Ma valaki jön a Glory-ba??
Osszegzes a tegnaprol! Erkezett egy par 7 elott, be is vetettek magukat az egyik koztes kabinba, ahol korben kivulrol lehet belogatni. Gyorsan nagy erdeklodes kerekedett. Es a kedvere valo peniszeket szepen sorban le is apolta!
A hely tiszta, kulturalt. Az elozoekben folytatott vitak/felelmek alaptalanok. Szazazor igenyesebb es kilturaltabb mint barmelyik masik műintézmény!! Jovoheten is biztos lenezek!
A hely tiszta, kulturalt. Az elozoekben folytatott vitak/felelmek alaptalanok. Szazazor igenyesebb es kilturaltabb mint barmelyik masik műintézmény!! Jovoheten is biztos lenezek!
Sehol senki? En most ertem le egy fel oraja, reszese voltam egy jo kis rudtanc bemutatonak! De parok sajnos nincsenek. Valaki tervezi hogy benez ma?
Én mindenkinek azt javaslom, személyes tapasztalatok alapján ítélje meg az új helyet, és ne mások valós vagy kamu hozzászólásai alapján. Például, ha jól tudom, itt úgy vannak kialakítva a kabinok, hogy felül is mindegyiken van ablak, vagyis látod, ki van a másik kabinban, nem kell találgatnod.
(Ez egy válasz sherank üzenetére (2015. 10. 14. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 14. szerda 20:04

Vigyázzatok, mert a tulaj nem az "egyenesség" melegágya. A Dob utcában pl azt csinálta, hogy az ismerősét (nő) beküldte a kabinba, a sok magányos róka rácsapott, mint gyöngytyúk a forró t@konyra, ugye nem látva ki van a fal túloldalán. Aztán jött a jéghideg felismerés, mikor a "babzsákot" a sörte böködte...
A lány, ott csak néző volt!
Páran nem érezték jól magukat az élmény után. Szóval bármi lehet, senki ne csodálkozzon, ha az ismerősök viszont látják.

Ma valaki a Glory Cafe-ba? Éányok/párok?
5-körül?
Sportos ffi 19/5.
5-körül?
Sportos ffi 19/5.
Vigyázzatok, mert a tulaj nem az "egyenesség" melegágya. A Dob utcában pl azt csinálta, hogy az ismerősét (nő) beküldte a kabinba, a sok magányos róka rácsapott, mint gyöngytyúk a forró t@konyra, ugye nem látva ki van a fal túloldalán. Aztán jött a jéghideg felismerés, mikor a "babzsákot" a sörte böködte...
Páran nem érezték jól magukat az élmény után. Szóval bármi lehet, senki ne csodálkozzon, ha az ismerősök viszont látják.

Én szivesen várlak titeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 13. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 13. kedd 18:16

Törölt felhasználó (8156)

Sziasztok most mennék az új Gloryba valakinek info most onnan?
Egy táncos lány és pár szingli pasi. Egy pár állitólag várható meg egy lány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 13. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 13. kedd 18:16

Törölt felhasználó (8156)

Sziasztok. Holnap este párhoz csatlakoznék. Tibor vagyok, 37 éves, budapesti pasi.

Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Kata és Krisztián
ma estére keresünk utazni tudó pasit mi Pest megye Aszód mellet lakunk
helyünk van nem fogod meg bánni hogy el jössz
csak a hölgy örömére kellene be szálni
tel:06702444175
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Kata és Krisztián
Azt hiszem, a napokban már én sem hagyhatom ki, le kell nézzek...

Szerintem meg nagyon is összekevered. Az egyik törvény 1999-es a másik 2013-as Ha nem tudsz eligazodni a jogban keress egy szakembert.
Ami a vendégeket illeti, ma is volt lent pár, hiszen őket is várják és nagyszerűen érezték, éreztük magunkat.
További jó szórakozást nektek is. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 12. hétfő 20:05
Ami a vendégeket illeti, ma is volt lent pár, hiszen őket is várják és nagyszerűen érezték, éreztük magunkat.
További jó szórakozást nektek is. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1131622)

