Szexmozi, Glory helyek (össze futunk?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Te is oda jársz? Te hova jársz? Mikor? s nem futunk össze?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 463 464 465 466 467 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1845   2015. 10. 16. péntek 18:52
X Törölt felhasználó (1649)
Ma valaki jön a Glory-ba??
#1844   2015. 10. 16. péntek 06:00
lightsex lightsex
Osszegzes a tegnaprol! Erkezett egy par 7 elott, be is vetettek magukat az egyik koztes kabinba, ahol korben kivulrol lehet belogatni. Gyorsan nagy erdeklodes kerekedett. Es a kedvere valo peniszeket szepen sorban le is apolta!
A hely tiszta, kulturalt. Az elozoekben folytatott vitak/felelmek alaptalanok. Szazazor igenyesebb es kilturaltabb mint barmelyik masik műintézmény!! Jovoheten is biztos lenezek!
#1843   2015. 10. 15. csütörtök 18:06
lightsex lightsex
Sehol senki? En most ertem le egy fel oraja, reszese voltam egy jo kis rudtanc bemutatonak! De parok sajnos nincsenek. Valaki tervezi hogy benez ma?
#1842   2015. 10. 15. csütörtök 11:07
Dorka mama Dorka mama
Én mindenkinek azt javaslom, személyes tapasztalatok alapján ítélje meg az új helyet, és ne mások valós vagy kamu hozzászólásai alapján. Például, ha jól tudom, itt úgy vannak kialakítva a kabinok, hogy felül is mindegyiken van ablak, vagyis látod, ki van a másik kabinban, nem kell találgatnod.
(Ez egy válasz sherank üzenetére (2015. 10. 14. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 14. szerda 20:04
Vigyázzatok, mert a tulaj nem az "egyenesség" melegágya. A Dob utcában pl azt csinálta, hogy az ismerősét (nő) beküldte a kabinba, a sok magányos róka rácsapott, mint gyöngytyúk a forró t@konyra, ugye nem látva ki van a fal túloldalán. Aztán jött a jéghideg felismerés, mikor a "babzsákot" a sörte böködte...
A lány, ott csak néző volt! smile Páran nem érezték jól magukat az élmény után. Szóval bármi lehet, senki ne csodálkozzon, ha az ismerősök viszont látják.
#1841   2015. 10. 15. csütörtök 07:16
lightsex lightsex
Ma valaki a Glory Cafe-ba? Éányok/párok?
5-körül?
Sportos ffi 19/5.
#1840   2015. 10. 14. szerda 20:04
sherank sherank
Vigyázzatok, mert a tulaj nem az "egyenesség" melegágya. A Dob utcában pl azt csinálta, hogy az ismerősét (nő) beküldte a kabinba, a sok magányos róka rácsapott, mint gyöngytyúk a forró t@konyra, ugye nem látva ki van a fal túloldalán. Aztán jött a jéghideg felismerés, mikor a "babzsákot" a sörte böködte...
A lány, ott csak néző volt! smile Páran nem érezték jól magukat az élmény után. Szóval bármi lehet, senki ne csodálkozzon, ha az ismerősök viszont látják.
#1839   2015. 10. 13. kedd 18:42
jbikeforest jbikeforest
Én szivesen várlak titeket. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 13. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (8156)
2015. 10. 13. kedd 18:16
Sziasztok most mennék az új Gloryba valakinek info most onnan?
#1838   2015. 10. 13. kedd 18:40
jbikeforest jbikeforest
Egy táncos lány és pár szingli pasi. Egy pár állitólag várható meg egy lány. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 13. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (8156)
2015. 10. 13. kedd 18:16
#1837   2015. 10. 13. kedd 18:23
tibor.36 tibor.36
Sziasztok. Holnap este párhoz csatlakoznék. Tibor vagyok, 37 éves, budapesti pasi. wink
#1836   2015. 10. 13. kedd 18:16
X Törölt felhasználó (8156)
#1835   2015. 10. 13. kedd 05:28
X Törölt felhasználó (923646) VIP
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Kata és Krisztián
ma estére keresünk utazni tudó pasit mi Pest megye Aszód mellet lakunk
helyünk van nem fogod meg bánni hogy el jössz
csak a hölgy örömére kellene be szálni
tel:06702444175
#1834   2015. 10. 13. kedd 05:28
X Törölt felhasználó (923646) VIP
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Kata és Krisztián
ma estére keresünk utazni tudó pasit mi Pest megye Aszód mellet lakunk
helyünk van nem fogod meg bánni hogy el jössz
csak a hölgy örömére kellene be szálni
tel:06702444175
#1833   2015. 10. 12. hétfő 23:28
X Törölt felhasználó (888615)
Azt hiszem, a napokban már én sem hagyhatom ki, le kell nézzek... smile
#1832   2015. 10. 12. hétfő 23:09
X Törölt felhasználó (934834)
Szerintem meg nagyon is összekevered. Az egyik törvény 1999-es a másik 2013-as Ha nem tudsz eligazodni a jogban keress egy szakembert.
Ami a vendégeket illeti, ma is volt lent pár, hiszen őket is várják és nagyszerűen érezték, éreztük magunkat.
További jó szórakozást nektek is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1131622)
2015. 10. 12. hétfő 20:05
Szerintem nem keverem össze. Keress rá.

A második részre nem kaptam választ.

De esztelen a vita, ha nem várnak párokat, akkor nem. Glory lány lemegy a vibrivel, a többit meg a pasik elintézik egymást közt.

