Törölt felhasználó (933338)

Perverzen csak.
Régi vágy hogy megdugja egy óriás farkú, néger vagy roma pasi elöttünk és szexmoziba mindenki elött.
Ha elintézed elötte Te is megdughatod.
Régi vágy hogy megdugja egy óriás farkú, néger vagy roma pasi elöttünk és szexmoziba mindenki elött.
Perverzen csak.
A Gloryban van zárható szoba vagy valami nagyobb ágy? A képeken nem nagyon látszik ilyen alkalmatosság.
Sziasztok! Szivesen ismerkednek holgyekkel parokkal. Roviden rolam: fiatal pasi vagyok, 188cm , 110kg, barna szem, fekete rovid haj, kreol bor, igenyes megjelenes

szombat este a glorycafeban voltak párok?
tegnap csak pasik gyülekezete volt...
Sziasztok!
Szeretnek lemenni glory caffee-ba. Meg nem voltam. Lenne valaki az idegenvezetom? Parral szivesen ismerkednek hetero alapon.
Szeretnek lemenni glory caffee-ba. Meg nem voltam. Lenne valaki az idegenvezetom? Parral szivesen ismerkednek hetero alapon.
ha van kedved lenézhetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 29. hétfő 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 29. hétfő 17:18

Törölt felhasználó (1260482)

Ma megy valaki le a Dob utcába?
Tervez holnapra valaki a Glory caffe látogatást? hölggyel, párral találkoznék.
Azt hiszem átszokok a Gloryba

Szombat este tuti volt a táncos csajszi
,az utánna következő cumika is finom volt az utolsó nagy kabinban
köszönet a leányzónak..

Ma megy valaki le a Dob utcába?
Ma valaki egy kezdövel ezen a téren?
Kár, hogy vasárnap délelőtt/dél körül nincs nyitva... :(
Sziasztok! Mikor mentek legközelebb?
15-16 óra között hölgy vagy pár lesz lennt a dob moziban ma?Szívesen átdugnám a farkam nekik!
Dob utcába valaki?
Holnap mennek valakik a Glory-ba??
Párok mennek ma a dob utcába??