átélni .jó lenne többen dugnátok át egymás után,ez érdekes lehet.irjátok meg mikor,hol.
Sziasztok! Szerdán 4kor volt valaki a dob utcai szexmoziban?
Sziasztok!Ápolt pár ma a Dob utcai moziba?

Újbudai biszex hölgyből, és Hetero úrból álló pár vagyunk ! Ma estére keresnénk erotikus programot, ehhez várunk ötletet Hetero, nemdohányzó ÚJBUDÁN - BUDAFOKON hellyel rendelkező férfitól. Ami érdekelne bennünket : erotikus játék, privát meztelen szaunázás, fürdőzés, egy nyilvános hely ( mozi, Pub....stb )eldugott boxában beszélgetés, simogatás, és persze utána szex !!! Ehhez várunk ötlet dús jelentkezőt!!!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal vagy akár kukkolnék is
188 cm , 108 kg, barna szem, fekete rövid haj, KREOL bor. Varom a leveleket

A szombat az szombat

A szombat az szombat
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 07:55

Törölt felhasználó (1302942)

Sziasztok!
Még sose voltam de kipróbálnám! Férfival vagy nővel egyaránt.
Dob utcai mondjuk? Vagy tudtok jobbat pesten?
Ma kora délután készül pár, vagy hölgy a glory-ba?
Újbudai biszex hölgyből, és Hetero úrból álló pár vagyunk ! Ma estére keresnénk erotikus programot, ehhez várunk ötletet Hetero, nemdohányzó ÚJBUDÁN - BUDAFOKON hellyel rendelkező férfitól. Ami érdekelne bennünket : erotikus játék, privát meztelen szaunázás, fürdőzés, egy nyilvános hely ( mozi, Pub....stb )eldugott boxában beszélgetés, simogatás, és persze utána szex !!! Ehhez várunk ötlet dús jelentkezőt!!!
Ma dob utcába 14-15 óra között szívesen át dugnám a lyukon,lenne aki játszana vele?/hölgy,pár/
Sziasztok!
Helyileg hol tervezitek? Valamelyik Pesti műintézményben vagy egyéb helyen?
Érdekelne a dolog....
Esetleg dobjatok egy privát üzit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 07. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 07. hétfő 21:43
Helyileg hol tervezitek? Valamelyik Pesti műintézményben vagy egyéb helyen?
Érdekelne a dolog....
Esetleg dobjatok egy privát üzit!

Törölt felhasználó (1186482)

Szombatra kukkolot keresunk!!
esetleg egy kis erotikus jatekra beveszünk

Sziasztok!
Szombatra kukkolot keresunk!!
esetleg egy kis erotikus jatekra beveszünk

Ja nem irtam hogy a Dob utcai műintézményben lesz a buli én már 18órátol lent leszek

Szió!
A csütörtöki forgatásra esetleg várhatóak párok vagy beválalós lányok akikel lehetne egy kicsit rosszalkodni?
A csütörtöki forgatásra esetleg várhatóak párok vagy beválalós lányok akikel lehetne egy kicsit rosszalkodni?

Ma 19 órára lenézek a Gloryba, pasikon kívül nő is érdekelne!

17:30-ig voltam,de csak pasik voltak...Talán legközelebb szerencsém lesz?!
Szia irtam