Jó mulatást.
#1831   2015. 10. 12. hétfő 20:05
X Törölt felhasználó (1131622)
Szerintem nem keverem össze. Keress rá.

A második részre nem kaptam választ.

De esztelen a vita, ha nem várnak párokat, akkor nem. Glory lány lemegy a vibrivel, a többit meg a pasik elintézik egymást közt.

Jó mulatást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 12. hétfő 14:12
Szuper, köszi.

Akkor még azt megmagyarázod, ha ilyen jó vagy jogászatból, hogy a jogtár szerinti leírás pontosan mit jelent?
"A szerzőt megillető jogok:

személyhez fűződő jogok illetve
vagyoni jogok"

Mert ez alapján a szerzői jogokról ha lemondok, akkor abban benne van a személyi jog is. De szívesen meghallgatom a véleményedet erről is.

Illetve az is érdekelne, hogy miért van szükség ezt kiírni. A majd egyszeri forgatáson lehet aláíratni ilyet, ha meg én csak lemennék, miért kéne ilyen feltételekkel?
#1830   2015. 10. 12. hétfő 19:10
betalál betalál
szonbaton voltunk jo volt párom kielégult és én is
#1829   2015. 10. 12. hétfő 14:24
Összekevered a személyi (szerzői) és a személyiségi jogokat. A kettő nem ugyanaz, nem is ugyanaz a törvénycikkely határozza meg. Azért is kell kiírni, mivel vannak olyan vendégek, akik kifejezetten szeretik megörökíteni azt, amit csinálnak. Ilyen a Dob utcában is előfordul. Engem is felvettek már, miközben a hölgy cumizott. Teljesen amatőr felvétel a férj részéről...Ezért kell kiírni, mert nem jár nekem semmilyen jogdíj abból amit kezdenek vele. Az ő dolguk.
De nem tartalmazhat a felvétel azonosításra alkalmas részt.
Szerintem a kiírás helyes, megfelel a jogszabályi háttérnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 12. hétfő 14:12
Szuper, köszi.

Akkor még azt megmagyarázod, ha ilyen jó vagy jogászatból, hogy a jogtár szerinti leírás pontosan mit jelent?

vagyoni jogok"

Mert ez alapján a szerzői jogokról ha lemondok, akkor abban benne van a személyi jog is. De szívesen meghallgatom a véleményedet erről is.

Illetve az is érdekelne, hogy miért van szükség ezt kiírni. A majd egyszeri forgatáson lehet aláíratni ilyet, ha meg én csak lemennék, miért kéne ilyen feltételekkel?
#1828   2015. 10. 12. hétfő 14:12
X Törölt felhasználó (1131622)
Szuper, köszi.

vagyoni jogok"

(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (934834)
2015. 10. 12. hétfő 09:42
"A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó SZERZŐI JOGAIKRÓL teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak."

Kedves mindenki!
Kiemeltem a lényeget. Nem a személyiségi jogokat érinti, hanem a szerzőit, vagyis, az ott készült felvételek után nem jár semmilyen juttatás. Nem arról van szó, hogy amit csináltok, azt felveszik és kiteszik a netre. Ez továbbra is törvénybe ütközik, csak az írásos hozzájárulásotokkal lehetséges. Ha pedig a filmforgatásra mentek, akkor a törvény értelmében ki kell takarni minden, azonosításra alkalmas részt.
Előbb értelmezni kellene a leírtakat, utána véleményezni.
Jó szórakozást mindenkinek aki ellátogat oda!
Üdv: Robi
#1827   2015. 10. 12. hétfő 10:24
Kriszkiváncsi Kriszkiváncsi
Szerda délután voltam a glory cafeban, nekem tetszett!
Jó a hely kialakítása, jó a gondolat, igaz, még kevesen vannak, elég steril a hely, nincs romlott hangulata smile
Remélem megismerik az emberek a helyet, és ez változik...
Fél 5 körül egy szexi lány buja táncot lejtett nekem a rúdnál...izgató volt!!!

Glorys-lány mikor mész ma? Kiváncsi lennék a bemutatódra!
#1826   2015. 10. 12. hétfő 09:42
"A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó SZERZŐI JOGAIKRÓL teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak."

Kedves mindenki!
Kiemeltem a lényeget. Nem a személyiségi jogokat érinti, hanem a szerzőit, vagyis, az ott készült felvételek után nem jár semmilyen juttatás. Nem arról van szó, hogy amit csináltok, azt felveszik és kiteszik a netre. Ez továbbra is törvénybe ütközik, csak az írásos hozzájárulásotokkal lehetséges. Ha pedig a filmforgatásra mentek, akkor a törvény értelmében ki kell takarni minden, azonosításra alkalmas részt.
Előbb értelmezni kellene a leírtakat, utána véleményezni.
Jó szórakozást mindenkinek aki ellátogat oda!
Üdv: Robi
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 11. vasárnap 18:28
Semmi rosszindulat nincs benne, az én szövegem annyi volt, hogy titeket zavar-e, a többi idézet volt. Ha rosszindulatúnak látod a házirendet, akkor értem a mondatodat, amúgy nem. Ha nem látod annak, akkor meg miért feltételeztél rosszindulatot?

A honlap hónapok óta üzemel, tartalom került fel pár napja, szerintem volt rá idő, hogy ki legyen találva. A nyilván nem vonatkozik arra hogy ha én lemegyek, számomra nem látható, nem egyértelmű. Neked miért az? Ez van leírva.

... 463 464 465 466 467 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 09. szombat
Üzenetek: 11125db
Utolsó üzenet: ma 18:32

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!