Érdekes amit mondasz mert mi is szombaton voltunk és 22h jöttünk el lehet te egy másik Gloryba jártál Bocs!!
A neten ha rakerestek minden infot mgtalaltok.sajnos eleg ures meg es kevesen latogatjak.A tulajnak pedig meg nincsenek olyan onkentes holgyei amitol futna es ingyen pedig nem megy oda no orgiazni.
Hány ora körül érdemes benézni jo hely?
glory cafe Milyen hely ez? Vidéki vagyok és kiváncsi is...
Sziasztok!
Ma délután valaki glory café? Párok, hölgyek?
Ma délután valaki glory café? Párok, hölgyek?
De ha nem váltott ki semmit belőlünk , inkább vicces volt ahogy a tulaj ismerősei(táncoslány) stb elszorakoztak egymással .Szoval nem ismételni való látogatás!!
Sziasztok szívesen ismerkednék párokkal lanyokkal ! Sportos pasi vagyok átlagon feülüli mérettel ! szabad vagyok és kötetlen ... smile privátba varom üzenetet
Bakker ilyenkor dolgozom...ahhhh
Sziasztok szívesen ismerkednék párokkal lanyokkal ! Sportos pasi vagyok átlagon feülüli mérettel ! szabad vagyok és kötetlen ...
privátba varom üzenetet

Sok pozitivat nem tudunk mondani a Gloryról, azért volna benne fantázia, persze társaság függő!
Pár aki készül a Gloryba?
A párom vidéken sajnos..egy órán belül lenézek.
Valaki velem tart?
Valaki velem tart?
Férfias srácot szopatnék Pesten. Helyem nincs. (mozi, szauna)
Sziasztok, ma esetleg Valaki a Glory Cafeba?
Mi van most ott??? Info?? Valaki?
Ma valaki jön a Glory-ba??
Osszegzes a tegnaprol! Erkezett egy par 7 elott, be is vetettek magukat az egyik koztes kabinba, ahol korben kivulrol lehet belogatni. Gyorsan nagy erdeklodes kerekedett. Es a kedvere valo peniszeket szepen sorban le is apolta!
A hely tiszta, kulturalt. Az elozoekben folytatott vitak/felelmek alaptalanok. Szazazor igenyesebb es kilturaltabb mint barmelyik masik műintézmény!! Jovoheten is biztos lenezek!
A hely tiszta, kulturalt. Az elozoekben folytatott vitak/felelmek alaptalanok. Szazazor igenyesebb es kilturaltabb mint barmelyik masik műintézmény!! Jovoheten is biztos lenezek!
Sehol senki? En most ertem le egy fel oraja, reszese voltam egy jo kis rudtanc bemutatonak! De parok sajnos nincsenek. Valaki tervezi hogy benez ma?
Én mindenkinek azt javaslom, személyes tapasztalatok alapján ítélje meg az új helyet, és ne mások valós vagy kamu hozzászólásai alapján. Például, ha jól tudom, itt úgy vannak kialakítva a kabinok, hogy felül is mindegyiken van ablak, vagyis látod, ki van a másik kabinban, nem kell találgatnod.
(Ez egy válasz sherank üzenetére (2015. 10. 14. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 14. szerda 20:04

Vigyázzatok, mert a tulaj nem az "egyenesség" melegágya. A Dob utcában pl azt csinálta, hogy az ismerősét (nő) beküldte a kabinba, a sok magányos róka rácsapott, mint gyöngytyúk a forró t@konyra, ugye nem látva ki van a fal túloldalán. Aztán jött a jéghideg felismerés, mikor a "babzsákot" a sörte böködte...
A lány, ott csak néző volt!
Páran nem érezték jól magukat az élmény után. Szóval bármi lehet, senki ne csodálkozzon, ha az ismerősök viszont látják.
A lány, ott csak néző volt!

Ma valaki a Glory Cafe-ba? Éányok/párok?
5-körül?
Sportos ffi 19/5.
5-körül?
Sportos ffi 19/5.