Szerintem nem keverem össze. Keress rá.
A második részre nem kaptam választ.
De esztelen a vita, ha nem várnak párokat, akkor nem. Glory lány lemegy a vibrivel, a többit meg a pasik elintézik egymást közt.
Jó mulatást.
De esztelen a vita, ha nem várnak párokat, akkor nem. Glory lány lemegy a vibrivel, a többit meg a pasik elintézik egymást közt.
Jó mulatást.
Szerintem nem keverem össze. Keress rá.
Jó mulatást. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 12. hétfő 14:12
Jó mulatást. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szuper, köszi.
Akkor még azt megmagyarázod, ha ilyen jó vagy jogászatból, hogy a jogtár szerinti leírás pontosan mit jelent?
"A szerzőt megillető jogok:
személyhez fűződő jogok illetve
vagyoni jogok"
Mert ez alapján a szerzői jogokról ha lemondok, akkor abban benne van a személyi jog is. De szívesen meghallgatom a véleményedet erről is.
Illetve az is érdekelne, hogy miért van szükség ezt kiírni. A majd egyszeri forgatáson lehet aláíratni ilyet, ha meg én csak lemennék, miért kéne ilyen feltételekkel?
Akkor még azt megmagyarázod, ha ilyen jó vagy jogászatból, hogy a jogtár szerinti leírás pontosan mit jelent?
vagyoni jogok"
Mert ez alapján a szerzői jogokról ha lemondok, akkor abban benne van a személyi jog is. De szívesen meghallgatom a véleményedet erről is.
Illetve az is érdekelne, hogy miért van szükség ezt kiírni. A majd egyszeri forgatáson lehet aláíratni ilyet, ha meg én csak lemennék, miért kéne ilyen feltételekkel?
szonbaton voltunk jo volt párom kielégult és én is
Összekevered a személyi (szerzői) és a személyiségi jogokat. A kettő nem ugyanaz, nem is ugyanaz a törvénycikkely határozza meg. Azért is kell kiírni, mivel vannak olyan vendégek, akik kifejezetten szeretik megörökíteni azt, amit csinálnak. Ilyen a Dob utcában is előfordul. Engem is felvettek már, miközben a hölgy cumizott. Teljesen amatőr felvétel a férj részéről...Ezért kell kiírni, mert nem jár nekem semmilyen jogdíj abból amit kezdenek vele. Az ő dolguk.
De nem tartalmazhat a felvétel azonosításra alkalmas részt.
Szerintem a kiírás helyes, megfelel a jogszabályi háttérnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 12. hétfő 14:12
De nem tartalmazhat a felvétel azonosításra alkalmas részt.
Szerintem a kiírás helyes, megfelel a jogszabályi háttérnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szuper, köszi.
vagyoni jogok"
vagyoni jogok"
Szuper, köszi.
vagyoni jogok"
Illetve az is érdekelne, hogy miért van szükség ezt kiírni. A majd egyszeri forgatáson lehet aláíratni ilyet, ha meg én csak lemennék, miért kéne ilyen feltételekkel? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 12. hétfő 09:42
vagyoni jogok"
Illetve az is érdekelne, hogy miért van szükség ezt kiírni. A majd egyszeri forgatáson lehet aláíratni ilyet, ha meg én csak lemennék, miért kéne ilyen feltételekkel? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (934834)

"A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó SZERZŐI JOGAIKRÓL teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak."
Kedves mindenki!
Kiemeltem a lényeget. Nem a személyiségi jogokat érinti, hanem a szerzőit, vagyis, az ott készült felvételek után nem jár semmilyen juttatás. Nem arról van szó, hogy amit csináltok, azt felveszik és kiteszik a netre. Ez továbbra is törvénybe ütközik, csak az írásos hozzájárulásotokkal lehetséges. Ha pedig a filmforgatásra mentek, akkor a törvény értelmében ki kell takarni minden, azonosításra alkalmas részt.
Előbb értelmezni kellene a leírtakat, utána véleményezni.
Jó szórakozást mindenkinek aki ellátogat oda!
Üdv: Robi
Kedves mindenki!
Kiemeltem a lényeget. Nem a személyiségi jogokat érinti, hanem a szerzőit, vagyis, az ott készült felvételek után nem jár semmilyen juttatás. Nem arról van szó, hogy amit csináltok, azt felveszik és kiteszik a netre. Ez továbbra is törvénybe ütközik, csak az írásos hozzájárulásotokkal lehetséges. Ha pedig a filmforgatásra mentek, akkor a törvény értelmében ki kell takarni minden, azonosításra alkalmas részt.
Üdv: Robi
Szerda délután voltam a glory cafeban, nekem tetszett!
Jó a hely kialakítása, jó a gondolat, igaz, még kevesen vannak, elég steril a hely, nincs romlott hangulata
Remélem megismerik az emberek a helyet, és ez változik...
Fél 5 körül egy szexi lány buja táncot lejtett nekem a rúdnál...izgató volt!!!
Glorys-lány mikor mész ma? Kiváncsi lennék a bemutatódra!
Jó a hely kialakítása, jó a gondolat, igaz, még kevesen vannak, elég steril a hely, nincs romlott hangulata

Remélem megismerik az emberek a helyet, és ez változik...
Fél 5 körül egy szexi lány buja táncot lejtett nekem a rúdnál...izgató volt!!!
Glorys-lány mikor mész ma? Kiváncsi lennék a bemutatódra!
"A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó SZERZŐI JOGAIKRÓL teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak."
Kedves mindenki!
Üdv: Robi (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 11. vasárnap 18:28
Kedves mindenki!
Üdv: Robi (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmi rosszindulat nincs benne, az én szövegem annyi volt, hogy titeket zavar-e, a többi idézet volt. Ha rosszindulatúnak látod a házirendet, akkor értem a mondatodat, amúgy nem. Ha nem látod annak, akkor meg miért feltételeztél rosszindulatot?
A honlap hónapok óta üzemel, tartalom került fel pár napja, szerintem volt rá idő, hogy ki legyen találva. A nyilván nem vonatkozik arra hogy ha én lemegyek, számomra nem látható, nem egyértelmű. Neked miért az? Ez van leírva.
A honlap hónapok óta üzemel, tartalom került fel pár napja, szerintem volt rá idő, hogy ki legyen találva. A nyilván nem vonatkozik arra hogy ha én lemegyek, számomra nem látható, nem egyértelmű. Neked miért az? Ez van leírva.