Ja egyet...
))

Szombaton van swinger is
))

Szombaton van swinger is
))

Megy vki gloryba ma? Vagy csak kamukiraly mindenki...
Úgy látom a Glory moziban jobb a felhozatal mostanság
Lehet megnézem vmikor

Köszönöm! Legközelebb megnézem!

Sziasztok! Hétköznapokon, munka után (5 körül) szívesen könnyítenék magamon a Dob utcában. Ha valaki csatlakozna, az írjon privát üzenetet. Infók és fotó rólam a társkeresős adatlapon...
Szaladok
Sziasztok,
Mikorra kerestek?
Mikorra kerestek?
Segíts egy kicsit ebben. Nem is figyeltem, hogy van-e ott őrzött parkoló. Hol találjuk majd?
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 31. vasárnap 22:10

Van a közelben örzött parkolo, nem egy nagy összeg. Beállsz és kész, irány a komplexum..

Van a közelben örzött parkolo, nem egy nagy összeg. Beállsz és kész, irány a komplexum..
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 31. vasárnap 19:33

Törölt felhasználó (1248822)

Most voltunk ott, gondoltuk lenézünk és először szemügytlre vesszük.
Jelentem nem sikerült, mert bruttó 35 perc parkolóhely vadászat után sem találtunk helyet, így feladtuk. Talán majd máskor. Borzalmasa környékén parkolni.
Jelentem nem sikerült, mert bruttó 35 perc parkolóhely vadászat után sem találtunk helyet, így feladtuk. Talán majd máskor. Borzalmasa környékén parkolni.
Attól még neked lehet szerencséd lesz. Én csak a mi tapasztalatunkat írtam le...

Hat akkor ma már én sem megyek le...Köszönőm a valaszt.Pedig szivesen jatszadoztam volna egy paral most ...Hat ez van...
Most voltunk ott, gondoltuk lenézünk és először szemügytlre vesszük.
Jelentem nem sikerült, mert bruttó 35 perc parkolóhely vadászat után sem találtunk helyet, így feladtuk. Talán majd máskor. Borzalmasa környékén parkolni. (Ez egy válasz Sanyi33 üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 31. vasárnap 18:31
Jelentem nem sikerült, mert bruttó 35 perc parkolóhely vadászat után sem találtunk helyet, így feladtuk. Talán majd máskor. Borzalmasa környékén parkolni. (Ez egy válasz Sanyi33 üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok nem tudja valaki hogy érdemes meg lemenni olyan nyolc fel kilenc korul. Vagy már ne erőltesem annyira?
Sziasztok nem tudja valaki hogy érdemes meg lemenni olyan nyolc fel kilenc korul. Vagy már ne erőltesem annyira?
fiatal, tapasztalatlan pasit, hölgy kezelésbe venne ma a gloryban?
Sziasztok Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi, csoport és egymás elötti szexben is, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, ápolt pasit kerestek
írjatok ide vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre

Sziasztok!
Ma esetleg hölgy vagy pár megy le a glory cafe-ba? Első alkalommal mennék le
Ma esetleg hölgy vagy pár megy le a glory cafe-ba? Első alkalommal mennék le
Sziasztok!
Ma gloryban hölgy, vagy párok?
Ma gloryban hölgy, vagy párok?
Kösz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 26. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 26. kedd 23:05
Törölt felhasználó (1055602)

Nincs mert kettőkor nyit